ecoTomek 23.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 skoro.......... i tak do piacu ..........to faktycznie nie ma co więcej gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 23.09.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Witam wszystkich!A ja może trochę z innej beczki, mam pytanie, czy ktoś może mi polecić jakiegoś sprawdzonego, nie oszołamiająco drogiego archtekta wnętrz. Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.09.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 no np. o tym - w życiu bym nie uwierzył, gdybym nie zobaczył - we wtorek tak wiał, że meble ogrodowe (dość solidne) wywiało z tarasu na trwnik - ale była heca. no ale u mnie tak wieje.I dlatego już niedługo wylądują na stryszku w garażu. Koniec lata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Koniec lata był dwa dni temu, ale w sobotę ma być możliwie. A w styczniu 20 stopni. tylko że nie powiedzieli "++ czy "-". Cwaniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 hej starzy kominkowcy - wczoraj odpaliłem swój kominek - rozpocząłem kolejny sezon.Drewno suszyło się rok - nie do porabania. Za to rozpalało się od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 24.09.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 szukam kogoś kto potrafi wykonać ogrodzenie z kamienia, może doradzić i zna się na robocie jeśli znacie kogoś takiego dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.09.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 No chyba i na mnie nastał czas , bym się przłączyła do swoich krajanów - dość stania z boku Witam , uściski przesyła Leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mylus 25.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Drodzy sąsiedzi czy ktoś z Was ma, wie kto ma lub przymierza się do zainstalowania w swoim domku rozwiązania firmy Makroterm?? Interesuje mnie kto Wam instalował, ile ta "przyjemność" kosztuje oraz czy warto inwestować w takie rozwiązanie. Będę zobowiązany za wszystkie informacje na forum lub na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.09.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 25.09.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 osowa - wreszcie po ponad 400 postach powróciła córa marnotrawna ! Czy ktoś zna firmę Hot land z Jarocina - w Poznaniu salon na Wołczyńskiej. Zajmuje się kominkami .... pytanie troszkę po czasie , gdyż podpisałam już umowę na wkład, montaż i obudowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 26.09.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Chyba nikt nie zna. Nie chciałaś osławionej i zachwalanej Tarnawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.09.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Oni handlują Hajdukiem (dwustronny Vulcano) i właśnie na niego się zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 26.09.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Tak? No zlocik to MUS !!! Tylko gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.09.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 hmm, teraz sie szykuje do wyjazdu... ale jak wróce , to czemu nie? coś wymyslimy...może male kameralne spotkanko w knajpce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 26.09.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Tak? No zlocik to MUS !!! Tylko gdzie ???? pozdrawiam cie osowa gdzie dokładniej budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 26.09.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 osowa, czy ja dobrze slyszę? Leszno? to jest nas jusz chyba ze 3 sztuki jakis zlocik??? pozdrawiam Tak? No zlocik to MUS !!! Tylko gdzie ???? pozdrawiam cie osowa gdzie dokładniej budujesz ? Witaj , ja również pozdrawiam Cię serdecznie Osowa Sień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 26.09.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 no tak ... mogłem się domyślić pifko wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 No to się mylnąłem z tą Górą o jakie 80 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.09.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 hmm, teraz sie szykuje do wyjazdu... ale jak wróce , to czemu nie? coś wymyslimy...może male kameralne spotkanko w knajpce pozdrawiam OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.09.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Spotanko OK, ale ja mam pytanko.Ponieważ, jestem początkująca to pytam czy w papierach o pozw. na bud. trzeba mieć zapewnienie o wywozie odpadków? (Gdzieś na Forum wyczytałam coś takiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts