Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

będe pamietał

hejka ! Jak tez poprosze o te namiary na ziemię. Co prawda zima nie odpuszcza ale ja juz nie moge sie doczekać grzebania w ziemi:-)) W tym roku zakładam mini warzywniak i własnie rozglądam sie za ziemią do podmaślenia moich piasków. Za wszelkie info będe bardzo wdzięczna :D

Nieaktualne

Może ktoś potrzebuje do zabezpieczenia budowy drzwi stalowe? Zostały mi po budowie i chetnie sprzedam np. za 4pak CocaColi.

Dane drzwi: szerokość 86 (+4 oscieżnica), wysokość 198 (+3 oscieznica), drzwi prawe, klamka, zamek, stalowe, rok produkcji 2001, firmy Novoferm Niemcy.

Ewentualnym chetnym prześlę zdjęcia.

Nieaktualne

Jeśli chcecie to próbujcie z tą ziemią,ale radze poczekać pare dni za odpowiednią temperaturą :) :) :)

Pan wozi torf,ziemie rodzimą,korę i inne tego typu...

Zainteresowanym wysłałem na priv

hej Telefonowałam tam. Aktualna cena za metr sześcienny wynosi 30,00 PLN plus cena za dozóz w zależnosci od odległości . Nie wiem jak przelicza sie ziemię z metrów sześciennych na tony, czy to wygórowana cena???

Jeśli chcecie to próbujcie z tą ziemią,ale radze poczekać pare dni za odpowiednią temperaturą :) :) :)

Pan wozi torf,ziemie rodzimą,korę i inne tego typu...

Zainteresowanym wysłałem na priv

hej Telefonowałam tam. Aktualna cena za metr sześcienny wynosi 30,00 PLN plus cena za dozóz w zależnosci od odległości . Nie wiem jak przelicza sie ziemię z metrów sześciennych na tony, czy to wygórowana cena???

O to siem zdziwiłem....Zadzwonie i zapytam się ile to jest ton dla pewności...

Teraz szukam kogoś kto mi wywiezie trochę gruzu

W poniedziałek Ci podam namiary na tego, co nam gruz wywoził, płaciliśmy za 2m3 gruzu chyba ok 100zł - nie więcej, 130zł za śmieci.

Namiary:

"Zarabski" Leszek Zarabski - Wywóz śmieci, odpadów, asenizacja

Wywóz odpadów

Gorzów Wlkp., ul. Tkacka 7, tel. 0606335841

Zniechęciło mnie przeglądanie 83 stron :cry:

Szukam dystrybutorów producentów itp. systemów kominowych w Wielkiejpolszy a tu nic, jakby monopol miał Schiedl. Myślałam o firmie Zapel lub czymś takim, może ktoś poda namiary gdzie można i z kim rozmawiać na ten temat?

:Wciorniastek

Dach-Bud na Dębcu ul.Samotna 4 Handlują Systemem kominowym IBF Bolesławiec.Polecam. przynajmniej 20% taniej niż Schiedel.

Dach-Bud. Hurtownia pokryć dachowych

0 61 832 07 09

http://www.dach-bud.com.pl

Dziekuję, zapisuję do ważnych adresów