KaiM 26.07.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ja na prezent przyjacielowi kupowalem taką pełnowymiarową w Budom-Markecie, zaj...ście żółta - kosztowała 40zł ale to pewnie nie żaden hit cenowy aha i podobno w tym małym kiosku przy bramie Starostwa też można kupić pozdrawiam - KaiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 27.07.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Widziałm kiedyś żółtą tablicę w Praktikerze - bodaj po 10 zł . Karton obleczony plastikiem. Jednak tak dawno nie zwaracałam uwagi na takie drobiazgi, że warto moze tam przedzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 27.07.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witam ! pomóżcie: poszukuję dobrego kierownika budowy któremu chce się jeżdzic na budowe i służy fachowa radą (Poznań) z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 29.07.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Dałem informację w ogłoszeniach drobnych, ale one są chyba ogólnopolskie, dlatego piszę tutaj. Może ktoś potrzebuje używane okna drewniane z szybami + 5 szt. drzwi.Oddam za darmo trzeba sobie tylko zorganizować transport. Mogą się przydać np. do zabezpieczenia stanu surowego otwartego. tel. 501212806 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 29.07.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Dzięki GrzegorzS, mam jeszcze parę ofert.Swoja drogą- mówią że jest bezrobocie a jak niewielu ludzi szanuje pracę.....Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adamek 30.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Witamy wszystkich. Architekt już siedzi nas adaptacją naszego projektu. Chcielibyśmy się zorientować wstępnie w wycenie. Szukam ekipy do stanu surowego zamkniętego. Proszę Was jeżeli macie jakieś namiary to dajcie znać. Chcemy budować w BK dom z poddaszem uzytkowym - Czerwonak Chcemy rozpocząć w marcu 2005 Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 30.07.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Margolcia(Marceli) - reaktywacja -------------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkich Budujących Wielkopolan. Dawno mnie tu nie było(kiedyś występowałem jako marceli), gdyż ciułałem kaskę na budowę, ale budowa ruszyła pełną parą, więc pora znów się zaznajomić. Dla przypomnienia - budowa zlokalizowana o dwa rzuty beretem od Poznania w stronę na Czerwonak(ok 7 km) fundamenty już są i mury pną się do góry. Moja połowa i ja zazdrościmy wszystkim, którzy są daleko bardziej posunięci... Pozdrawiam wszystkich. Owocnego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 01.08.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich budujących w Wielkopolsce.Jestem tu pierwszy raz ponieważ dopiero założyłem stałe łącze.Mieszkam w Śremie i jestem na etapie przymiarki do zalewania fundamentów.To bardzo dobrze że można się podzielic informacjami dotyczącymi kupna materiałów i doboru fachowców na naszym terenie .Postaram się też pomóc w miare możliwości .PozdrawiamPrzepiurahttp://www.almap.ig.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 01.08.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Witam przepiura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 02.08.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 02.08.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Z bliżej mi nieznanego powodu wycięło mapkę grupy z republiki. Nie pozwala dodać pod tym samym adresem. Skopiowałem pliki na nowy adres i od dzisiaj (aż do kolejnej awarii republika.pl) mapka jest tutaj: http://republika.pl/grupawielkopolska Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 02.08.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Cześć, widzę że jest tu paru budowniczych z Zakrzewa. Ja też się buduję w Zakrzewie i mam propozycję, żeby spotkać się razem gdzieś na budowie i wymienić doświadczeniem i dobrymi radami. Co Wy na to? Czekam na sygnały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 03.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 No budowniczowie kto wie jaką truciznę należy stosowac na rosliny wieloliścienne, które rosna w mojej pięknej trawce. Nie denerwujcie się, chciałem wam dać tylko pogląd jak zmienią sie wasze problemy po przeprowadzce - będą bardziej prozaiczne. Pozdrawiam, Emeryt tego forum: Loniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 03.08.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Hurra, loniu zażył wiagry i napisał - może i mi odpisze na temat?Drugi emeryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 03.08.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 sorry loniu - już sprawdiłem na prive - jest odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michał333 03.08.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 tu Piła. Ja rozpocząłem budowę i chciałem zakończyć w tym roku ale tak upierdliwego sasiada jak ja to chyba nikt nie ma. stoję z robota już 2 miesiące!!!!rada-sprawdź kogo masz mieć za sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 04.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Michale niestety nikt sąsiadów nie wybiera i najgorsze że trzeba będzie żyć obok. Pozatym do końca roku jeszcze daleko chodź dni są coraz krótsze.Pozdrówka z Lubonia Zbys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 04.08.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Co tam 2 miesiące, ja stoję już pół roku i postoję jeszcze z rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 05.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 witamodnosnie pustakow szalunkowych, kiedy sie tym interesowalem z tego co pamietam gdzies na starolece to bylo, chyba na fortecznej ludzie co z tymi oknami nikt nie ubezpieczal okien w stanie surowym zamknietym ?????? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 05.08.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Samych okien raczej nie. Ja mam ubezpieczony w Compensie cały dom od zdarzeń losowych i w tym jest odpowiedzialność za kradzież i dewastację wszystkich elementów zainstalowanych do 10% wartości całej sumy ubezpieczenia. W PZU chcieli ode mnie 5% wartości ubezpieczonego mienia od kradzieży. Ubezpiecza jeszcze Hestia i Generali. Dla mnie najbardziej korzystna była Compensa, 250tys. cały dom od zdarzeń losowych, w tym 25 tys. od kradzieży, za 550,- składki na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts