irekp 08.01.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 MHAL, mironmk - poszukam innego pana A czy pan P ma cos wspólnego ze sprzedażą kominków na Obornickiej (Dovre)? Wolę się upewnić, bo tam kupowałem kominek i tam rozpocznę poszukiwania kominkarza I jeszcze w temacie kominków - pilnie potrzebuje namiary na punkt sprzedaży drewna kominkowego Moj glowny dostawca (tartak w Skorzewie) chwilowo nie posiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 08.01.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 irekp, no to strzeliłeś w dziesiątkę Salon Labrador na Obornickiej z kominkami Dovre jest własnościa PANA P !!!!!! TO NIE JEST ŻART..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 08.01.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 ROTFL ale uczciwie muszę przyznać, że nie strzelałem na oślep - wiedziałem, że i Wy swego czasu kupowaliście Dovre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 08.01.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 sam wkład jest super, zresztą dzieło pana P również b.ładne i działa bez zastrzezeń Tylko ta "organizacja pracy" w wykonaniu pana P......... cos strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.01.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 oczywiście 3500 to min za samą obudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 09.01.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 A'propos komików, czy poza dovrowcami są tu jacyś tarnawianie? Temat kominków Tarnawa przewijał się gdzieś na forum, czy ktoś z wielkopolan ma też takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anya 09.01.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Witam w Nowym Roku! Widzę, że nie tylko my mieliśmy to "szczęście" przejechać się na słowności firmy Labrador od kominków Dovre.. Z tego też powodu zrezygnowaliśmy z nich, ale okazało się, że konkurencja wcale nie jest lepsza, bo Lechma i oraz polecany przez nich wykonawca, pan K., także nie są lepsi (pozdrawiamy. panie Robercie!!! ). Kominek robi nam już od 2 miesięcy - wkład wreszcie wjechał na budowę, ale obudowy doczekać się nie możemy. No i stary numer w stylu wyłączanie komórki i nieodbieranie telefonów.... Boszsz... ręce opadają. Elektryka nikomu nie polecę, bo też się nie możemy doprosić, żeby nas nawiedził i dopiął wszystkie sprawy Ale żeby nie było tak malkontencko, to mogę polecić w miarę słownych płytkarzy - żeby nie zapeszyć, tfu tfu, bo na razie zrobili tylko 1 łazienkę, a niestety ciągu dalszego brak, bo czekamy od miesiąca na płytki. Chyba się lud rzucił na materiały budowlane i produkcja nie nadąża. Płytkarze także tynkują z zewnątrz, ale u nas jeszcze nie tynkowali, więc nie wiem, jak się spisują. Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 10.01.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Magda - dziękuję za namiary! Irekp - proszę o namiary na ekipę od posadzek. I tu mam pytanie: mam wylany beton na całej pow. domu teraz musi przyjść izolacja folią i styropian (wcześniej trzeba to jeszcze chyba wyrównać?), w którym idą rury od insalacji - Jak to powinno wyglądać organizacyjnie - kto co robi? Faceci od wylewek robią też izolację? Co obejmuje cena 10 zł/m????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 12.01.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 hop w górę listy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 12.01.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 nnatasza - info na priv. Ja miałem już przygotowane podłoże - folia i ułożony styropian (dwie warstwy po 5cm FS20 a rurki zwykle w tej dolnej warstwie) Czy wyrównywać? - moim zdaniem raczej szkoda roboty, bo wyrównają betonem. Za 10zl/m2 rozłożyli mi na górze piankę (o ile pamietam 0.5 cm gruba na pow. ok 100m2) i zbrojenie w garażu. Warstwa betonu to ok. 6-7 cm na górze i ok. 10-12 cm na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anya 13.01.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Witam, ja w potrzebie! Poszukuję pilnie namiarów na jakiegoś (sensownego) parkieciarza. Podłogi czas zacząć układać - miał je robić teść, ale, niestety, kiepsko się czuje i doszliśmy do wniosku, że to trzeba jednak kogoś poszukać! Będę wdzięczna za wszelką pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 13.01.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Irekp dzięki za porady - tylko na priva nic nie przyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 13.01.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Zupełnie zapomniałam - Irekp - podbitkę (a w zasadzie nabitkę na krokwich) robili mi cieśle od więźby są solidni i sympatyczni. jeżeli interesują cię namiary to ci prześlę.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 14.01.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Cześć Grupa! Kto z Was się wybiera na Budmę? Ja pod tym kątem biorę wolne i idę popatrzeć/podpatrzeć co nowego lub interesującego się pojawi. Kto jeszcze się wybiera - niech się zgłosi to może razem wypijemy kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.01.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Ja sie wybieram na Budmę , ale jestem zieloniutka w budowaniu bo ja ciągle na etapie planowania i przymiarek. Jakby co to wesprę psychicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.01.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Pyzia, zapraszam na kawkę do mnie do biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 15.01.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Dzięki - chętnie pogadamy! Wybieramy się tam 21.02, zgłoszę się na priva wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 16.01.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Ja też będę na Budmie. "Służbowo, na statek..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 16.01.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Zdradź jaka branża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 16.01.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Lakiery do drewna (zastosowania przemysłowe, okna itp.) Wprawdzie zajmują się tym więcej moi koledzy (ja jestem "meblarzem"), ale odwiedzić Budmy "na krzywy ryj" nie zawadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts