areq 14.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam.Mam pytanko.Potrzebuje namiary na ekipy od posadzek maszynowych.Jeśli możecie,to tylko sprawdzone ekipy.I ile Was to kosztowało.Dzwoniłem już do polecanego na forum Paulbudu. Moze jakieś inne firmy???BTW. Czy lepiej robić maszynowo,czy też ręcznie?Mam cenę od "ręcznych" to 14zł m/2 sama robocizna,tylko posadzki bez u łożenia izolacji - nie wiem jak obliczyć ilość potrzebnych materiałów.Zresztą najważniejsze jest to czy jest sens robić ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam.Mam pytanko. Potrzebuje namiary na ekipy od posadzek maszynowych. Jeśli możecie,to tylko sprawdzone ekipy.I ile Was to kosztowało. Dzwoniłem już do polecanego na forum Paulbudu. Moze jakieś inne firmy??? BTW. Czy lepiej robić maszynowo,czy też ręcznie? Mam cenę od "ręcznych" to 14zł m/2 sama robocizna,tylko posadzki bez u łożenia izolacji - nie wiem jak obliczyć ilość potrzebnych materiałów.Zresztą najważniejsze jest to czy jest sens robić ręcznie? nikt lepiej niz Paulbud ci tego nie zrobi wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 14.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 areq jakby policzyć grubość posadzki 5 cm, i beton jak z betoniarni, to za m2 materiału wychodzi około 12-14 zł. Ja na razie szukałem ceny posadzki z gazety - wołali 20 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
planner 14.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 czy ktos docieplal silikat styropianem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 14.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 :rezi :pasco dzięki. :rezi dzwoniłem po ziemie i cena zeszłoroczna już nieaktualna.Ja dziś kupiłem 5 kamazów/16ton/400zł za jedną wywrotkę..czyli standardowa cena niestety :( ale fakt,grunt pierwsza klasa.Powinno wystarczyć na ogród z tyłu /300m2/. Sorry wszystkich za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 15.03.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Hej, czy ktoś z Was kupował PIASEK KWARCOWY vel. SZKLARSKI i moglby podpowiedziec gdzie to mozna kupic? Wszystkie huty szkła w okolicy sie wypiely niestety i znane mi hurtownie nie prowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 15.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Hej, czy ktoś z Was kupował PIASEK KWARCOWY vel. SZKLARSKI i moglby podpowiedziec gdzie to mozna kupic? Wszystkie huty szkła w okolicy sie wypiely niestety i znane mi hurtownie nie prowadzą. czyżby zanosiło się na tynki filcowane? podłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam.Mam pytanko. Potrzebuje namiary na ekipy od posadzek maszynowych. Jeśli możecie,to tylko sprawdzone ekipy.I ile Was to kosztowało. Pan Peterwas: 502-085-459, płacilismy 30,-zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 SławekD-żonka dzięki za namiar Nie wiem czy juz dzwoniłeś, ale sprawdziłam na zdjęciu i na kontenerze jest inny numer niż poniżej, a mianowiocie 601-481-219 Teraz szukam kogoś kto mi wywiezie trochę gruzu W poniedziałek Ci podam namiary na tego, co nam gruz wywoził, płaciliśmy za 2m3 gruzu chyba ok 100zł - nie więcej, 130zł za śmieci. Namiary: "Zarabski" Leszek Zarabski - Wywóz śmieci, odpadów, asenizacja Wywóz odpadów Gorzów Wlkp., ul. Tkacka 7, tel. 0606335841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 15.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 areq jakby policzyć grubość posadzki 5 cm, i beton jak z betoniarni, to za m2 materiału wychodzi około 12-14 zł. Ja na razie szukałem ceny posadzki z gazety - wołali 20 zł/m2 Pasco ! Jak Ty to chcesz zrobić ?? Posadzka z gazety ??? Sprawdź czy może Nasz dziennik, albo Fakt będzie tańszy niż 20 zł/m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 15.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 SławekD-żonka dzięki za namiar Nie wiem czy juz dzwoniłeś, ale sprawdziłam na zdjęciu i na kontenerze jest inny numer niż poniżej, a mianowiocie 601-481-219 jescze nie dzwoniłem - dopiero czynię przygotowania do wiosennego ataku ale dziękuję za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 15.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 areq jakby policzyć grubość posadzki 5 cm, i beton jak z betoniarni, to za m2 materiału wychodzi około 12-14 zł. Ja na razie szukałem ceny posadzki z gazety - wołali 20 zł/m2 Pasco ! Jak Ty to chcesz zrobić ?? Posadzka z gazety ??? Sprawdź czy może Nasz dziennik, albo Fakt będzie tańszy niż 20 zł/m2... No wiesz, też się trochę zastanawiałem, czy ta gazeta się nie podrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 15.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 areq jakby policzyć grubość posadzki 5 cm, i beton jak z betoniarni, to za m2 materiału wychodzi około 12-14 zł. Ja na razie szukałem ceny posadzki z gazety - wołali 20 zł/m2 Pasco ! Jak Ty to chcesz zrobić ?? Posadzka z gazety ??? Sprawdź czy może Nasz dziennik, albo Fakt będzie tańszy niż 20 zł/m2... No wiesz, też się trochę zastanawiałem, czy ta gazeta się nie podrze Nie ma szans-kupować na posadzki tylko superexpress lub fakt to są "brukowce" ..weź tu bruk podrzyj:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 15.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Czy komuś z okolic PObiedzisk układał ktoś podłogi drewniane (sosna na legarach), lub parkiet drewniany ? Pilnie poszukuję parkieciarza (stolarza?), który coś takiego wykona i chciałabym zmieścić się w kwocie do 100 zł za metr podłogi.Wykonalne? Pozdrawiam wszystkich,Magalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 15.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam.Podaję tel. do dobrego fachowca od podłóg, mieszka w Pobiedziskach.Jerzy Szczepaniak 507 684 532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 15.03.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a może ma ktoś namiary na firmę która zajmuje się ocieplaniem fundamentów-drenażem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 15.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 do wywozu gruzu również polecam firmę Zarabski tel. 0601-481-219. Korzystaliśmy z ich usług jesienią zeszłego roku. Wywożą nie tylko czysty gruz ale również ze wszelkimi śmieciami( u nas były to stare tapety-6 warstwowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 16.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wolfik dziękuję za szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAG. 16.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ktos polecał wczesniej f.parkieciarską z Murowanej Gośliny - p.Beniek?Poproszę o dokładne namiary i co kładł. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberkati 16.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Niestety na glinie niewiele da sie zrobic, chyba ze duzo szlaki nawieziesz. Problem w tym, ze jak bedzie mokro caly czarny syf bedziesz wnosic do domu, a jak sucho kurzy sie niemilosiernie. Najlepszy bylyby plyty betonowe, albo kostka, albo asfalt... a sie rozmarzylem Maćku dzięki za radę, wybacz że reaguję dopiero teraz ale dopiero od kilku dni mam necik w nowym domku Oprócz tych minusów o których piszesz, dowiedzieliśmy się, że w naszej okolicy szlaka nie jest mile widziana przez gminę bo to nieekologiczne a nasze "osiedle" graniczy z rezerwatem Krajkowo i za szlakę może być kara.. Teraz rozważamy wysypanie gruzu z kruszarni w Mosinie, zajmują się tym kompleksowo. Coś musimy z tym fantem zrobić bo takie rozwiązanie chyba będzie tańsze niż zakup samochodu terenowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts