Hania 05.11.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 czesc wszystkim Loniu dziekuje za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 05.11.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 misza, o ile pamiętam to transport był bez HDS-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek s 06.11.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Loniu! U mnie ekipa od dachu, którą Ci poleciłem prace wykonała szybko, ale teraz mieli zrobić tylko daszek nad wejściem i bujam się z tym od 2 miesięcy - widocznie za drobna robota dla nich. Mucha już nie odbiera tel. ode mnie. Zleciłem tą robotę komu innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 06.11.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Odnośnie firmy M&S, to też jestem zainteresowny kupnem ich okien, ale jeszcze nie teraz tylko na wiosnę. Dom buduję w Gołuchowie. Czy ktoś ma namiary na specjalistów od zakładania dachówek. Właśnie umówiona firma wystawiła mnie do wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.11.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Mamy właśnie szczyt sezonu będzie ci trudno znaleźć kogoś wolnego po dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.11.2002 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 maciek_s czyli z tego wniosek nie płacić aż nie skończą na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 06.11.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Właśnie się o tym przekonuję. Wszyscy zajęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 06.11.2002 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Loniu, odnośnie płacenia przed zakończeniem i poprawieniem ewentualnych braków to masz całkowitą rację. Przy stawianiu murów płaciłem etapami, po odebraniu przez budowlańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.11.2002 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 pilot Spróbuj zadzwonić do tego gościa: Marek Woźniak 603259286, nie jest super tani ale podobno dobry (no i nie wiem czy wolny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.11.2002 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 loniu, do mnie stropy Muchy dotarły z hds-em (na szczęście), bo koszty tzw. dodatkowe mnie dobijają. Tu zbrojenia, tam trochę desek, trochę więcej betonu i... forsa płynie.czy ktoś kupował albo kładł już dachówkę euronit? podobno jest jakościowo porównywalna, a nawet lepsza od braasa, a wypada taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 07.11.2002 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Jeżeli jest ktoś z okolicy Pleszewa to polecam stropy firmy Stropex z Fabianowa. Przywieźli z hds-em, dodatkowo przyjechali jeszcze raz i wymienili część bo okazały się za krótkie a na koniec przyjechali jeszcze raz aby odebrać to co zostało, bez opłat za transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek s 07.11.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Tak jest Loniu - płać dopiero po zakończeniu całości prac. Roma - ja też brałem od nich strop i jestem zadowolony. Teraz wożą i dalej - ja budowałem się pod Poznaniem i transport był grastis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 07.11.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Czy macie doświadczenie z klinkierem? Czy trzeba murować na specjalną zaprawę czy możan na zwykłej?Co z temperaturą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_drugi 07.11.2002 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Czołem, Prosto z Poznania ( od urodzenia -1970 ), na razie z przerażeniem oglądam już projekt i przygotowuję się do rozpoczęcia budowy . Póki co szukam ekipy wykonawczej. Do tej pory przeanalizowałem cztery,chyba w sumie mam pięć, nie przekonały mnie jakoś żebym z nich skorzystał. Słyszałem, że lepiej szukać poza Poznaniem w okolicach. Może znacie jakąś np. ze Śremu. Mój domek to 196m2 bez piwnicy z użytkowym poddaszem w technologii trójwarstwowej ( kratówka+wełna+dziurawka ). Chciałbym rozpocząć w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 07.11.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Artur, mogę polecic Ci moją ekipę, są super, u mnie kończymy stan surowy. jeśli chcesz namiary, pisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojptak 08.11.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Ja (z Kościana) też brałem strop od firmy Stropex. Dowóz, rozładunek gratis. Zamówienie przez telefon. Były również pustaki krańcowe w tej samej cenie. Co prawda nie starczyły ale resztę zatkałem betonem. U mnie czas realizacji 5 dni. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_drugi 08.11.2002 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Cześć Wielkopolsko, Siedzę w pracy i śledzę forum. Misza, dzięki za odzew. Komplet danych posłałem na priva. Jestem tu od niedawna i zaczyna mi się podobać. PozdrowieniaArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 08.11.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 No to słowo się rzekło, dzisiaj podpisuje umowę przedwstępną sprzedaży mieszkania. Teaz będę bezdomny i nie mam odwrotu muszę szybko kończyć mój domek. Oby kasy starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_drugi 08.11.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Ja wprawdzie mam gdzie mieszkać, ale to jest tak stare ,że już chciałbym mieszkać w nowym. Mam nadzieję, ze szybko zacznę i się wprowadzę niekoniecznie kończąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_drugi 08.11.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Właśnie się dowiedzialem, że mój inspektor nadzoru się poważnie rozchorował i raczej marne szanse na niego. Ale cóz, dobrze ,że teraz ,a nie w czasie budowy. Nie przejmuje się . Pozdrowienia przed długim wolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts