peyo 08.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam Możecie polecić hurtownie w Poznaniu i okolicy z rurkami miedzianymi i innymi rzeczami do instalacji c.o. i wodnej?Dziękipeyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 08.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tanio, bo darmo, oddam kilkanaśie worków (25kg) zaprawy zbrojącej do siatki produkowanej przez Kreisel dla Rockwoola, a sprzedawanego przez tego drugiego w systemie do ocieplania budynków. oferty proszę nadsyłać pod adres [email protected], nie decyduje data stępla pocztowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 08.06.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 ecoTomek, ktoś chce zdrowo zarobić. Metr bieżący rurki z tworzywa kosztuje około 2,50 do 4,- w zależności od średnicy. Koszt wykonania wykopu położenia rury i zasypania (1 dzień pracy- 10-12 godz. x 80,-) plus robocizna ludzka i złączki itp. razem nie powinny przekroczyć 1500,-zł. Wszystko się zgadza ale wodociągi chcą mnie namówić na kawałek wodociągu (nie indywidualnego przyłącza) więć wszystkie koszty będą wyższe: większe przekroje, droższy projekt, dwie nawiertki + jakiś hydrant na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 08.06.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Podaje namiary na hurtownie instalacyjne Jedne z większych i całkiem możliwe że i cenowo jakiś upust można wynegocjować szczegóły na priv1. TADMAR ul. Lutycka 11 (na Woli) tel. 84968102. TADMAR ul. Michała (na terenie Centry) tel. 65034243. BIMS PLUS ul. Wichrowa Jeżeli będę w czymś mógł pomóc to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 09.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 w temacie hurtownie instalacyjne polecić mogę Economy na Świetlanej i jej kierownika (kontakt na priv). Kupiłem tam wszystko, w najniższych możliwych do uzyskania cenach i na warunkach super-dogodnych. Z całej mojej historii budowania podaję dalej bez wahania może pięć kontaktów, a to jeden z nichudanych negocjacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 09.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Pyrko - tynki zewnętrzne czy wewnętrzne (przepraszam, ale nie pamiętam na jakim jesteś etapie! ). jeżeli wew. - to czy robią też zewnętrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 09.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ponawiam pytanko - gdzie kupić Hajduka lub Sparthema??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 09.06.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 nnatasza, u jakiegoś przedstawiciela, np.Pan o nazwisku Konecko tel. 603 774 008 lub na wystawce przy Obornickiej (jadąc w kierunku na Oborniki po prawej stronie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 09.06.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Hurtownia TanieGrzanie tez jest dobra choć ma utrudniony dojazd z ul.Lechickiej. Akurat mi tam sie najlepiej dogadywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 14.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Poszukuję ekipy do wykończenia poddasza - pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 14.06.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Dzięki em-p.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 14.06.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 kochani!! pochwalić się muszę świerzo "wyklutą" córką. podpowiem, że pierwsze noce w nowym domu bywają owocne:D pozdrawiam oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 14.06.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 oorbus GRATULACJE.. teraz czekją Cię noce bezsenne ale na pocieszenie: moja mała od 10 dni przesypia 7h !!! w nocy a ma dopiero 3mies. i 3/4!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 14.06.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ...a jeżeli będzie lubiła wodę i kąpiele to polecam od 3 mies. basen. Moja jest zachwycona... ponoć pod koniec czerwca będzie już nurkować.. http://foto.onet.pl/upload/29/83/_274893_n.jpg i znowu was zadręczam moją dzidzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 14.06.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 I dziękuję za namiary na kominki!! ...chyba musiałam się wygadać po 4 dniach błędu na str. FORUM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 14.06.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 oorbus GRATULACJE!!!!!!!!!!!! i wiele radości z każdej chwili spędzonej z maleństwem. ps. a nasze maleństwo po sześciu tygodniach waży 5 kg i w ciągu dnia ok. 12 godzin spędza na jedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.06.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 oorbus, GRATULACJE !!!! Gdzie sie nie spojrzeć rodza sie dzieci! tylko u nas jakoś tak cicho w tej materii... No cóz nie od razu Kraków zbudowano.... Nnatasza, ja też chodziłam z moim synkiem na basen. My zaczęliśmy jak Pawełek miał prawie 4 miesiące i chodzimy do tej pory. Teraz moje dziecię ma 4 lata i juz startuje w zawodach! Na razie są to zawody dla maluszków ale zawsze. Czuje smak rywalizacji no i medal dostanie (dostaja wszystkie dzieciaczki - ale to fatastycznie motywuje do dalszych treningów) Już dwa medale wisza w domu i oba złote Fantastyczna sprawa - polecam wszystkim rodzicom !! mr.moonlight - to ty żyjesz ??!! Napisz choc parę słów jak się mieszka i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.06.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 cze! dzienki za ciepłe słowa. świerze zdjęcie małej jest we wnętrzach, w wątku o pozytywnych właściwościach blatów kuchennych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 15.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 oorbus moje gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 15.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 MHAL - z tym basenem to naprawdę świetna sprawa. Mała szybciej się rozwija (już chce siadać i trzymana za ręce stoi na nóżkach - obawiam się, czy to nie za szybko ale za nic nie można jej powstrzymać), nie przeziębia się (gołe nóżki i głowa to u nas norma - chociaż co trzecia napotkana, obca! osoba zwraca mi uwagę, że dziecko jest za lekko ubrane i mi je "tyka" , by sprawdzić czy nie jest chłodna - A NIE JEST). Zawody to jest myśl - już rośnie nam druga OTYLIA RYBY - świetne tempo , Zośka ma prawie 7kg i coś zaczyna marudzić przy butli.... chyba zaczynają wychodzić jej ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts