martai 15.04.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam wszystkich grupowiczow, Poszukuje baraku, barakowozu lub czegos podobnego na budowe. Bede wdzieczny gdy przeslecie mi namiary na priva: [email protected] na osoby ktore chca sie pozbyc takich "budynkow". Buduje sie kolo Kórnika. Z gory dziekuje za odpowiedzi. PS Zazdroszcze wszystkim co juz koncza budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 15.04.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 No, no Nnatasza, ale Twój skarb rośnie jak na drożdżach! To masz dobrą motywację aby szybko budować i wykańczać!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 15.04.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 CHCIAŁBYM DO WAS dołączyc bo widze że wiosna idzie ogromnymi krokami i prace idą ogromna parą. Buduję się w Luboniu (no jest to juz stan zamknięty z oknami) i teraz "idzie" u mnie c.o. ale pieniądziory topnieja jakby to był zeszłoroczny śnieg, więc przeprowadzka raczej w przyszłym ...(no chyba !). gwoli informacji w sprawie piasku - żwiru dogadałem sie z kierowcą tatry z Lubonia i było to na jesień :cała tatra po same brzegi 320plna nadproża zamawiałem u wytwórcy z Lubonia Stal-bet. Najlepsze "warunki". NA POCHYBEL PRZECIWOŚCIĄhttp:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 15.04.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ... mam pretekst do pokazania mojej Zośki.... Ja też, ja też!!! Tylko nie wiem, które zdjęcie ładniejsze. Moja Zośka ma już 9 miesięcy, zdjęcia sprzed ok. 1,5 miesiąca. http://foto.onet.pl/upload/40/76/_246048_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/5/33/_246049_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.04.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 zbyswrzuc mi na priv namiary na kierowcę Tatry oraz na StalBet z Lubonia. I jakie maja ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 15.04.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 GrzegorzS - ale pikna dziołcha . 9 miesięcy ... już się nie mogę doczekać. Ta moja mała Zołza nie chce się jescze śmiać (a dziwne bo już robię do niej takie głupie miny..), a Twoja pewnie za chwilę będzie chodzić! Ryby - Stalbet - jedziesz od strony Poznania drogą Mosińską, przejeżdżasz przez wiadukt (na końcu wiaduktu masz osobny pas na skręt) i tu skręcasz (pierwszą w lewo za wiaduktem) za łukiem będzie Stalbet. Luboń ul. 3 Maja 10, tel:8130410, pon-pt 8-17, sob 8-14. Co do cen to pamiętam, że w nova stal było taniej i transport gratis chociaż to drugi koniec Poznania. A tu kobitka chciała 40zł za transport do Puszczykowa. Niby nie dużo ale mnie wkurzyła. Ostatnio brałam siatkę zbrojeniową 7zł/2m2 (rok temu było o połowę mniej ) Witam - martai i zbys'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 15.04.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 A zapomniałam .. zbys też interesuje mnie ta tatra. Mogę prosić namiar. Ile ton wchodzi na tatrę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.04.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Na Tatrę wchodzi 16 ton. Chyba.A możecie mi powiedzieć w jakiej cenie jest pospółka do zasypania fundamentów oraz czym zasypać fundamenty od zewnątrz?Aha, i gdzie w dobrej cenie (jeszcze) można kupić styropian do ocieplenia fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 15.04.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Nie wiem jaki styropian jest Tobie potrzebny (ja ocieplałam w zeszłym roku ekstrudowanym ursy - teraz ceny są szalone) ale kupowałam we wtorek styropian w firmie INTERM w Przeźmierowie (obok giełdy samochodowej) - 1m3 FS20/ 160zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.04.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 to jest cena brutto?Sam bym chciał wiedziec jaki potrzebuję. W projekcie mam po prostu styropian grubości 6cm od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 15.04.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja mam namiary na gościa w okolicy Kostrzyna Wlkp. który wozi żwir i za 15 ton do zasypania fundamentów chce 190zł, pospółkę i żwir 250zł. Natomiast wczoraj pytałem się o styropian w firmie MABU na ul. Smolnej w Poznaniu (za Zawadmi przy ul.Głównej) za M-20 w cenie 161,61m3. Czy to tanio czy drogo nie wiem bo dopiero zaczynam szukać w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 15.04.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Dodam jeszcze odnośnie firmy MABU gdyby ktoś chciał nr. telefonu 878-08-64. Pytałem się tam o Dysperbit i mają w cenie 41,60zł za 20kg, oraz papy termozgrzewalne od 6,50zł za m2 ceny z vat-em. Nie wiem czy to tanio a po ile wy kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 15.04.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Cena oczywiście brutto. Jarko podaj namiar!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 15.04.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Tatra 16 ton na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 16.04.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Względem żwiru i stal-betu to pamiętajcie że kupowałem je w zeszłym roku a ceny muszę dzisiaj zobaczyć jak wrócę z pracy. Pzry porównywaniu cen w kilku miejscach zawsze brałem pod UWAGĘ czy transport jest w cenie i rozładunek więc nawet jak mi wychodziło taniej koło np."Lechickiej " to i tak tutaj było bliżej i cena ta sama wychodziła. A teraz do pracy bo pieniądzory są bardzo bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 16.04.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jarko - ja też poproszę namiar na pana z pospółką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 16.04.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Odnośnie transportu, facet wozi ziemię, piasek, żwir i co kto chce. 32 tony bierze na raz, ma taką dużą wywrotkę. tel. 8115 661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 16.04.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 pyrka - na raz dwa samochodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 16.04.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Poszukuje baraku, barakowozu lub czegos podobnego na budowe. Bede wdzieczny gdy przeslecie mi namiary na priva: [email protected] na osoby ktore chca sie pozbyc takich "dziwności ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 16.04.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ja mam garaż blaszany, przynajmniej można ubezpieczyć jego zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts