pyrka 23.08.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Ebi, zapraszam do siebie na budowę, kończą u mnie niedługo ocieplanie. Możesz zobaczyć, ekipa jest niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.08.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Czy ktoś może polecić ekipę od przyłącza kanalizy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.08.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 GDZIE KUPOWALIŚCIE SKRZYNKI GAZOWE ???????Ceny są straszne a mnie akurat interesują plastykowe najchętniej w kolorze brąz. Leroy ma tylko blachę w ohydnym kolorze żółtym.Proszę o jakąś odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.08.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Zobacz w Pharmgasie na Obornickiej zaraz za rondem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.08.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Gdzie można kupić na przyzwoite pieniądze boazerię na pod/na-bitkę?I ile płaciliście za wykonanie tej usługi. Mi zaproponoano 25 zł za m2 nabitki, bez malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 25.08.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ja kupowalam w Mosinie ale nie wiem za ile bo zalatwial to moj ojciec,jak chcesz to sie dowiem,deski sa naprawde bardzo ladnie i solidnie zrobione.Moja ekipa wziela za boazerie 35/m2 z malowaniem.A propo jak tam roboty dachowe?Nasz dach sie robi i mam nadzieje ze do konca miesiaca bedzie gotowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 25.08.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ja kupowalam w Mosinie ale nie wiem za ile bo zalatwial to moj ojciec,jak chcesz to sie dowiem,deski sa naprawde bardzo ladnie i solidnie zrobione.Moja ekipa wziela za boazerie 35/m2 z malowaniem.A propo jak tam roboty dachowe?Nasz dach sie robi i mam nadzieje ze do konca miesiaca bedzie gotowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 25.08.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Design, spróbuj znaleźć ten adres. Dzięki.U nas cieśla od wczoraj na dachu, niestety opóźniony z uwagi na brak drewna.Mam nadzieję, że do końca tygodnia skończy. W następnym tygodniu murarze na 2-3 dni a po nich dekarz. Jak tam Wasz cieśla się sprawuje?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 26.08.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 RybyAdres i cene podesle Ci wieczorem,a z ciesli/dekarzy jestem bardzo zadowolona,robota idzie sprawnie i dosc szybko,robia czysto i solidnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 27.08.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Cześć Wielkopolanie! U nas na budowie jak zwykle niemrawo (mieszkanie oczywiście nadal szuka nabywcy ), ale już czas podzielić się innym newsem . Jak wszystko dobrze pójdzie to do nowego domu wprowadzimy się w powiększonym 3-osobowym składzie, a jak pójdzie super to wprowadzimy się we dwójkę a w lutym przybędzie nam nowy lokator . W końcu i nas to szczęście spotkało choć nie było ani szybko ani łatwo ani z tych obu względów - przyjemnie. Ale teraz wszystkie problemy poszły w zapomnienie a ja jestem na etapie wybierania łóżeczka i pościeli . Całą wizję pokoju dziecięcego juz mam! Nie muszę dodawać, że jesteśmy bardzo szczęśliwi z powodu zaludnienia naszej "nowej rezydencji"! Pozdrawiam wszystkich weekendowo! podwójna pyzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 27.08.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 WITAM PYRLANDIE Stara pyra melduje sie na pokłądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 27.08.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 oj! Pyzia nowy dom = nowy lokator, a może.. nie... mam jeszcze rok czasu na przeprowadzkę. Teraz będę robił skosy poddasza więc zawieszam działalność forumową na tydzień. Ale ale nie mogę się nadziwić żę płyty OSB itp kupiłem taniej z dowozem z Puszczykowa niż na miejszcu w Luboniu. A jednak się opłaca!!! Co stówka w kieszeni to w kiesze3ni. PA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Pyzia GRATULACJE Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 27.08.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Pyzia gratulacje!!!! U nas też "formalności" trochę trwały ale w tym roku 1 kwietnia ruszyliśmy z budową a Zuzia urodziła się 30 kwietnia. No i świat znowu jest cudowny. Pozdrówka dla Waszej trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 27.08.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Jeszcze tylko dodam, że cieśla juz skończył więźbę. Po 4 dniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 28.08.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Pyziu, gorące gratulacje i trzymaj sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 28.08.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Szczere gratulacje Pyzia ! My też pracujemy nad tworzeniem wyżu demograficznego, ale w życiu bym nie przypuścił, że to taka ciężka praca. Za pierwszym razem poszło jak z płatka, a teraz idzie jak po grudzie. Jesteśmy jednak dobrej myśli i też mamy nadzieję przeprowadzić się na nowe w rozszerzonym składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 30.08.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Pyziu, Wielkie Gratulacje w kupie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 30.08.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 SILNE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berka 30.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 PYZIU Ja również skladam gratulacje. wiem co to za radość. Mam już dwójkę - jedna ma roczek, a jak pomaga tacie w budowie. Łopatka jest większa od niej, ale daje radę. Druga trochę starsza ma 9 lat. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts