mr.moonlight 12.11.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Mhal, ja to się dpoiero wprowadzę ale Miron, ten już mieszka. Miron gartuluję!! Zabawne jest to, że cieszymy się i gratulujemy wykruszania z grupy. Miron obiecał odezwać się za 10 dni. Nie wiem dlaczego właśnie na tyle odebrało mu mowę po przeprowadzce ale może już niedługo się odezwieMIRON, MIIIIIRON co słychać w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 12.11.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witajcie po krótkiej przerwie. Nie było mnie kilka dni w pracy to i nie miałem jak się zalogować. U mnie życie płynie już prawie zwykłym torem. Czasami powieszę jakąś półkę czy obrazek no i tyle tego budowania. Na wiosnę czeka mnie jeszcze ogród, płot, kostka, ogródek piwny no i plac zabaw dla dzieci - ups... no to się wydało moja żonka jest w ciąży tak więc będę miał drugiego rojbra lub rojberkę więc plac zabaw musi być. Hej Magda no to kiedy się wprowadzacie? Witaj remo - jescze trochę i powstanie grupa Skórzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 12.11.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 loniu, no cóz Marcin upiera sie przy terminie gwiazdkowym a ja nie wiem jak to będzie bo teraz wiekszośc spraw bedzie na mojej głowie w każdym razie jak dobrze pójdzie to za miesiac lub zaraz po swiętach zapraszamy na kawkę.....i cos mocniejszego GRATULACJE dla Żony i Ciebie Na kiedy termin, jesli wolno spytać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 12.11.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Dzięki - mama nadzieje, ze uda wam się spędzić święta w nowym domku - taki prezencik pod choinkę. Aga termin ma na czerwiec. Przyznam się szczerze, że już od dłuższego czasu chcieliśmy was ugościć ale Aga ma ciężkie objawy ciążowe znaczy większość czasu spędza na powstrzymywaniu się od „bleeeeee” a w przerwach po prostu robi „bleeeee” ale mam nadzieję, że już niedługo się to uspokoi. Dzięki za zaproszenie ale mam nadzieję, że pozwolicie zachować kolejność i MY WAS PIERWSI UGOŚCIMY w końcu jesteśmy już całkiem zadomowieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 12.11.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witaj Remo, Loniu gratulacje! No to w naszym wątku faktyczie jedni znikają w swoich domach a inni się pojawiają w którymkolwiek z sensów ... A u nas na działce - myślałam, że po długim weekendzie będziemy już tylko "zwiedzać" a tymczasem zabijanie okien i wstawienie drzwi zabrało tyle czasu, że sprzątanie na działce przechodzi na sobotę... No i potem naprawdę wierzę, że nadejdzie epoka zimowego snu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mylus 12.11.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witam!!! Czy ktoś z Klubu buduje w Śremie lub okolicy?? Pozwolenie już mam i chciałbym zaczynać wiosną. Szukam ekipy do wykonania fundamentów, murów itp. Może ktoś ma już przetarte ścieżki do tanich ale dobrych wykonawców, hurtowni w okolicy i może coś doradzić. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Mylus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 12.11.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Loniu! Gratulacje z powodu dzdziusia - widać, że grupa wlkp. się rozrasta . U mnie niestety rozrasta się też "ciałko" (czyt. mam depresję) - ale to chyba było nie do uniknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 12.11.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Ach, zapomniałam o problemie budowlanym - jutro narada wojenna: inspektor, murarz, cieśla, dekarz - okazało się, że po paru drobnych zmianach komin wyszedł nam w samym koszu! Koszmar, już sobie wyobrażam wodę, która wlewa się do domu po ulewnych deszczach, bo komin stoi jej na drodze itp itd....... Mylus - witam serdecznie w naszym gronie i życzę uczenia się na naszych błędach a nie swoich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 13.11.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Nnatasza, w jakimś starym Muratorze widziałam taki komin w koszu opisany jako jeden z największych błędów przy budowie dachu... Mam nadzieję, że uda ci się temu jakoś zaradzić. Na moim dachu projektant wymyślił belki przechodzące przez sam środek komina... Myślę, że miał zeza, na szczęście ciesla w porę odkrył błąd i jakoś udało się wymyślić temu zaradzić. Jakoś - czyli mam dwa dodatkowe słupy w pokojach. Pocieszam się, że można je będzie jakoś zaaranżować. Mój synek ma już koncepcję - będą służyły jako pale do przywiązywania rodziców w czasie zabawy w indian.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 14.11.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Żyjecie?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.11.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Tak, ale co to za życie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 14.11.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 tak sobie myślę, że większość czeka na weekend aby wreszcie podłubać przy domu. dla rozrywki zajrzyjcie pod adres http://brecht.edustria.com/jokedata/mr_otto_olympics.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 14.11.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Jak żyjecie to powiedzcie jakie bramy garażowe macie u siebie - gdzie jest w Poz "centrum bram garażowych"?z góry dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 14.11.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 kupiłem Wiśniowskiego, segmentową, ocieploną 4cm pianki, 210x240cmkosztowała chyba 1900zł i jestem z niej zadowolony.poza tym w tej cenie nie było bram podobnego typu. były albo droższe albo gorszecentrum bramiarskie bęsziesz miała na budmie w lutym. ja tam poszukałem swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.11.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 mr.moolight, podaj mi proszę gdzie dokładnie kupiłeś tę bramę Rany ale mi się nic dzisiaj nie chce, to chyba przez ten piatek... A wiecie kochani, że u nas juz będą gruntowac i malować co prawda jeszcze nie na kolorki ale zawsze Fajnie, nie? loniu, a skąd ten podły nastrój u ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 14.11.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 kupiłem w Puszczykowie, namiar mogę podać w poniedziałekpewien jestem jednak, że ceny Wiśniowski ma takie same u każdego dystrybutora. a tych jest kilku w Poznaniu i okolicach: ul. Krańcowa, Złotkowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 14.11.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 zajrzyj też na http://www.bramyidrzwi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.11.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 coś wszystko w tym tygodniu idzie pod górkę no ale weekend juz tuż tuż.. Bramę kupiłem w skórzewie w firmie Alumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 15.11.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Łe, ale garażowe towarzystwo! A my, biedne misie polarne, skrobiemy nasze szybki co ranek....Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 16.11.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Z kominem uradzili jakieś obejścia, postanowiłam o tym nie myśleć - wysłałam mojego męża, hi,hi:evil: hi. Danusia, pociesz się, że może w przyszłym roku my też wsawimy autka do garażu. Rano wsiądziemy do ciepłego samochodziku, bez problemu odpalimy silniczek.... och, jak fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts