DankaO 08.03.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witam.Czy ktoś ma namiary na dobrą firmę robiącą posadzki maszynowo?Jaka jest różnica w kosztach 1 m2 w stosunku do "ręcznej "wylewki?Mam do zrobienia ok.150 m2 posadzek.DankaBudowa w Pobiedziskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 09.03.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ogłaszam dzień 09.03 Dniem Inauguracji Roku Budowlanego 2004. Cel - święta w nowym domu!Pozdrawiam!A pogody jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 09.03.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Danka0 kłaniają się (Pobiedziska) Letnisko Leśne Jak znajdziesz taką firmę to się prosze podziel info, a masz moze ekipę od tynku maszynowego? Będe potrzebująca w okolicach czerwca . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 moge polecić ekipę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 09.03.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzięki mironmk i zuzia-bedę łapać kontakt,ori_noko- nie potrzebuję tynkarzy(maszynowych) bo kupiłam chałupę z tynkami,będę je tylko szpachlować gipsem,ale jak mi się coś obije o uszy,to dam znać.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 10.03.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Jest tu kto?Mhal czekamy na relację z pierwszych dni w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 ja jestem tylko trochę za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 10.03.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 o w morde! tak nisko to my chyba jeszcze nie upadliśmy. a więc: kopniak w górę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 11.03.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Powialo optymizmem przyznali mi kredyt (teraz tylko go spłacić )znalazłam instalatorów z dobrymi cenami i referencjami, zamawiam okna, mam murarza i jeszcze rodzina mi się powiększy: bilans zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 11.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 ludzie, mam na działce zająca !!! Co robić ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 11.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 zające są super u nas jeden, właściwie jedna zadomowiła się dwa lata temu pod jedną z choinek i po jakimś czasie po trawce zaczęły radośnie baraszkować małe kicajki. boleśnie przeżył to nasz pies (nie zjadł ich od razu bo był wtedy bardzo młody), który na ten czas zamieszkał w boksie i wychodził na spacery pod nadzorem. Później maluchy i ich mama gdzieś się rozeszły i został tylko jeden. Ma norkę gdzieś na polu za domem. Zimą żadko go widuję ale są ślady na śniegu a wiosną i latem przychodzi skubać koniczynę na trawniku (najczęściej po deszczu). nie zauważyłam żadnych negatywnych skutów jego obecności ale może dlatego, że działka jest spora mamy wykopane fundamenty i będziemy sadzić pierwsze roślinki , ale mamy fajnie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 11.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Czy ktoś chce się przyłaczyć do zakupu instalacji odkurzacza centralnego?Rynek mam rozpracowany. 2 firmy oferują porównywalne oferty. Zapraszam do współpracy. Będzie taniej. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 11.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 odkurzacz - ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 11.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Odkurzacz - chyba ja też. Jakie firmy masz na myśli i po ile? Prześlij info na priva: [email protected] Chętnie połączyłbym siły tez przy zakupie rekuperatora. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 11.03.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 No to się lekko ożywiło - chyba to od niby-wiosny, co? A my czekamy na okna, czekamy, czekamy i czekamy. I może "już" będą w następnym tygodniu. Może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 11.03.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Golec Wrzuć nam równiez info na temat odkurzacza. W ramach redukcji zbędnych kosztów raczej odrzucamy ten pomysł ale z drugiej strony chciałbym wiedzieć ile to kosztuje i czy później nie będziemy żałowali. jednym słowem: chce ale się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.03.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Golec ja tez się zgłaszam jestem na etapie "Czekając na Godota" czyli papiery ze strostwa a w kwietniu ma ruszyć budowa, odkurzacz jak najbardziej , ale jeszcze bardziej to rury i wyścia bo to będzie potrzebne w pierwszej kolejności może już na maj do wpakowania w strop i podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 12.03.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Arkadly,jakiej firmy rekuperator będziesz kupowałJaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 12.03.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Jeszcze nie wiem. Nie mam za dużo kasy. Może ktoś zgłosi jakieś sugestie wraz z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.03.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 a moze ktos dsopiero zaczyna buodwe w Poznaniu lub okolicach i do tego jeszcze z silikatow? Bo moze da sie wytargowac wieksze znizki? Ewentualnie na ocieplenie z welny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts