Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dałem informację w ogłoszeniach drobnych, ale one są chyba ogólnopolskie, dlatego piszę tutaj.

Może ktoś potrzebuje używane okna drewniane z szybami + 5 szt. drzwi.

Oddam za darmo trzeba sobie tylko zorganizować transport. Mogą się przydać np. do zabezpieczenia stanu surowego otwartego.

tel. 501212806

Witamy wszystkich.

Architekt już siedzi nas adaptacją naszego projektu. Chcielibyśmy się zorientować wstępnie w wycenie. Szukam ekipy do stanu surowego zamkniętego. Proszę Was jeżeli macie jakieś namiary to dajcie znać. Chcemy budować w BK dom z poddaszem uzytkowym - Czerwonak

Chcemy rozpocząć w marcu 2005

Pozdrawiamy

Margolcia(Marceli) - reaktywacja

--------------------------------------------------------------------------------

:D Witam wszystkich Budujących Wielkopolan. Dawno mnie tu nie było(kiedyś występowałem jako marceli), gdyż ciułałem kaskę na budowę, ale budowa ruszyła pełną parą, więc pora znów się zaznajomić. Dla przypomnienia - budowa zlokalizowana o dwa rzuty beretem od Poznania w stronę na Czerwonak(ok 7 km) fundamenty już są i mury pną się do góry. Moja połowa i ja zazdrościmy wszystkim, którzy są daleko bardziej posunięci... Pozdrawiam wszystkich. Owocnego budowania :p

Witam Wszystkich budujących w Wielkopolsce.

Jestem tu pierwszy raz ponieważ dopiero założyłem stałe łącze.

Mieszkam w Śremie i jestem na etapie przymiarki do zalewania fundamentów.

To bardzo dobrze że można się podzielic informacjami dotyczącymi kupna materiałów i doboru fachowców na naszym terenie .

Postaram się też pomóc w miare możliwości .

Pozdrawiam

Przepiura

http://www.almap.ig.pl

No budowniczowie kto wie jaką truciznę należy stosowac na rosliny wieloliścienne, które rosna w mojej pięknej trawce. :lol:

Nie denerwujcie się, chciałem wam dać tylko pogląd jak zmienią sie wasze problemy po przeprowadzce - będą bardziej prozaiczne.

Pozdrawiam,

Emeryt tego forum: Loniu

Samych okien raczej nie. Ja mam ubezpieczony w Compensie cały dom od zdarzeń losowych i w tym jest odpowiedzialność za kradzież i dewastację wszystkich elementów zainstalowanych do 10% wartości całej sumy ubezpieczenia. W PZU chcieli ode mnie 5% wartości ubezpieczonego mienia od kradzieży. Ubezpiecza jeszcze Hestia i Generali. Dla mnie najbardziej korzystna była Compensa, 250tys. cały dom od zdarzeń losowych, w tym 25 tys. od kradzieży, za 550,- składki na rok.