Pingwin 18.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Dziękuję Rybom i Golcowi za namiary na drewno, zapytania do tartaków już poszły, zobaczymy, w końcu wiosna tuż tużpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 18.02.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 post przypominający o dziadkachA co chcielibyście wiedzieć młodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 18.02.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 chyba dzisiaj jest jakiś gorszy dzień , w dodatku ceny ogrodzeń mnie przytłaczają... Golec, dzięki za informacje. Mógłbyś mi przy okazji przysłać namiary na tych Słowińskich. No i gdzie ta wiosna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 18.02.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 http://www.slowinscy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 18.02.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 dziękuję bardzo, zaraz zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 18.02.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 19.02.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 miron, my z wejściem na strych mamy ten sam problem i niestety rozwiązaniem najprostszym wydaje się zrobienie ładnej ramki z listewek. Nam będzie to robił ten sam stolarz co drzwi. Niestety płyty pracują, właz pracuje i zrobiła sie brzydka szczelina na łączeniu tych dwóch elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 19.02.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 MHAL, a jakaś maskownica? albo dekor? albo coś, co powinien wymyśleć (-ic?) arch. wnetrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 19.02.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 miron, pewnie powinien ale najpierw trzeba sie do niego zwrócic....Poza tym możliwości sądzę są raczej ograniczone. Te dwa elementy po prosu pracuja i ciężko będzie zamaskować połączenie w trwały sposób. Maskownica tak ale obejmująca cały właz i zachodząca na sufit. Ramka podobie tylko problem pojawia sie w miejscu gdzie sa zawiasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 19.02.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 my to mamy problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 19.02.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 No wiesz miron, ja mam jeszcze kilka innych "powaznych"problemów: opóxniają mi się dnrzwi wewnętrzne i schody i balustrada na te schody.... musze załozyc listwy przyscienne, umyć dokładnie kafelki w łazienkach, położyć wykładziny....to wszystko wydaje mi sie gorsze od samej budowy domu.... chyba jestem juz zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 19.02.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Życzę sobie takiego zmęczenia... Oj, jeszcze jak sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 19.02.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Oj, Grzegorz...też sobie jeszcze nie tak dawno tego zyczyłam Wydawało mi sie wtedy, że to będzie sama przyjemność i relaks...przyjemność jest ale do stanu zrelaksowania to mi bardzo daleko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 19.02.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Magda pierwsza kąpiel w wannie z pianką solami i pachnidłami zrekompensuje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 19.02.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Kto wie gdzie można zamówić niedrogie sztachety drewniane na płot, hej wy młodziaki jesteście teraz na bieżąco a staruszki z płotami niech też coś podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.02.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Staruszkowie ja dla odmiany szukam hurtowni budowlanej z BK lub silką(decyzja zapadnie na dniach w jedną ze stron), z dowozem, rozładunkiem i przyjaznymi cenami Macie jakiś ulubieńców? Jeśłi podanie ich na forum to krypto reklama to proszę na piva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.02.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 ja rozmawialem z jedna hurtownia o nazwie Romos z grupy PSB i dawali 15-20% upustu od cen producenta dowoz gratis i rozladunek takze (maja wlasny dzwig na samochodzie) tylko ze ja mam blisko nich dzialke hurtownia jest na Franowie w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.02.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 SPAM - a nei ma ktos na zbyciu siatki ogrodzeniowej moze byc stara potrzebuje taka na czas budowy od ulicy bo potem bede trobil plot drewniany i dlatego nei chce inwestowac w nowa moze ktos robil podobnie i teraz nie ma co z nia zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 19.02.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 my postanowiliśmy zrobić od razu ogrodzenie docelowe. Wybraliśmy system ogrodzeniowy firmy Wiśniowski (ogrodzenia metalowe). Swoją drogą zastanawia mnie mechanizm otwierający bramę, który znajduje się wewnątrz słupka. Co będzie kiedy się popsuje Hurtowni budowlanej ani sztachetek drewnianych niestety polecić nie mogę, ale gdyby ktoś chciał to mam dobrego architekta z wszystkimi uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekP 19.02.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Witam budujacych Wielkopolan. Od tygodnia jestem w posiadaniu pozwolenia na budowę. Chcę zacząć na wiosnę, jeśli znajdę solidną i niezbyt drogą ekipę fachowców. Przeraża mnie zamieszanie z VAT-em i perspektywa wyższych od założonych prze ze mnie kosztów budowy.Jeśli ktoś z forumowiczów mógłby polecić fachowców od stanu surowego byłbym bardzo wdzięczny.Będę budował w Tulcach pod Poznaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts