irekp 21.05.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Rany, ja już nie pamiętam kiedy ostatnio miałem Muratora w rekach... Za to chyba zacznę znów kupować Wiadomości Wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 22.05.2004 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Hej Poznaniacy, jeżeli ktoś z Was może z czystym sumieniem polecić swojego kierownika budowy bardzo proszę o namiary na priv albo e-mail. Będę zobowiązany. Odpadają wszelkie propozycje powyżej 3tys zł bo mam już propozycję dobrego za troszkę mniej ale potrzebuje kontr-oferty. Dom 134 m2 pow. użytkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 22.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Hej, czy ktoś z myślących o budowie swojego domku jest na etapie poszukiwań projektów. Mogę za friko przesłać CD-ROMy z projektami (jakieś kalkulatory, obliczenia grubości ocieplenia itp.) z różnych czasopism budowlanych. Nie chcę wywalać, ale mnie to już niepotrzebne i tylko chatę zagraca. Ilość płyt CD zdaje się u mnie rosnąć w tempie wykładniczym (bajki dla syna, muzyka, filmy), co na 36 m2 - na razie nie jest sytuacją do pozazdroszczenia. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o adres na priv'a Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 22.05.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 RYBY - dziś kupiłam muratora i teraz wiem czego gratulowała Tobie pyzia!!! Miło się dowiedzieć, że mamy ze sobą tyle wspólnego .. ten sam wiek (29), dzieci ledwo co na świecie , budujemy się praktycznie obok siebie, a do tego też "doktorantka".... i to chyba ostatnio najbardziej mi ciąży . Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.05.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 pyzia i nnatasza dzieki za miłe słówka . dla mojej żonki ten doktorat to obecnie również niezła mordęga. I czasu do tego niewiele ale spróbuję ją jakoś zdopingować. A ja dzisiaj zakończyłem zasypywanie fundamentów piaskiem, poszło tego jak na razie 75 ton i dojdzie jeszcze z 15. No i mam satysfakcję z tego zasypywania, dobra ręczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 23.05.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Hej!Mieszkam w Poznaniu ale mieszkalam w Luboniu i tam tez obecnie buduje.wg Studia Atrium Gl 173,w tej chwili etap stropow.Witam wszystkich.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 23.05.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Widzę, że powoli rozwija się "Grupka Lubońska" . macleanek wybrałeś już dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 23.05.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Cześć RybyWybór dachówki padł na nie najtańszą RupCeramikę, model Sirius, kolor antracyt. Za radą Golca (dzięki) poprosiłem o wycenę w Wenie na Dąbrowskiego , która jak na razie na terenie Poznania wydaje się najtańsza, ale próbuję jeszcze znaleźć coć poza Poznaniem, a nawet poza Wielkopolską. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 23.05.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 No to ja spróbuję zadzwonić jutro do hurtowni z której ja brałem i zobaczę czy mają tę dachówke i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.05.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 macleanekCena na dachówkę jaka Cię interesuje są następujące:dachówka podstawowa - 3.04 złdachówki skrajne lewa , prawa - 19.33 złgąsior - 12.28 Podane ceny są już ostateczne tzn z podatkiem vat 22 procent. Jeżeli jesteś zainteresowany daj znać.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.05.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam Design'a w Luboniu.Ja obecnie szukam jakiegoś tynkarza do tynków wewn. tradycyjnych ale co rusz rozwiewają sie moje kontakty. Czy kogoś konkretnego sprawdzonego mi polecicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 24.05.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 macleanek - sprawdź firmę Tina obok Tesco. Rok temu, jak kupowałem dachówki, to w Wenie mieli drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.05.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 irekp te ceny, które ja podałem to właśnie z Tiny . Też od nich brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 24.05.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dzięki ryby,dostałemPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 24.05.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 ryby - bardzo sympatyczni ludzie w tej Tinie, prawda? Nie chciałbym tu jakieś krypto-reklamy uskuteczniać ale na Boże Narodzenie kartkę z życzeniami przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.05.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 oj sympatyczni. Ale kartki jeszcze od nich żadnej nie dostałem. Możliwe, że to dlatego, iż dopiero wpłaciłem zadatek a dachówke odbieram dopiero w lipcu. irekp A brałeś od nich ekipę do pokrycia dachu? Bo ja się nad tym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 24.05.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 ryby - ekipę do kładzenia dachu miałem "własną". A cieśle z polecenia z forum - strzał w 10 Ale ten cieśla też kładzie dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.05.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 To wrzuć mi na priv jakies info tj. namiary i ile skasował u Ciebie i za co.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 24.05.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Czy mnie tez moglbys podac te namiary,bo wlasnie dach bedzie w nastepnej kolejnosci,mam juz dwie ekipy ale wydaje mi sie drogo-40zl\m na gotowo,co o tym sadzicie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 25.05.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Design, ryby - info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts