zbys 11.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 kasieks Cieszę sie że następna osoba będzie sie budować. W dodatku wybrałeś piękna okolicę gdzie są lasy a więc spacery murowane. Powodzenia szeroką gębą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 11.05.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 zbys my w sumie też nie mamy tak źle, tylko wsiadać na rowerek i jazda po terenach Wielkopolskiego Parku Narodowego. ps. Ten żółty pick-up jest na chodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 11.05.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Rzeczywiście okolica jest ładna, nasza działka mieści się prawie przy lesie. Na pewno będzie gdzie jeździć rowerem no i do Skórzewa niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.05.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ja sie chyba też zamelduję w Klubie Wielkopolskim co prawda na razie tak sygnalizacyjnie jedynie bo dopiero wczoraj złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę, więc do samej budowy jeszcze trochę czasu. Buduję prawie w Jerzykowie za jeziorem (kierunek Gniezno), projekt widzicie na moim avatarze. Miło mieć "swoje" miejsce na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 11.05.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Cześć! Ja buduje w SKOKACH domek d-29 Muratora.Pozdrawiam wszystkich z wlkp. Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 12.05.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 kasieks - do Dąbrowy to jeszcze bliżej Zapraszam na kawkę na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adamek 12.05.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witajcie czas się przyłaczyć Mamy działkę w Czerwonaku - zaraz przy puszczy zielonka Rozpoczynamy w marcu 2005. Obecnie w urzędach itp wychodziliśmy 0,5 cm podeszwy, ale do przodu. Urząd gminy w czerwonaku rewelacja WZiZT ( fakt że mają aktualny plan) w 3 dni ( mapki donieść później do wrysują). Za kilka dni kupujemy projekt. Mała prośba - dobry lokalny architekt szukam oraz ekipa do Ytonga Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 12.05.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 kasiek zgadnij gdzie codziennie wożę synka do przedszkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 12.05.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 KaiM moja mama niedawno wybudowała się w Biskupicach wię w Jeżykowie bywam na spacerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 12.05.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 no to zapewne zaprosze na kawe jak juz bedzie gdzie usiąść i ją wypić bo na razie goła ziemia i papiery papiery..... Domownicy Forum zawsze mile widziani będą ale zeby nie Forum nie mialbym nawet tego bo bym sie dał zbyć pani w gminie tekstem że się nie da wydać decyzji o WZiZT bo nie mam więcej niż średnia w gminie, a tak spokojnie czekam na pozwolenie na budowę bo decyzję mam a Ty na jakim etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 12.05.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ale przybyło nam budujących wielkopolan!!!! Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 13.05.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 loniu czyżby do przedszkola w Zakrzewie? irekp, dzięki za zaproszenie, to faktycznie blisko- przez las [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witam wszystkiserdecznie a szczególnie nowych członków rodziny budującej Wielkopolski Kasieks Skórzewo pozdrawia po raz drugi !! Miło mieć fajnych sąsiadów i tych blizszych - całuski dla Lonia i Rodzinki - i tech ciut dalszych W przyszłym tygodniu ogrodzenie! Uff, nareszcie! Loniu, chyba pozostalismy sami wśród weteranów...... szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.05.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Rany ale bałaganiarski post mi wyszedł... przepraszam. Za mało kawy od rana i za duzy pośpiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 13.05.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Czy znacie kogoś kto za rozsądne piniądze położy kanalizację przy stanie "0"? Najlepiej z okolic Lubonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.05.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Dla tych co planują odkurzacz centralny Idąc tropem Golca, poszliśmy do firmy BEAM i jest tam teraz ciekawa promocja. Można zaoszczędzić trochę grosza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 13.05.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witajcie! Człowiek był trochę na urlopie a tutaj takie rozmnożenie budowniczych Wielkopolski! Jestem w pozytywnym szoku! A u mnie na działce małe zakłócenie - na budowie pojawiły się najprawdopodobniej lokalne pijaczki i podprowadziły kabel do betoniarki oraz ucięli przy ociepleniu kable, które wystawały na zewnątrz (do oświetlenia). Nie wiem ile (i czy w ogóle) można na tym zarobić, ale taka pierwsza kradzież miała wczoraj w nocy miejsce . Do usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 13.05.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Oj Pyzia wyrazy współczucia, to musi być straszne kiedy ktoś nagle tak brutalnie ingeruje w Twoją wymarzoną własność realizowaną z takim trudem. Ale to jeszcze wszystko przede mną, niestety jestem realistą i też się takich rzeczy spodziewam. Szkoda że tak fatalnie ucięli Ci te kable, jeżeli nie masz zatynkowanych w środku to możesz je wycofać i wymienić, ale jeżeli już masz to pozostaje połączyć je i szczelnie zaizolować (choćby w puszce hermetycznej) po czym schować to w ociepleniu pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 14.05.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Jak dawno mnie tu nie było ... U mnie dziś kończą montaż okien - przyspieszony o ponad tydzień. Nie mam jeszcze drzwi wejściowych i od wczoraj mam koszmary nocne - widzę w nich jak moje okna znikają...Zamontowane są tak jakoś zbyt "delikatnie" jak na mój gust... Szukam jakiegoś dozorcy, ale okazuje się, że to nie jest łatwa sprawa - niby mamy bezrobocie, ale chętnych brak. Może znacie kogoś ? Moje ubezpieczenie z Warty niestety nie obejmuje kradzieży, ale w razie lądowania statku kosmicznego na mojej budowie odszkodowanie mam zapewnione... Drzwi będą montowane dopiero w przyszłym tygodniu a potem instalacja alarmowa, czyli jakiś miesiąc koszmarów sennych mam zapewniony... Pozdrowienia dla zestresowanych budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.05.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 post reaktywujący MHAL - wcale nieprawda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts