Golec 16.03.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Instalację alarmową wykonuje mi elektryk (podobnie jak telewizyjną, domofonową i telefoniczną). Ceny na sprzęt ma zdecydowanie niższe od konkurencji - większość firmy SATEL, robocizna trochę droższa, ale w rozsądnych granicach. Elektryk - "alarmista" i firma Satel są gruntownie sprawdzone. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.03.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Golec,OK, ja mam dom już skończony, instalacje mam rozprowadzoną, mogę montować na dniach. Co byś mi radził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 16.03.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Mironmk, dopiero teraz uświadomiłem sobie, że musisz już mieć instalcję odkurzacza (przy Twoim stanie zaawansowania budowy).Jeśli chodzi o odkurzacz i gniazda, to chyba najlepiej jeśli skontaktujesz się osobiście z firmą, która wydaje mi się mieć najlepszą ofertę cenową (chociaż to dotyczy głównie instalacji).Namiary przesyłam na prive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 16.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Wszyscy się chwalą, dołączę i ja: ZACZĄŁEM SEZON BUDOWLANY. Wczoraj zaczęliśmy robić chudziaka, w czwartek zaczynamy ściany. Przypomnę wszystkim, którzy chcieliby pojawić się na mapie, że wystarczy napisać do mnie [email protected] podać co mam umieścić (można przesłać zdjęcia). Po kilku dniach pojawicie się na http://republika.pl/grupa_wielkopolska Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.03.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Fajnie byłoby znaleźć się na mapie ale to chyba niemożliwe bo mieszkam 120 km od Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 16.03.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Mogę Ci zrobić strzałkę jak oorbus'owi i romie. Info o Tobie będzie się pojawiać po kliknięciu na strzałkę. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 16.03.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 fundamenty prawie skończone nigdy nie myślałam, że takie fundamenty w ogóle mogą budzić jakieś emocje, ale nasze są piękne robię właśnie plan wydatków związanych z domem i nie chcę nawet patrzeć na tą sumę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.03.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Arkadly super Magda Jak masz fajnie. Ja jeszcze trochę poczekam. Duży masz dom? Mój kosztorys zrobiony dawno ale suma końcowa cały czas rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 16.03.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 ... Czy ktoś oglądał okna firmy "Adpol" _________________ witam oglądałem okna firmy adpol, jak dla mnie fatalnie wykonane, i zaraz po wejściu do salonu chwalą się aprobatą na meranti.... bez sensu... przecież każdy wie że aprobata to aprobata... ważna jest jakość i estetyka. Mi osobiście pozostał wybór STOLAR Żorawina lub Gebauer - ten sam przedział cenowy co Adpol ale jakość lepsza przynajmniej w salonie.... zobaczymy kto da niższy rabat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 16.03.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 ma ktoś namiar na dobrą i tania ekipę do układania stropu? od zaraz potrzebnadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.03.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 A gdzie można dostać stal w Poznaniu, jeszcze w rozsądnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 16.03.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 mariof, okna "Stolar" też oglądałam, i poważnie biorę je pod uwagę (znajomi mają od 2 lat i są zadowoleni). magi, dom będzie miał niecałe 200m, niestety wg moich obliczeń wydamy więcej niż podawał kosztorys dołączony do projektu, bardzo podwyższa nam też koszty garaż wolnostojący, staram się policzyć wszystkie drobiazgi (z gniazdkami włącznie) ale i tak wiem, że w czasie budowy dojdzie mnóstwo rzeczy o których nie śniło się naszym filozofom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Magda Tu napewno masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 17.03.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ryby, jeśli stal to zdecydowanie na Lutyckiej w firmie Nova Stal tel. 8477243.Na kilku dużych ceownikach zaoszczędziłem ponad 800 PLN w porównaniu z 3 innymi hurtowniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 17.03.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 magdah SYMPATYK FORUM (min. ja tez liczylem wszystko dokladnie i juz mam poslizg 7000zl troche przez rzeczy o ktorych sie filozofa nie snilo a troche przez vat, ktory juz oczywiscie jest 22% a nazywa sie 7% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 17.03.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 ryby stal z Nekli zdaje sie ze STALMET mieli najtansza nawet w 12m odcinkach (w tamtym tygodniu mieli jeszcze stare ceny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ruszyło się bo spadliśmy, że hoho Sezon budowlany w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.03.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Stal najtaniej kupowałam na Lutyckiej ok. 100 m za Strzeszyńską jadąc od ronda. Nazywa się chyba Nowa Stal. Ceny można negocjować, transport w cenie. Najlepiej dobrze policzyć i kupić stal od razu na całą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.03.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Pogoda odpowiednia, wszyscy pracują a ja zacznę chyba dopiero po świętach. Do tego czasu całe dnie spędzam w archiwum i już dostaję odcisków na tyłku. Mam nadzieję, że te 2 tygodnie opóźnienia nie będą miały większego wpływu na realizację planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 18.03.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ja też rozpoczęłam sezon!Na początek "poszedł " mi zawór od wody i licznik - pamiatka po mrozach, pękło na szczęscie tak inteligentnie,że nie miałam pływalni w piwnicy i dopiera jak instalator odkręcił zawór to siknęło.Ale już po bólu- wymiana trwała 15 minut,panowie byli o umówionym czasie. SUPER!Pozdrowienia dla wszystkich budujących.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts