ava80 09.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Szukam wykonawcy wewnetrznej instalacji gazowej. ( i nadal producenta parkietu) elmar ul.Kotowo w Poznaniu (za wylotem głogowskiej na komorniki własciciel ma dodatkowo chody w gazowni robi od a-z we, zew i przyłącza. wew i zew jakos 100 zł za mb instalacji, ale to bylo w zeszłym roku. działa dośc szybko ale nie lubi poganiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 09.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 witam szukam solidnej ekipy do ocieplenia poddasza (wełna +płyta GK) ponad 200m2 i ocieplenia domu ok 250m2Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 10.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 witamszukam ekipy do tynków zewnetrznych cementowo-wapiennych najlepiej maszynowych. podeslijcie jakies namiary. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 10.05.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 witam szukam solidnej ekipy do ocieplenia poddasza (wełna +płyta GK) ponad 200m2 i ocieplenia domu ok 250m2 Witolo witam może będę mogła pomóc, ale puszczę info na prv w ciągu kilku dni nawiasem mówiąc pozdrawiam sąsiada - Konarzewo z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 11.05.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Zabrakło nam prothermu 25.moze komus zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 13.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zabrakło nam prothermu 25.moze komus zostało.sprawa załatwiona nasz murarz się postarał dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 14.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam wszystkich budujących i rozpoczynających Kiedyś w tym wątku pojawiła sie informacja o punkcie w Swarzędzu sprzedającym w rozsądnych cenach tuje na żywopłot... Teraz poszukuję jak największych CISÓW na żywopłot i w cenach, co by ten żytwopłot nie składał się tylko z dwóch krzoków. Kierunek Pobiedziska z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 15.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 post nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 15.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Droga Grupo Wielkopolska, czy ktoś może mi pomóc... Poszukuję RolandaB z Leszna Wlkp. Dawno go nie widziałam na forum, a pilnie by z nim pogadała (jesteśmy przed ważną decyzją, jaką pc zainstalować w naszym domu, a Roland ma pompę w tym samym projekcie co my (przestronny)). Czy ktoś wie, jak do niego dotrzeć? Będę wdzięczna baaardzo za pomoc Od bardzo dawna nie odpisuje na wiadomości ode mnie i w ogóle znikł przed jesienią 2006. Mam taką samą pompę jak on niestety w innym projekcie. Jeżeli mogę coś pomóc - pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 16.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 poszukuje ekipy do zrobienia elewacji i ocieplenia poddasza, moze macie kogos godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piters 20.05.2007 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Poszukuję: 1. murarza (drobne pozamykanie szybów technicznych)2. do tynków wewnętrznych maszynowych (pilnie ! jak najszybciej) + wylanie posadzek3. dekarza (ocieplenie górne stropu + położenie papy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 20.05.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Mam do sprzedania styropian STYROPOZ FS20 (EPS100) o grubości 5 cm - 9 paczek (54m2; tj. 2,4m3) po 178 zł/m3. Na izolację poziomą podłogi. Styropian oryginalnie zapakowany.Odbiór własny w Borówcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 22.05.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Poradzcie mi jakie rynny wybrac... Chodzi mi głównie o jakiś dobry, sprawdzony i polecany przez dekarzy model, który jednak nie jest najdroższym na rynku. Jest ich tyle na rynku, a nie chciałbym wtopić. Z jakiego materiału wybraliście rynny, ze względu na cenę myślę o plastikowych, ale może jednak ........ Pozdrawiam i czekam na rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.05.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 cześćposzukuję dobrego dekarza i ciesli (Poznań / okolice) praca na początku sierpnia buduję taki dom http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=437 dach ~350m2, pełne deskowanie, karpiówka w łuskępolecicie kogoś??? Znacie kogoś solidnego? Proszę o namiary Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witkowskib 22.05.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witajcie... potrzebuję do wyrównania terenu "trochę" ziemi, może ktoś z budujących się, będzie miał na zbyciu (nadmiarze) jakiegoś humusu? ostatecznie pozostanie mi kwestia zakupu jakiegoś torfu, lub humusu - tylko gdzie.... ze względu na opłacalność transportu interesuje mnie zachodnia strona Poznania - wzdłuż trasy na świecko... będę wdzięczny za każdą informację i namiar.. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
longinus997 23.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 witajcie... potrzebuję do wyrównania terenu "trochę" ziemi, może ktoś z budujących się, będzie miał na zbyciu (nadmiarze) jakiegoś humusu? ostatecznie pozostanie mi kwestia zakupu jakiegoś torfu, lub humusu - tylko gdzie.... ze względu na opłacalność transportu interesuje mnie zachodnia strona Poznania - wzdłuż trasy na świecko... będę wdzięczny za każdą informację i namiar.. pozdr. nie wiem co to dokładnie znaczy "trochę" ale u nas tego trochę jest, zdjęte z kilku działek, nie sądzę aby sąsiadom było to do czegoś potrzebne (nam nie jest). Inna sprawa jest taka, że ten humus to żaden czarnoziem reczej wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witkowskib 23.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 longinus997 - dzięki za odpowiedz, moje "trochę" oznacza min. 2-3 ciężarówkipo 15-20 ton a jak się znajdzie to z kilkunastoma też będę miał co zrobić możesz napisać mi na maila ([email protected]) - jakieś namiary na wasze działki i ewentualny kontakt do siebie? dzięki jeszcze raz i pozdrawiam Ogólnie więc - prośba wciąż aktualna i skeirowana zwłaszcza do osób na zachód od Poznania:) thx. .bartek witajcie... potrzebuję do wyrównania terenu "trochę" ziemi, może ktoś z budujących się, będzie miał na zbyciu (nadmiarze) jakiegoś humusu? ostatecznie pozostanie mi kwestia zakupu jakiegoś torfu, lub humusu - tylko gdzie.... ze względu na opłacalność transportu interesuje mnie zachodnia strona Poznania - wzdłuż trasy na świecko... będę wdzięczny za każdą informację i namiar.. pozdr. nie wiem co to dokładnie znaczy "trochę" ale u nas tego trochę jest, zdjęte z kilku działek, nie sądzę aby sąsiadom było to do czegoś potrzebne (nam nie jest). Inna sprawa jest taka, że ten humus to żaden czarnoziem reczej wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 24.05.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 kto budował dom szkieletowy z firmą Mefra Szamotuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 25.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam grupę wielkopolską, mam do was nietypową prośbę: gdybyście zauważyli jakieś błędy na mapie http://www.mapgo.eu albo w nawigacji mapamap (mam na myśli brak lub źle przypisane adresy Waszych domków, zła geometria czy też brak ulicy), dajcie proszę znać na priva, albo na [email protected] - postaram się poprawić jak najszybciej Chodzi mi głównie o Poznań i okolice, (które będą już wkrótce), ale oczywiście sygnały o błędy zauważone w innych częściach wielkopolski/kraju też nie pozostaną bez echa pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar2 28.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Poszukuję namiarów na stolarza/salon kuchni, najlepiej Poznań ew okolice. W swarzędzu 4m kuchni wycenili na 12 tyś, w Poznaniu 6,7. Wydaje mi się, że to drogo więc szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts