Nefer 05.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 U mnie nie było żadnych problemów. W końcu pęknięcia czy zły transport to problem sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oola 05.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 moje wc i bidet (z powłoką reflex) zawisna w najblizszym czasie. to dam znac, jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zaczepnie ( ) nie lepiej bidetka miast bidetu ?? Taniej, higieniczniej i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.08.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zaczepnie ( ) nie lepiej bidetka miast bidetu ?? Taniej, higieniczniej i bez problemów. Higieniczniej? Dla mnie brzydziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.08.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Brzydziej ? to się oczy zamyka żeby nie widzieć co sie myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Brzydziej ? to się oczy zamyka żeby nie widzieć co sie myje jakoś nie chwytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 05.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 bardzo ładne, nowoczesne i zapewne łatwe do utrzymania w czystości (brak wgłębień i nierówności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.08.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jaksie - prostuję co niezrozumiałe w sprawie bidetki . Najlepiej obrazkiem: http://www.lazienki-online.pl/_var/gfx/686216479c1510ae470075d2c7c74a09.jpg co w tym jest obrzydliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jaksie - prostuję co niezrozumiałe w sprawie bidetki . Najlepiej obrazkiem: http://www.lazienki-online.pl/_var/gfx/686216479c1510ae470075d2c7c74a09.jpg co w tym jest obrzydliwego Ja wiem, co to jest bidetka nie pisałam obrzydliwe tylko brzydkie, znaczy, że mi się nie podoba Wolę, zakładając, ze mam na to miejsce, bidet, niż taki maly prysznic na ścianie. Nie podoba mi się i tyle. Nie uważam tez, ze jest to bardziej higieniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.08.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A teraz już wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A teraz już wiadomo o co chodzi. Różnica między obrzydliwym a "nie w guście " jest zdecydowana. No tak, a to "obrzydliwe" to chyba między wierszami przeczytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 He he, oczy wyobraźni zobaczyły , jak KTOŚ myje Coś z dziwnym wyrazem twarzy. Temat "przystojności" urządzenia został pominięty. Tak czy siak, grunt się dogadać w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertex 06.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mam muszlę i bidet wiszący z Ego.Uważam,że poza wyglądem to szału z tym nie ma."Tyłeczek mokry" i deska mało przyjemna (zimna nawet latem).Za taką cenę oczekiwałem czegoś bardziej przyjemnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Robercie, tym "mokrym tyłeczkiem" to mnie zaintrygowałeś Co masz na myśli? A deskę jaką masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertex 06.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No jak to co? Figurka robi - plumm i tyłeczek mokry . Czytalem kiedyś o tym na jakimś forum i okazało się prawdą a myślalem,że forumowicz ściemnia.Teraz sam to wiem,czasem czuję .Deska firmy Koło dedykowana do muszli EGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No jak to co? Figurka robi - plumm i tyłeczek mokry . Czytalem kiedyś o tym na jakimś forum i okazało się prawdą a myślalem,że forumowicz ściemnia.Teraz sam to wiem,czasem czuję .Deska firmy Koło dedykowana do muszli EGO. O jejciu, jaka ja niekumata a deski są chyba ró zne do EGO, my wzieliśmy twardą wolnoopadającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi i dosia 06.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzisiaj odebrałam ze sklepu na razie miske WC Koło EGO przymierzylam ja do mojej lazienki no i .... szału nie ma jak to ktos ładnie określił i niestety dalej mam watpliwości w sobotę dla porównania weźmiemy z tego samego sklepu miskę Koła Caprice dla porównania (bo pomiedzy tymi dwoma sie zastanawialiśmy) moja łazienka jest dosyc " kanciasta' i wydaje mi sie że to Ego jednak nie bardzo mi pasuje do niej a jeszcze ta "mokra pupa" ech o decyzji poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertex 06.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 My niestety mamy uboższą wersję deski -twardą zimną i szybko opadającą,ale uczę się na błędach. .A na dodatek bidet ego jako luksus nie oferuje nawet milimetra deski .Poszliśmy po bandzie z tym eegoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarlotka 07.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 (...) a deski są chyba ró zne do EGO, my wzieliśmy twardą wolnoopadającą. My niestety mamy uboższą wersję deski -twardą zimną i szybko opadającą,ale uczę się na błędach. .A na dodatek bidet ego jako luksus nie oferuje nawet milimetra deski .Poszliśmy po bandzie z tym eegoooooo Jejku, teraz ja zgłupiałam... Weszłam właśnie na stronę Koła są 2 deski: wolnoopadająca K10112 i normalna K10113. W sklepach internetowych znalazłam jeszcze starszą wersję zwykłej deski, K10111. Wszystkie 3 są z tworzywa pt Duroplast. Zawsze mysłałam, że duroplast to taki "zimny", twardy materiał, ale mąż ze zdziwieniem po obejrzeniu naszej wolnoopadającej deski powiedział, że to taki zwykły plastik (nie jak nasza obecna bakteriostatyczna deska Cersanitu -"zimna" ). Wy piszecie twardych dechach... może to było tylko subiektywne odczucie męża? Aż pojadę dziś na budowę i osobiście obejrzę tę deskę.... A co do deski bidetowej Ego... taaak, szkoda, że na razie nie wypuścili takiej, ale jeszcze dość niedawno nie było do Ego wolnoopadającej, więc wszystko przed nami. A na koniec odnośnie mokrej pewnej części ciała... od kiedy z mody wyszły miski "z półeczką" chyba większość modeli ma ten mankament... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Muszę w najbliższym czasie podjechać na budowę i wyjąć deskę z opakowania, bo nie mam pojęcia jaka jest A co do "moczenia" to chyba faktycznie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts