iga9 01.03.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja rowniez mam jaknajlepsze zdanie o obludze w Termofasadzie na Goreckiej. Robia z dobrych materialow (PCV). Ich oferta jest u mnie na jednym z pierwszych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 03.03.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pokonywałem juz te trasy nie 3 ale ze 30 razy i dużo szybciej dojedziesz z Borówca do Centrum niż z Mieczewa do Centrum. Obecnie wyjazd z Borówca jest dłuższy /trzeba okrążyć pod wiaduktem/ ale juz nie czekasz na wyjazd w stronę Poznania.Dojazd powiedzmy z ulicy Szkolnej w Borówcu do Katowickiej zajmuje mniej czasu niż Z Mieczewa do Katowickiej.A włącz się w Kórniku w Katowicką!!! Mieszkańcy Kamionek,Szczytnik czy też części Borówca powiedzmy od ulicy Szkolnej mogą też poginać czterdziestką przez Krzesiny do Starołęki /10minut i przejazd Starołęka wita:) ) Nie mam zamiaru się licytować .... bo i po co Borówiec to już spora wiocha (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nie wiem gdzie jest szkolna w Borówcu, ale zawsze miałem wrażenie, że przebrnięcie przez Borówiec to trochę czasu zajmuje (tam po prostu rano sporo ludzi do pracy pomyka), być może korki o których mi wspominano (mieszkańcy tamtejszych okolic) to już przeszłośc gdy udrożnił się wjazd na Katowicką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 03.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Bardzo proszę o namiary na ekipę robiącą dobrze wylewki i tynki wewnętrzne. pozdrawiam Alina Witam Chciałbym Polecić swoje usługi Mamy listy referencyjne a także można zobaczyć nasze prace na terenie Poznania Pozdrawiam [email protected] 606-292-513 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amaranta 04.03.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam Was serdecznie po zimowej przerwie, teraz już zaczynamy na pewno, jak tylko ziemia rozmarznie, więc będę tu częstszym gościem niż dotąd Przychodzę do Was od razu z pytaniem. Gdzie w Poznaniu lub okolicy można dostać dachówki - Ruppceramika, Creaton, Jopek - w najlepszej cenie? Może ktoś niedawno był, wie może o jakiejś promocji ? Bardzo proszę o pomoc, bo musimy zapiąć wreszcie kosztorys i chciałabym wiedzieć co założę na dach i po ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Tych dachowek akurat nie biore pod uwage, ale mi najlepsze ceny (na co i po ile mozna zobaczyc w miom dzienniku) dali w Wenie na Dąbrowkiego. reszta wielu forumowiczow ich poleca. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amaranta 04.03.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Tych dachowek akurat nie biore pod uwage, ale mi najlepsze ceny (na co i po ile mozna zobaczyc w miom dzienniku) dali w Wenie na Dąbrowkiego. reszta wielu forumowiczow ich poleca. Powodzenia Dzięki za informacje, mamy punkt zaczepienia Coś czuję, że będę stałym czytelnikiem Twojego dziennika i komentarzy do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 06.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Gerion - Moi rodzice kupowali okna na wymianę w Deforze (nie pamiętam, gdzie to było). Ja właśnie zbieram oferty, i też będę brał jedną od nich. Moi rodzice są bardzo zadowoleni z obsługi -doradztwo,montaż itd. Zrobiłem też wycenę w punkcie M&S na osiedlu kwiatowym. Na razie wrażenia b. dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 06.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 DO LUDZI MIESZKAJĄCYCH LUB BUDUJąCYCH W OKOLOCY BISKUPIC (gmina Pobiedziska) W Biskupicach podobno jest fabryka farb drukarskich "KOLOR", na ulicy Głównej 4. Mam pytanie, czy jest ona w jakikolwiek sposób uciążliwa? Mam na myśli np. hałas, zapachy, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witaj Pasco!! Ul. Główną to ja jeżdżę na moją działkę, ale nigdy nie widziałam tam zadnej fabryki farb drukarskich... może to jakaś świeża inwestycja? może sa od niedawna?? hmmm... bede jechała we wtorek na budowe, wiec zwrócę szczególna uwagę na to... jak cos zobacze to dam znać.... ale cały czas mnie zastanawia dlaczego sie tym interesujesz?? Na pewno jest tam satcja kontroli autobusów MPK, jest tez straz pożarna, sklepiki dwa i piekarnia o ktorej pisalam na priv... nic innego sobie nie przypominam, ale sprawdze to we wtorek.. pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 07.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Bardzo proszę o namiary na projektanta przyłącza wod.-kan.Może być na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b. 07.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 witamwlasnie zaczynam budowe w golaszynie pod obornikami; totalne zadupie zero przylaczy i jeszcze na dodatek w sobote na spacerze musialem spieprzac przed wielkim odyncem, ale zyje sie raz.szukam najtanszych m6, w zamian polecam koparke z wywywrotka za 50zl/h z szamotul (tzn bede polecal za dwa tygodnie jak wykopia u mnie bo na razie znam tylko cene)pozdr bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 07.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Nie, nie ... do Poznania (Dworzec Główny). 5 km do Kórnika , trochę krętą ale pustą drogą (5 min) i potem "katowicką" do Centrum (do 20 min). W Borówcu i okolicach są ograniczenia do 40 (przynajmniej były) i sporo osób wyjeżdza z rana i przeciska się do "katowickiej". Proponuję samemu się przekonać i pokonać tę trasę ze 3 razy .... Szybciej wyjade na katowicka z Borowca, niz Ty na nia wjedzieszw korniku zeby wyjechac nieraz trzeba stac kilka minut, wiele razy bylem i stalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 09.03.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witamdawno mnie nie było na forum bo już się wprowadziłem i przez jakiś czas chciałem zapomnieć o sprawach budowlanych. Teraz szukam kogoś kto mi wywiezie trochę gruzu oraz nawiezie parę wywrotek ziemi i wyrówna pod domem coby trawa miała na czym rosnąć (za rozsądną cenę oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Do Forumowiczów z Borówca i nie tylko.Czy ktoś kupował bramę garażową w firmie BILBO? Jeśli tak to co o nich sądzicie (tj. o firmie i drzwach choć bo drzwi to podobno Hormann)?No i oczywiście za ile kupiliście bramę w tzw. wymiarze standardowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.03.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Teraz szukam kogoś kto mi wywiezie trochę gruzu W poniedziałek Ci podam namiary na tego, co nam gruz wywoził, płaciliśmy za 2m3 gruzu chyba ok 100zł - nie więcej, 130zł za śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 nie strasz mnie, bo to mój klient, mam nadzieje, że jeszcze tam jest Witaj Pasco!! Ul. Główną to ja jeżdżę na moją działkę, ale nigdy nie widziałam tam zadnej fabryki farb drukarskich... może to jakaś świeża inwestycja? może sa od niedawna?? hmmm... bede jechała we wtorek na budowe, wiec zwrócę szczególna uwagę na to... jak cos zobacze to dam znać.... ale cały czas mnie zastanawia dlaczego sie tym interesujesz?? Na pewno jest tam satcja kontroli autobusów MPK, jest tez straz pożarna, sklepiki dwa i piekarnia o ktorej pisalam na priv... nic innego sobie nie przypominam, ale sprawdze to we wtorek.. pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 10.03.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 nie strasz mnie, bo to mój klient, mam nadzieje, że jeszcze tam jest Witaj Pasco!! Ul. Główną to ja jeżdżę na moją działkę, ale nigdy nie widziałam tam zadnej fabryki farb drukarskich... może to jakaś świeża inwestycja? może sa od niedawna?? hmmm... bede jechała we wtorek na budowe, wiec zwrócę szczególna uwagę na to... jak cos zobacze to dam znać.... ale cały czas mnie zastanawia dlaczego sie tym interesujesz?? Na pewno jest tam satcja kontroli autobusów MPK, jest tez straz pożarna, sklepiki dwa i piekarnia o ktorej pisalam na priv... nic innego sobie nie przypominam, ale sprawdze to we wtorek.. pozdrawiam mundzia Zaraz, zaraz, mironmk, kto jest twoim klientem? Fabryka farb? Jeżeli masz o nich jakieś konkretne info, to poproszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.03.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jechałam, rozglądłam sie i nic ani szyldu nie widziałam żadnego ani fabryki farb drukarskich... nie wiem... nie widziałam na ul. Głównej nic podobnego... no wiec albo nie ma ich tam albo sa tak nie uciązliwi ze nawet ich nie widac TomPoznan przejezdza tamtedy duzo czesciej niz ja... może on coś zauważył??? pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.03.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 macie jakies rozsądne namiary na ziemię ?? co do ekipy polecam moja sprawdzona, robia tynki, gipsowanie , ocieplenia zew, poddasze w GK - niestety namiar na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 11.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 macie jakies rozsądne namiary na ziemię ?? co do ekipy polecam moja sprawdzona, robia tynki, gipsowanie , ocieplenia zew, poddasze w GK - niestety namiar na PRV Namiary na ziemię: Droga Mleczna - Układ słoneczny - potem mijasz z lewej Jowisza, dalej kieruj się na TO z jednym księżycem i już jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts