denes 23.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mozesz podac namiary na te ekipy? Wysłałem na priv hmm, na pewno? Nic nie dostalem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 23.08.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja placilem vat bo w Lafare inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 24.08.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No proszę! A jak to jest z tymi cenami netto/brutto. Mój projektant mówi mi, że często nie biorąc żadnego rachunku moge zapłacić tylko netto. Podobnie z innymi matariałami. Jak bez rachunku to kwota netto -10% przecież sprzedający nie płaci w tym momencie żadnego podatku,czysty pieniądz dla niego. Co do innych materiałów-piasek,cement,humus no może jeszcze bloczki betonowe -takie rzeczy można kupić b/rachunków,ale resztę materiałów kupowałbym na rachunek ew. z usługą na 7% VAT. No chyba ,że cena byłaby naprawdę korzystna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 24.08.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 brachola z jakiej betoniarni ten beton do Krzesin?Masz jakiś namiar? Ile płaciłeś za pompę do rozlewania betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 24.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Iga9 - moje drzwi kupiłam w BudomMarkecie - jak wyglądają możesz zobaczyć w dzienniku. Koszt całości z montażem do 2000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 24.08.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Poszukuję ekipy do tynków maszynowych na koniec września. Będę wdzięczny za jakieś namiary, zwłaszcza do ekipy, która ma na końcu września czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Poszukuję ekipy do tynków maszynowych na koniec września. Będę wdzięczny za jakieś namiary, zwłaszcza do ekipy, która ma na końcu września czas. Nie wiem jak u nich z czasem i cenami. PHU Flam-Bud Dariusz Szczeciński Chludowo, ul. Łagiwenicka 20, tel 811 66 65, kom 601 75 14 08 U mnie nic nie robili, ale wykonywali tynki w budynku biurowym, w którym pracuję. Zrobili to szybko i profesjonalnie. Jak się z nimi skontaktujesz, to daj znać. Jestem ciekaw jakie ceny zaproponowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro_o 24.08.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Czy ktoś może wypożyczyć mi rusztowania na 2-3 tygornie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza7belka 24.08.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Poszukuje zleceniodawcy na wyszukanie, czy pracownik nie przesiaduje w internecie w godzinach pracy. Ewentualne zlecenia na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Gdzie można tanio kupić sztachety na płot? Chodzi mi o jakiegoś stolarza a nie market.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 24.08.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH, POSZUKUJE PILNIE INSTALATORA DO ROZPROWADZENIA W DOMU INSTALACJI WOD-KAN,GAZ. BUDUJE SIE W CHYBACH POD POZNANIEM. POZDRAWIAM CZESLAW GRZADZIELSKI ja placilem vat bo w Lafare inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 24.08.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 ryby - Popróbuj w Bninie (chyba firma EuroAstar). A rada dla Iza7belka - nie taniej zamontować kamerkę? Wtedy - na podglądzie - sprawdzisz czy Twój .....hmm ...pracownik nie buszuje na niewłaściwych stronach netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 25.08.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 dach 165m2 - wycena 33 000zł za wszystko: materiał (więźba,dachówka, podbitka) i robocizna. Co sądzicie o tej cenie???? A jakieś bardziej szczegółowe info? Bo to trochę mało - z czego pokrycie, rynny itp. itd. ? Ja miałem dach 196 m2, dachówka Braas Cisar, rynny Wavin, nabitka z drewnianej boazerii - wyszło około 28 tys. Witaj Własnie doczytałam się iż masz dachówkę Braas Cisar. Czy mógłbys napisać gdzie ją kupowałeś i jakie upusty otrzymałeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 25.08.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.08.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 iza7belka proponuje program do zrzutow monitora do pliku. mozesz sobie ustawic zrzuty np co 10min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 25.08.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Przecież iza7belka nie szuka firmy do szpiegowania swoich pracowników ale sama poleca swe usługi !! Każdy sposób na zarobienie kasy jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 eeee rzeczywiscie szuka zleceniodawcy slepa ja czy glupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 25.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 eeee rzeczywiscie szuka zleceniodawcy slepa ja czy glupia cześc !! Ani slepa ani głupia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 25.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam sorry ze tutaj ale jak by ktos potrzebowal steple do stropu ok.2,7m ok 200szt. okolice Kostrzyna, polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 25.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 betoniarkę pilnie poszukuję / wypożyczę lub kupie używaną.Jak najtaniej i najchętniej z okolic Boirówca - kwestia transportu.Jesli ktos zechciałby pożyczyć, lub sprzedać już zbędną betoniarkę ( za rozsządne pieniądze) to się polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts