ori_noko 29.03.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 rybyzdjęliśmy po 1m wiecej z każdej strony. Tak porosił szef ekipy budowlanej, a i geodeta przyjął to za normę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 29.03.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Halo - Grupo nie daj nam zejść ze strony...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.03.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Słuchajcie, gdzie w okolicy Lubonia kupię "od ręki" kołki drewniane do wytyczenia budynku? Potrzebuję pilnie na czwartek.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 29.03.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 zapytaj swojego geodetę gdzie załatwia,powinien mieć stały tańszy kontakt aha i czy nie potrzebujsz też desek, mi kazali szykowac paliki i deski. Po trzy paliki na punkt, ale za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 deski mam, potrzebuje tylko kołki. Ale "mój" geodeta chce tylko po 2 na punkt . A umówiłem się, że sam to zorganizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 29.03.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 hm dwa kołki do wyznaczenia kąta prostego? nie za bardzo wiem jak to zrobić, ale w końcu geodeta powinien wiedzieć jak...Każdy ma swój sposób i technikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.03.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Nie wiem jak on to zrobi ale ma byc dobrze . Generalnie wyznaczyć ma wszystkie osie budynku i na każdą z nich zażyczył sobie dwóch desek na koniec i początek osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 30.03.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 RYBY - nie denerwuj się na zapas - mój geodeta też wbijał po dwa kołki połączone deseczką do wyznaczenia osi ścian. Niestety paliki, o ile dobrze, pamiętam miał swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 30.03.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Opisałam perypetie okienne w "Wymianie...". Kto jeszcze przed oknami niech przeczyta i uświadomi innych. I niech wyśle please komentarz tak aby wątek długo się utrzymał i spełnił swoją ostrzegawczą rolę . Z góry dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 30.03.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No i po problemie, kołki kupione i na wszelki wypadek wziąłem jeszcze kilka desek o długości ok 150 cm. Jeśli nie do tyczenia, to przydadzą się do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 30.03.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Czy możecie mi powiedzieć ile płaciliście za tynki cementowo-wapienne lub znacie oferty cenowe firm z okolic Poznaniaa/ za 1m2 sama robociznab/za 1m2 robocizna + materiał ?Mam do uzupełnienia właśnie taki rodzaj tynków . Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 hej, witam wszystkich. widze że w grupie się dzieje, oj dzieje i na budowach też pozdrawiam nowych forumowiczów! sezon w pełni. koło nas następny dom rośnie, idą jak burza! no a my walczymy z wodą w piwnicy! wszelkie nasze zeszłoroczne zabezpieczenia ( folie , gadżety, etc. ) poszły na marne. zrobiłem sobie dziurkę w piwnicy i pompką na ogród. ale jak tak można długo? ale nie ma jak u siebie. pozdrawiam wiosennie oorbus oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 30.03.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 ...post wskrzeszający... cos mnie nie powiadamia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 31.03.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem: CIEPŁO Czy ktoś rozpoznawał temat szamba? Mam ofertę szamba betonowego 8m^3 za 2300 +7% ( ) i montaż (z kopaniem bez podłączenia)za 1000-1200 zeta. Kto da więcej? (wróć, kto da mniej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 31.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Co do szmba to chętnie się przyłączę, oczywiście nie do szmba , ale do ewentulanego dostawcy i wykonawcy, tym bardziej, że GrzegorzuS jesteśmy sąsiadami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 01.04.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam wszystkich po przerwie GrzegorzS, Pingwin - swego czasu dłuugo szukałem szamba idealnego - gotowe, zabezpieczone, niedrogie i z montażem. Okazuje się, że jeśli niedrogie, to tylko betonowe, bo z tworzyw są prawie 2x droższe. Lista firm produkująca takie zabawki jest zadziwiająco krótka a sądząc po cenie podanej przez GrzegorzS, to wybrałeś to co i ja w sierpniu. O ile pamiętam, to utargowałem jeszcze, że w cenie bedzie studzienka. Pamiętam także, że właściciel firmy mówi o swoich wyrobach bardzo pieszczotliwie - szambeczka Z innej beczki - u nas wreszcie jest jak w domu, to zdecydowanie już nie budowa Wprawdzie na zewnątrz jeszcze ślady zeszłorocznej walki, ale i temu damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 01.04.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 zaczęli mi robić sufity - jakie równiutkie.. bajka , za chwilę zaczną ściany. Chcę się już wprowadzić!!!!! buuuuuuu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 01.04.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ile płaciliście za m2 ułożenia płytek elewacyjnych? Czy to liczy się podobnie do zwykłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.04.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Mi panowie powiedzieli ,ze mam liczyć tyle za ułożenie co cena płytki , ale praktycznie jeszcze nie przerabiałam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdah 01.04.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 witam, u nas na budowie dom i garaż rosną, aż miło popatrzeć , Panowie pracują wzorcowo, niestety sielankę psuje nam ogrodzenie frontowe, które, choć miało być super zrobione dwa tygodnie temu, nie jest ani super, ani zrobione... a Pan nas ciągle robi w konia , i z bólem przyznaję, że kiedyś polecałam tego Pana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts