Piotr 09.02.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Aha ryby, jeżeli chodzi o dachówkę to dasz radę zrobić to sam w jeden weekend. Napisz mi skąd jesteś to jak będę w okolicy mogę Cię poinstruować.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 ja mieszkam w Kaliszu, ale niestety D12 nie buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 10.02.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 W Lesznie buduje się tylu ludzi, aż dziw, że żadnego z nich nie ma tu na forum?Hejże Leszczynianie, wstąpcie tu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 10.02.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Witam wszystkich serdecznie, poszukuję solidnej ( i nie zdrzierającej z człowieka ostatniego grosza) firmy, która zajmuje się kominkami . Problem polega na tym ,że nie bardzo nawet mamy wizje na to co chcemy i poszukujemy kogoś kto nie tylko to wykona , ale i coś mądrego zaproponuje. Pewnie wśród tak dużej liczby Wielkopolan znajdą się szczęśliwi użytkownicy. Prosze o rady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.02.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 a i owszem - jest taki facet MP - no i jego właśnie należy unikać. Odpowiedź dlaczego: posty z listopada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarinka 10.02.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 hej Wielkopolsko!!!jak tam z pracą w Poznaniu dla budowlańców, a zwłaszcza architektów??czy są jakieś szanse?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.02.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 hurra!!!Wiem, że dla loniu to pestka, ale jakoś w końcu udało mi się załadować widoczek z tarasu. Ale ze mnie guru internetowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 10.02.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 A od kiedy Architekci to budowlańcy ? Ja zawsze myślałem że to artyści ? . Wiesz jak ja zaczynałem (1991) studia też chciałem być architektem, ale już wtedy był to zawód o bardzo dużym wskaźniku bezrobocia. Więc licz się z tym, że może być bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.02.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 W Lesznie buduje się tylu ludzi, aż dziw, że żadnego z nich nie ma tu na forum? Hejże Leszczynianie, wstąpcie tu!! u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 10.02.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Teraz zaczęłam się dopiero denerwować - lekarz mi powiedział, że mogę urodzić już nawet w przyszłym tygodniu... Człowiek nawet na poród nie ma czasu. Musimy zdecydować, które okna wybrać i zamówić, dziś spotkanie z ewentualnym wykonawcą wykończeniówki. A nie mam jeszcze wózka, gdyż trzeba na niego czekać 2 tyg. (prawie jak na niektóre materiały budowlane ). Z przyzwyczajenia w sklepach dla dzieci zaczęłam walczyć o rabaty - nawet się opłaciło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 10.02.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 A na wózki też wzrośnie vat? Bo ja właśnie na początku maja będę potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 10.02.2004 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Oj, tu mnie zaskoczłeś - ponieważ dzidzia ma być już za parę chwil problem maja mnie nie dotyczy i nie przećwiczyłam vatu w art. dziecięcych. Postaram się poprawić w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 11.02.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Nnatasza widzę że lubisz pieski. Masz może Goldena? Gratuluję otymistycznych wątków. Trzymaj się. Czekamy na zdjęcia maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 11.02.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Piotr - Pieski kocham - ta obok to maja pierwsza córeczka, jest to "los kundelos" ze schroniska (goldena planuję po zejściu tego stwora ) i śmieję się, że mam ją już 7 lat czyli dłużej niż mojego ślubnego (więc on się do ojcostwa nie przyznaje ). Za kilkanaście dni się przekonamy, jak zareaguje na nowego członka rodziny. Ktoś ma takie przeżycia za sobą? Jak zaoszczędzić sobie i psu stresu. Dać powąchać i polizać , czy raczej trzymać z daleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 nnatasza Gratulacje z okazji zbliżających się narodzin. Ja wspominam ten okres ciążowy najlepiej. Wszyscy nademną skakali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 11.02.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 zastanawiam się czy po pierwszym maja hurtownie budowlane będą miały jeszcze jakichś klientów, chyba mogą spokojnie zrobić sobie conajmniej dwumiesięczy urlop. lista rzeczy do kupienia przed tą magiczną datą wciąż się wydłuża... jeśli ktoś nie ma jeszcze pozwolenia na budowę, to informuję że od początku roku wymagane jest uzgodnienie z gminą planowanego zjazdu w drogi na posesję, niby nic ale niektóre gminy (np moja:D) o tym nie wiedzą . nnatasza, gratuluję i trzymam kciuki, mam całkiem świeże wspomnienia bo moja córeczka ma pół roku , co do psa to na początku trochę uważaliśmy, ale teraz mimo że pies jast spory (czarny terier rosyjski), to im mają większy kontakt tym bardziej się lubią. acha przez pierwszych kilka dni kiedy mała zaczynała płakać on zaczynał wyć , na szczęście później przestał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 12.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam Starych i Nowych Wielkopolan Budujących, Przez przypadek weszłam dzisiaj na pierwsze strony Grupy wielkopolskiej...i wiecieci, łezka w oku sie zakręciła...Tylko nie wiem czy to tęsknota za czasem utraconym czy westchnienie ulgi... 20 lutego przeprowadzam się do domu Teraz juz jestem i mądrzejsza i starsza Ale nie bardzo mam ochote budowć drugi czy trzeci dom. Teraz chce odpocząć I tak sobie pomysłam, że może znowu sie spotkamy? Byłoby miło Starzy, doświadczeni przez zycie inwestorzy z młodymi pełnymi energii i entuzjazmu....Takie spotkanie byłoby ciekawym doswiadczeniem Pozdrawim serdecznie Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 12.02.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 MHAL, tez mi się wczoraj zachciało przeglądać początki Grupy. Zbieg okoliczności ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.02.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Kochani "starzy" forumowicze poprostu idzie wiosna i zżera was tęsknota za budowaniem , to co i nas zielonych pcha , ale nie wiedziałam,że jednak nie przechodzi z chwilą postawienia murów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 12.02.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Miron, to nie może być zbieg okoliczności Coś w tym jest ori_noko przemyśłam i już wiem: to nie zazdrość to ulga ze szczypta niepewności, co ja zrobie z taka ilością wolnego czasu ??!! Każdy ma swoje pięć minut na budowanie domu, ja odliczam ostatnie sekundy i cieszę się, że wytrwałam bez większych wpadek Policzyłam i wyszło mi BUDOWA NASZEGO DOMU ZAJĘŁA NAM 9 MIESIĘCY I 13 DNI - od dnia pomiaró geodezyjnych pod dom do zaplanowanego dnia przeprowadzki !!!! Jak ciut przechodzona ciąża Relacja z "porodu" po 20 lutego. A może jednak się spotkamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts