JurekP 19.02.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Kto wie gdzie można zamówić niedrogie sztachety drewniane na płot, hej wy młodziaki jesteście teraz na bieżąco a staruszki z płotami niech też coś podpowiedzą. Niedrogie sztachety z olchy mozna zamówić w tartataku w Orzeszkowie pod Kwilczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirss 19.02.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja już mam mury równiutkie z BK na klej- ekipa bez zarzutu mogę polecić. Ci sami bedą mi robić dach z dachówką. Ceny rozsądne. Jeśli chcecie wyślę na priv. mozna te namiary? dzieki jesli możesz to poproszę o namiary na ekipę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 20.02.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 ale pogoda, nie chciało się wyjezdżac do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.02.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 my postanowiliśmy zrobić od razu ogrodzenie docelowe. Wybraliśmy system ogrodzeniowy firmy Wiśniowski (ogrodzenia metalowe) a macie jakis kontakt do tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 20.02.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 "Wiśniowski" ma przedstawiciela w Puszczykowie. My jednak dzisiaj z niego zrezygnowaliśmy . Nie chciał nam zrobić podmurówki z klinkieru, a nie chcieliśmy łączyć dwóch ekip przy jednym płocie. Znaleźliśmy przedstawiciela innej, podobnej firmy "MSóW", który zrobi jedno i drugie... i tu niegdyś polecałam ową firmę i jej przedstawiciela, ale z perspektywy czasu muszę zmienić ten post i zdecydowanie przed nią ostrzec: fatalna jakość, opóźnienia w terminach i w ogóle żałuję że dałam się nabrać na ten płotek, który drogo nas kosztuje i pozostawia wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 23.02.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 hej Mhalku i Mironie!! widze, ze macie dokladnie ten sam zgryz co ja.generalnie zastanawiam sie nad zamaskowaniem wejscia na dach juz ktoorys miesiac. myslalem o puzzlach w chmurki. taki fragment nieba na suficie. hmmm, sam nie wiem.... pozdrawiam i witam wszystkich nowych budowniczych.niech Wam Bozia szczescia i samozaparcia i spokoju nie skapi. przepraszam za brak polskich liter ( znuf w swiecie jestem ) wasz oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 23.02.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ludzie ale na wywyiało !!!!! Wielkopolanie i na szarym końcu????? Jedynym ustprawiedliwieniem wydaje się fakt, iż lepiej idzie nam robota niz gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 23.02.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 to normalne zrobiły się pozory wiosny więc wszyscy rozbiegli sie po budowach i hurtowniach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.02.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mhal, też mi się tak wydaje - czasami juz coś mam napisać i . . . .choć jak widać z sentymentu przyglądam się wątkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 23.02.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 My za tydzień restartujemy. No chyba, że przywali śniegiem. 3majcie kciuki! PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 24.02.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 przez dwie godziny dotleniałam dzieci spacerkiem i mogę powiedzieć, że te pozory wiosny to chyba już prawdziwe zwiastuny , oby tak dalej na naszej działce nareszcie zaczęło się coś dziać. od rana spychacz i grupka ludzi wyrównuje teren i zaczyna stawiać płot. zaraz zbiegli się sąsiedzi sprawdzić co się dzieje . I tu pozytywne zaskoczenie sąsiad z tyłu od razu zaproponował że dołoży się do płotu, zaprosił nas na kawę i pokazał dom, który niedawno sam wybudował. Niestety były też mniej miłe niespodzianki, okazało się że geodeta nie wkopał kamieni granicznych mimo, że jeszcze wczoraj wieczorem zapewniał, że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 spadliśmy już pod częstochowe jak tak dalej pójdzie to ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 26.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 pogoda sprzyja pracy w terenie a nie przy komputerze, pewnie dlatego tak tu cicho, Czy ktoś oglądał okna firmy "Adpol" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 26.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Chyba kupię sobie okna - Weki 5-komorowe złoty dąb. Ceny w porównaniau z innymi profilami konkurencyjne, a VAT goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.02.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Ale tutaj bezruch! Wszyscy biegacie po hurtowniach? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 01.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Z OGROMNA RADOŚCIA OGŁASZAM KONIEC PRZEPROWADZKI Od piątku mieszkamy i jestem tak zakręcona, że nawet nie mogę określić jak "sie mieszka" Pozdrawiam serdecznie wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 01.03.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Cześć Mhal! GRATUUUUUUUUUUULACJE !!! Gdybym była Loniem to wkleiłabym jakiegoś szampana, ale jestem sobą więc pozostają tylko słowa . Jak już pierwsze emocje opadną to napisz jak się mieszka... A my chyba jednak nie zaczniemy w tym tygodniu bo pogodę nam na górze szykują nie za ładną... Może przyszły tydzień? pozdrawiam czekających na lepszą pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 01.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Boże, tydzien spedziłem w królewskim Albionie, wracam - i co ? Taka posucha. Co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.03.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Jeśli nie zmieniam nic w wymiarach okien to można kupić je wg projektu? Bądż co bądź przy kwocie koło 13 tys dodatkowe 15% to już kwota dość boląca.Też chcemy zwiać przed vat-em , stąd wcześniej kupujemy matreiały i inne takie, ale o oknach pomyślałam dopiero teraz. Wesołego zwiedzania hurowni życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 01.03.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Magda GRATULACJE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts