MHAL 23.11.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 remo, info na privie nnatasza, podobno z tej okazji trzeba murarzom postawić cos mocniejszego....... a co do samej wiechy to nie wiem. Chciałam ją zachować na pamiątkę bo nasi zrobili ją wyjątkowo ładną ale po kilku dniach juz nie mogłam jej znaleźc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 24.11.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Pilnie szukam inspektora nadzoru do odbioru dachu. Mój się rozchorował i leży w szpitalu (chyba za bardzo zestresowała go nasza budowa Może macie namiary na kogoś, kto moze przybyć z odsieczą na 2 wizyty (więźba i dachówki...) ??? Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 24.11.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 em_pwiadomośc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 24.11.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 przy okzazji pochwalić się wypada, że w sobotę dołączyłem do grona wprowadzonych większośc dobytku co prawda jeszcze w kartonach, działa tylko ogrzewanie, kilka żarówek, kibelek i łóżko ale już da się żyć pozdrawiam tych co na początku, wpół i u końca drogi budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 24.11.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 mr.moonlight, GRATULLACJE !!! Ale czy to oznacza, że nas opuszczasz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 24.11.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 dziękuję. jestem z tych co się przywiązują, więc nie opuszczam grupa do najaktywniwjszych nie należy, taka jej uroda, ale może jeszcze uda się z kims powierszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 24.11.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Mr Moonlight gratulacje! Powiedz - czy w końcu zdecydowałeś się na reku?pozdrawiam Ale masz fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 24.11.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 mr.moonlight gratulacje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.11.2003 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 mr.moonlight, bym powierszował, ale chyba opuściła mnie Muza - chyba też zmęczyła ją przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.11.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 No teraz już nie będę całować klamki pustego domu, gdy przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 24.11.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 mr. moonlight - szczerze gratuluję ale też szczerze zazdroszczę przeprowadzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 25.11.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Pozdrawiam wczorajszego Gościa na mojej budowie. Niestety nie jestem pewien kto nim jest.Chętnie porozmawiam o ekipie budowlanej i słabościach projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 hej, widzieliście formularz zgłoszeniowy na spotkanie ogólnopolskie?? tutaj należy się rejestrować: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18304 biegiem sie zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.11.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Golec - to nie byłam ja ale pewnie wpadnę zobaczyć postępy. Więźbę masz już skończoną? U mnie zaczęli wciągać folię na dach - oby jeszcze nie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 26.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Natasza,więźbę robią dopiero drugi dzięń, ale ekipa jest dość liczna i pracują sprawnie, więć istnieje szansa zakończenia tego etapu jeszcze w tym tygodniu. Wczoraj mieli przerwę - ktoś bardzo miły zrobił małą dziurkę w ogrodzeniu, a potem dokonał włamu do chałupki gospodarczej i zabrał parę gadżetów murarzy i cieśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 26.11.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 WitamSerdeczna prośba o polecenie mi ekipy na "grube wykończenie":- tynki wew i zew- podłogi- poddasze użytkowe- ściany kg- wylanie tarasu i ganku.Czy jesteście " w miarę" zadowoleni ze swojej ekipy? Jeśli tak - to proszę o namiar! Mam 3 potencjalnych wykonawców, ale albo mają sporą wadę "cenową" albo podejście nie takie albo... Czekam na info na privapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 26.11.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 dzień dobry WSZYSTKIM, teraz chyba wypada się już ujawnić, bo od paru dni tylko przeglądam forum. bardzo mi się tu podoba a wiosną zaczynamy budować własny domek więc chyba zacznę tu częściej zaglądać info dla Golca: to ja byłam w poniedziełek podziwiać Twoją "Wierzbę". Przepraszam, że tak bez pytania ale jak tylko znalazłam adres to nie mogłam się powstrzymać, chciałam zobaczyć projekt na żywo. Szkoda że jeszcze nie ma dachu, ale i tak jest fajna. Nasza "Wierzba" zacznie się budować dopiero po zimie w Tarnowie Podgórnym. Pan z ekipy budowlanej był miły ale to jeszcze sukcesu nie gwarantuje, więc jestem ciekawa Twoich wrażeń ze współpracy. pyzia, dziękuję bardzo, napewno wkrótce pojawię się w Sadach:) Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 26.11.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witaj Magda Miałam okazję " w biegu" pogadać z Twoim mężem - byłam na działce w godzinach pracy (szef dzisiaj nieobecny ) i właśnie zamykałam "posiadłość" jak podjechał. Nie rozmawialiśmy długo - bo wyjaśniłam mu, że jestem w pracy (niech tego nie odbiera jako nieuprzejmość). Dowiedziałam się tylko, że kupiliście projekt po specjalnej "promocyjno-jubileuszowej" cenie. Dobrze się zaczyna ... powodzenia, pozdrawiam pyzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 27.11.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 pyzia, mogę podac namiary na ekipy wykonujące u nas tynki, posadzki itp. ale wieczorem witaj magdah A co sie stało z Arkadly.....? Pojawiaja sie nowi budujący i mapka nie jest juz aktualna.... loniu, usmiałam sie wczoraj Dzwoniłam do faceta od wywozu nieczystosi budowlanych i okazało sie, że to chyba najlepiej poinformowana osoba w Skórzewie Wszystko wiedział, od kogo kuoiłam działke, który dom mój i... jak sie nazywa nasza uliczka, której nazwę nadano kilka dni temu... my jeszcze nie wiedzieliśmy ... No i fachowo stwierdził: Pani to juz zaraz sie wprowadza, co? - Ech, uroki zycia na wsi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 27.11.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Arkadly się usprawiedliwia i przypomina: jeśli ktoś z "nowych" chce być na mapce proszę przysłać na mój adres [email protected] informacje, że chce, jakie informacje mam umieścić, może zdjęcia itp.Śledzę na bieżąco rozmowy grupy, ale nie jestem w stanie wychwycić informacji o wszystkich nowych. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts