nnatasza 30.06.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 bajera dzidziuś !!!!!!!! DZIĘKI ryby - ja stemple wypożyczyłam w Mosinie - gdzieś wcześniej pisałam za ile itd - jak chcesz to znajdę. Miałam też kilka drewnianych ale nie wiem, czy sąsiad ich już nie puścił z dymem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 30.06.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 nnatasza dzięki, jak już wyżej napisałem, temat stempli nieaktualny, już zorganizowałem (mam nadzieję, że ilość wystarczy).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 30.06.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Proszę zasypcie mnie e-mailami z telefonami swoich wypróbowanych firm od ogrzewania . Połowa domu w podłogówce, reszta tradycyjnie. Nie krępujcie się szczęśliwi posiadacze takowych informacji i instalacji , czekam z utęsknieniem , za cztery tygonie sprawa stanie się paląca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.06.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Tak nieraz przeglądam grupę wielkopolską i się zastanawiam skąd ta nazwa. W większości pojawiają się tu osoby z Poznania lub prawie Poznania = najbliższe okolice.Szukałęm ludzi z mojej okolicy ale nic z tego. Czy jest ktoś z Międzychodu lub okolic? To jeszcze Wielkopolska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 01.07.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ori_noko - spóżnione namiary na ekipy od ogrzewania i elektryków masz na priv. Polecam szczególnie tych od ogrzewania.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati33 01.07.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witajcie! Ja buduję dom w okolicach Kostrzyna i poszukuje fachowca do wykonania kominka z wkładem grzewczym! Czy ktoś takiego znalazł ? Jeśli tak to ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.07.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dziękuję wszystkim serdecznie , teraz zaczynam obdzwaniac zdobyte namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 01.07.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witamszukam rozsądnego(czytaj roztropnego w cenach i w robocie) geodetę i inspektora najlepiej ze wschodnich okolic Poznania (swarzędz, tulce, szczepankowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 01.07.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ecoTomek wiadomoś wysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 01.07.2004 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Tak nieraz przeglądam grupę wielkopolską i się zastanawiam skąd ta nazwa. W większości pojawiają się tu osoby z Poznania lub prawie Poznania = najbliższe okolice. Szukałęm ludzi z mojej okolicy ale nic z tego. Czy jest ktoś z Międzychodu lub okolic? To jeszcze Wielkopolska. Pozdrawiam Rafałek - przedstawia Ci się autorka tego wątku. Matko, jak długo mnie tu nie było Kiedy zakładałam wątek - chyba rok temu albo 100 lat temu był tylko wątek grupa wrocławska i chciałam zaakacentować nasz region. Do Poznania mam daleko 90km, ale do Wrocławia chyba jeszcze więcej 120 - więc sobie nazwałam wielkopolska. Geograficznie przynależę do Wielkopolski - po wyzwoleniu spod wojewódxtwa kaliskiego Tak więc nie martw się, nie budują tylko w Poznaniu. Buduję i buduję - już drugi roczek, za miesiąc wprowadzka. Mam domek z silki właśnie, białej łupanej - wygląda pieknie. Ciekawa jestem co mi się ukaze z boku, jakim bywalcem jestem, nie pisałam tu dawno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 02.07.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Karola - witamy matkę grupy! A teraz pytanko - skąd wziąć (tanio ok.100/tonę) ganit niesortowany na podjazdy itp. - szary (a nie np. żółty)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 03.07.2004 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Ładna mi matka, co swe gniazdo na miesiące opuszcza Nie potrafię Nataszo pomóc, chętnie sama chciałabym to wiedzieć. Od kilku dni usilnie też próbuję się dowiedzieć jakimi środkami najlepiej wybejcowac/woskować/olejowac/lakierować (niepotrzebne skreślić- sama nie wiem co) sosnowe deski. Nie chciałabym aby pożółkły jak mają zwyczaj robic sosnowe. Kusi mie bejcowanie na niebiesko z białą pastą - ale nie wiem jak to ugryźć. Może ma ktoś z was w tym doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.07.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 No i strop zalany! Teraz szukam nataniej szalunków kartonowych do wykonania słupów przy wejściu. A tak na marginesie to jakie zrobiliści grube te słupy aby to jakoś wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 06.07.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ryby Napisz dokladnie gdzie sie budujesz na tej Cienistej to chetnie przyjde popodziwiac bo akurat jestem u mamusi na wakacjach no i zapraszam do mnie w koncu to rzut kamieniem (Polna) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 06.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 DesignNa Cienistej to Macleanek buduje.A my to zdecydowanie bliżej Ciebie. Jadąc ul Nową, skrecasz w prawo za ostatnim betonowym ogrodzeniem i jakieś 100 metrów w polu jest nasza działka.Lub jeżeli pójdziesz tą ślepą ulicą obok Ciebie w kierunku Wir, to powinienes wpaść dokładnie na nas.pozdrówka.Hania i Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 06.07.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Uff!Za bystra to ja nie jestem Sorki.Ale wpadne popatrzec na pewno,budowy to teraz moje glowne zainteresowanie,wiec jak tylko pogoda dopisze to zrobie sobie spacer z maluchem i wpadne.Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 07.07.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ebi co do twoich obaw, że własna woda zniszczy ci sprzęty to nie miej złudzeń, woda z Dopiewa zniszczy je także. Jeżeli robisz instalacje to pomyśl o zmiękczaczu do wody(koszt myslę jakieś 3 - 5 tysięcy). Woda gminna jest tragiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 07.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 loniu, masz zmiękczacz? Ja mam, chętnie wymienie spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 07.07.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Loniu,dzięki za podpowiedź. Jeżeli masz doświadczenie ze zmiękczaczami do wody to będę wdzięczny za info... ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzózka 07.07.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Poznan Wita!Jestem rodowita Poznanianka,mieszkam w Poznaniu,ale budowac sie bede w Zakrzewie.Cale szczescie to tylko 7 km od mojego rodzinnego domu!A i tak Poznan gora!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts