ecoTomek 05.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam po prawie dwuletniej przerwie na forum.poszukuję kamieni (średnicy ok 15 do 20mm) na poaskę wokół domu.Kupował ktoś może, lub wie gdzie można kupić w dobrej cenie?Z góry diękuję za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taniutka78 07.08.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam -moja Przyjaciółka szuka ekipy remontującej z okolic Szamotuł - do zrobienia ścianek działowych -pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam, będę zaczynał w Skórzewie z projektem Virgo II z pracowni Dobre Domy. na razie roglądam sie na prawo i lewo za materiałami. Słyszeliście jakieś opinie nt. firmy ENNBETON w Wysogotowie. Głównie pytam o jakość i rzetelność tej firmy. Robiłem rozeznanie cenowe i z racji bliskości dla mnie wypadają konkurencyjnie. Chyba, ze macie coś lepszego do polecenia. Pozdrawiam, Domelus wprawdzie nie znam firmy ale mieszkam kilka kilometrów od Skórzewa więc jeśli przy drodze to będe zerkac i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć ava80 Widzę że mieszkasz całkiem blisko ode mnie. Ja stawiam mój domek w Gołuskach Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 08.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 jakies namiary na kierbuda poprosze.... zalezy mi na czasie....ale nikt nie chce dawac numerów do kierbudów z forum:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomello 08.08.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 jakies namiary na kierbuda poprosze.... zalezy mi na czasie.... ale nikt nie chce dawac numerów do kierbudów z forum:( Ja mam kiera w porządku pod tym wzgledem, że troche doradzi i nie miesza na budowie. Jesli wiedzę i zaplecze doradcze macie słabe, to warto poszukać kogoś zaufanego. Jeśli trzeba, moge przesłać kontakt na mail priv, bo nie chce bez wiedzy rozpowszechniać numeru. pozdrawiam tomC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomello 08.08.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam,moze u Was coś znajdę....Bardzo chętnie odkupię używane stemple budowlane. Może komuś zalegają?Potrzebuę ok. 150sztuk 2,8 - 3,0m. Jeśli się znajdą, to reflektuje też na deski szalunkowe.PozdrawiamTomC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik2822 15.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam, Szukam wykonawców - tynków wewnętrznych cementowo - wapiennych, - ocieplenia styropianem + tynk zewnętrzny, - wykonanie posadzki, - ocieplenie poddasza. - instalator co- podłogówka Wdzięczna będę za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 16.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Chętnie przyjmę ziemię / piasek / żwir / gruz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 17.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Hi,potrzebuję tablicy z licznikiem prądu trójfazowego - może ktoś już nie potrzebuje i mógłby mi sprzedać. Chcę pożyczyć prąd od sąsiada, ale muszę mieć swój licznik. Ewentualnie proszę o info skąd cóś takiego wziąć. Może ktoś ma linka do stronki jak coś takiego zrobić.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 19.08.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam, Czy ktoś z was kupował meble kolonialne albo wie gdzie można je kupić ( Poznań,okolice lub dalej gdzieś w Wlkp.) Potrzebuję ławę i coś pod telewizor. Na allegro trochę ich jest ale muszę obejrzeć w realu. Pozdrowionka_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witamnie ma ktos do sprzedania betoniarki? Moja wyzionela ducha a nowej nie bardzo sie oplaca kupowac. Jakby ktos mial to poprosze o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.08.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam, Czy ktoś z was kupował meble kolonialne albo wie gdzie można je kupić ( Poznań,okolice lub dalej gdzieś w Wlkp.) Potrzebuję ławę i coś pod telewizor. Na allegro trochę ich jest ale muszę obejrzeć w realu. Pozdrowionka _________________ Na ul. Obornickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.08.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Z uwagi na kończąca się budowę chętnie odsprzedam kilkadziesiąt numerów Muratora z lat 2002-2007 w cenie 3zł sztuka. Odbiór najlepiej osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 23.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam, Czy ktoś z was kupował meble kolonialne albo wie gdzie można je kupić ( Poznań,okolice lub dalej gdzieś w Wlkp.) Potrzebuję ławę i coś pod telewizor. Na allegro trochę ich jest ale muszę obejrzeć w realu. Pozdrowionka _________________ Zobacz tu, http://www.innemeble.pl/ Przed Auchan w Komornikach, po lewej stronie, w takim budynku z dużym napisem "Komfort". Jadąc Głogowską musisz wjechać na wiadukt (koło Auchan) i skręcić na Luboń, ponieważ od razu z Głogowskiej nie dojedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 23.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Szukam kogoś kto by mi przekopał ł ogród ... a właściwie chodzi... aby się pozbyć pięknego zielska, które świetnie wyrosło na 2 metry ....czy ma ktoś może jakieś namiary ?.....ale nie myślę o całym zakładaniu ogrodu.. tylko o wypieleniu chwastów. Dzięki z góry za namiary Najlepiej jakby to był ktoś z okolic Lubonia, Puszczykowa, Komornik....ale nie koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domelus 28.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam, będe potrzebowac około 150-200 stempli - może ktoś ma do opchnięcia? Poza tym szukam fachowca od systemów alarmowych - jak macie kogoś do polecenia - wrzućcie mi info. Pozdr,DOmelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 29.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 rozstałem się z firmą od mebli łazienkowych po 2 miesiącach opóźnienia darowałem sobie - opis umieszcze w innym wątku mozecie polecić kogoś kto robi dobrze meble na zamówienie w okleinie naturalnej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 30.08.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Chętnie przyjmę ziemię / piasek / żwir / gruz.... Mam do oddania trochę gruzu mieszanego (trochę betonu, trochę cegieł i siporeksu, taka zbieranka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 30.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam, wybaczcie, ale nie jetsem w stanie przeczytac całego wątku (małe dziecko, praca, dom ..), ale mam prośbę PILNIE potrzebuję elektryka lub osoby, która pomoże mi w mieszkaniu wymienić całą instalację elektryczną ... Czy znacie kogoś ? pozdr. cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts