ryby 26.04.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zbysa Ty skąd brałeś Terivę?I czy sam kładłeś, bo ja się nad tym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.04.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zbys - widzę, że podobny etap . Właśnie też mam wylane posadzki. Czy ktoś wie ile powinny schnąc zanim coś się na nich położy?? Strop brałam z Pozbruku, gdyż tylko oni mają w ofercie takie dłuuugie belki stropowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.04.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 A w jakiej cenie są obecnie kształtki "U"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 27.04.2004 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 zbys - widzę, że podobny etap . Właśnie też mam wylane posadzki. Czy ktoś wie ile powinny schnąc zanim coś się na nich położy?? Strop brałam z Pozbruku, gdyż tylko oni mają w ofercie takie dłuuugie belki stropowe. Najlepiej około miesiąca, przy zapewnionej dobrej wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.04.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 coś mi się spsuło bo od daaaaaaaawna nie dostawałm powiadomień , i wkońcu sama zajrzałm czy grupa jeszcze istnieje. Powiedzcie mi prosze czy "spółdzielnia odkurzaczowa" jeszcze istnieje? Miałam namiary na inną firmę jednak zdematerializowała się z rynku i szukam istniejącej, skłonnej do upustów.... My uciekajac przed vatem kupiliśmy dwa punkty grzewcze : wkład kominkowy i piec gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 28.04.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 rybyTerivę kupowałem w stalbecie a kładłem ją sam ze szwagrem i moim majstrem z Kościana - lepiej jak jest jednak chociaż jeden "znawca"!!!! nnataszana posadzki myślę że już po aż tygodniu można coś położyć ale lepiej jak cos lekkiego np styropian, a zacząłem chodzić juz nazajutrz oczywiście podlewająć wodą i tak jak GrzegorzS = wietrzenie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 28.04.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Polecam dobrą i tanią terivę ze Stropexu koło Jarocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 28.04.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 OSB - GDZIE !!!!!!!!!!! Szukam i szukam i nigdzie nie ma!!!!! Gdzie mogę ją dostać??? tylko LEroy??? Czyżby wszystko na pniu wyprzedane???? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 28.04.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Szanowna Grupo (szczególnie Starzy Wyjadacze) - czy macie jakąś dobra ekipę tynkarską? Nasza dotąd nie pojawiła się i codziennie słyszymy, że "jutro"... Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.04.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Ja zamówiłam terivę w hurtowni 3 tygodnie temu i mam dostac ją za 2 tygodnie!!! Koszmar, może sie troszke uspokoi po maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.04.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 ori_nokoJeśli możesz to wrzuć mi na priv skąd bierzesz terivę i w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 29.04.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Ori_noko w sprawie odkurzacza zadzwoń do firmy Rebos 601955294 i spróbuj powołać się na mnie (Maciej Golański). Instalację zakładali mi 2 tygodnie temu. Zostawili po sobie dobre wrażenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 29.04.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Golec - a miałeś jakąś ekipę tynkarską? Dobrą ekipę? Podaj namiary pls!Z góry dziękipozdrawiam "wierzbowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 29.04.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Pyzia, niestety dla mojej ekipy przejazd 40 km do mnie na budowę jest juz niemal ponad ich siły. Murarze mieszkają w okolicach Środy Wlkp. Poza tym są strasznie zawaleni robotą. Przykro mi, ale nie moge pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 29.04.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Golec dziękuję , skontaktuję sie z nimi. Swoją droga ma ktoś normalną słowną ekipę od ogrzewania itd? Mam wprawdzie ekipę wstępnie umówioną, jednak nie jesteśmy do końca przekonani czy to jest to. Chcemy na parterze zrobić podłogówkę u góry kaloryfery. Macie kogoś wypraktykowanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 30.04.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 OSB - GDZIE !!!!!!!!!!! Szukam i szukam i nigdzie nie ma!!!!! Gdzie mogę ją dostać??? tylko LEroy??? Czyżby wszystko na pniu wyprzedane???? [/img] Poszukaj w hurtowniach płyt w Swarzędzu. Ja kupowałem parę sztuk (jakiś czas temu) w hurtowni materiałów budowlanych i płyt "Zensof" w Gruszczynie tel. 8184671 A swoją drogą to z OSB zawsze był problem. Jedynym chyba producentem tej płyty w Polsce jest Kronopol Żary który trzęsie rynkiem - i tak wyprzedaje wszystko co wyprodukuje, bo konkurencji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 30.04.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Właśnie dowiedziałem się że osb ma 22%vat więc sobie spokojnie pocvzekam aż kronopol:evil: ja wyprodukuje a juz miałe m stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 01.05.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Widzę, że Wielkopolska świętuje poza domem. Pusto tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.05.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 raczej wszyscy świetują właśnie w okolicach swoich przyszłych domów pokłuta krzewinkami pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 03.05.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 A ja wczoraj odebrałem ze szpitala moją żonkę i cudowną córeczkę Zuzannę, która przyszła na świat 30.04.2004 o godz. 12.14. :D :D :D Czuję się cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts