BeHuM 20.10.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Gdy minął odpowiedni termin po uzupełnieniu i pojawiłem sie po odbiór dokumentacji pan M. szukał ok 20 minut mojego projektu (znaczy się chyba nie przejrzał moich uzupełnianek) po czym oglądałem następne 20 minut, jak stemplował mój projekt. Pożałowania godne. Ten pan to chyba jakiś relikt niezbyt chlubnej przeszłości. Ale coraz częściej, na szczęście, można się spotkać z miłą i szybką obsługą w urzędach. Ciekawe czego będzie brakowało u mnie? Poczekamy to być może zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 22.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 witam BeHuM - pozdrawiam ze Szczytnik ... pan M ... to kawal ... ale jest do przejscia ..... gdybys mial na prawde WIELKIE problemy daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 22.10.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Pan M. jak zwykle nie zdążył z zatwierdzeniem projektu, więc kazał uzupełnić następujące dane: 1. opisać elewacje, która jest północna, południowa itd - dodam, że mój dom nie jest regularną bryłą, mapka zagospodarowania z wrysowanym domem identyfikowała jednoznacznie elewacje 2. dostarczyć dokument potwierdzający dostęp do drogi publicznej (działka jest położona przy drodze gminnej) 3. wrysować w plan zagospodarowania "zadaszony" plac do składowania odpadów Było jeszcze kilka, ale te jako najbardziej bezsensowne zapamietałem. Gdy minął odpowiedni termin po uzupełnieniu i pojawiłem sie po odbiór dokumentacji pan M. szukał ok 20 minut mojego projektu (znaczy się chyba nie przejrzał moich uzupełnianek) po czym oglądałem następne 20 minut, jak stemplował mój projekt. Arkadly musialem doniesc zgode 2 osob na uzytkowanie drogi ktore przestaly byc ich wlasnoscia 10 lat temu bo zostaly sprzedane gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żurawiniec 22.10.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Czołem palacze WielkopolskiGdzie kupię tanie drewno do palenia w kominku, nie musi być sezonowane, ale twarde liściaste i tanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 22.10.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 W lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bedo 22.10.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Arkadly, buduję w Szczytnikach (gm. Kórnik). Chętnie przeczytam czego mogę się spodziewać po tym panu M. Witam budujacych Wielkopolan, to mój pierwszy raz na forum Skoro jest o panu M. to nie mogę się powstrzymać ... Powiem krótko: M. musi odejść !!! pozdrawiam Bedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinBialezyn 25.10.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam wszystkich! Poszukuje niedrogiego producenta drzwi zewnętrznych który robi na zamówienie. Możecie kogoś polecić i dać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 25.10.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 jarko i macleanek, teraz to już wiem dlaczego mój elektryk nie ma czasu przyjść do mnie dokończyć ostatniego etapu instalacji, po prostu pracuje u was Tak się kończy polecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 26.10.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Sorki, em_p. Mam nadzieję, że chociaż instalatorzy skończyli u Ciebie wszytkie etapy, bo także skorzystałem z Twoich namiarów i pracują obecnie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 26.10.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Instalatorzy na szczęście skonczyli, ostatnio tylko montowali geberity (już gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macleanek 27.10.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Czy ktoś mógłby dać namiary na dobrych:- tynkarzy / gipsiarzy- płytkarzy Thanks from the mountain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 27.10.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 em_p niestety twój elektryk wypiął się na mnie, nawet nie dał dokończyć mi wypowiedzi ale dzięki za odzew. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło udało mi się dogadać z elektrykiem z ENEA, który zrobi mi to za grosze łącznie z papierami.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 27.10.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Ja zamierzam wybudowac dom projektu pana Szewczyka 'BUNGALOW Z PODDASZEM PROJEKT1" ZAMIERZAM BUDOWAC W CHYBACH K/POZNANIA MOZE KTOS W OKOLICACH BUDUJE TEN DOM? PROSZE DAC ZNAC[http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzp1/images/bzp1_front_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 29.10.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Czy macie wyprobowana ekipe od kladzenia plyt g-k? Reasumujac nasze dotychczasowe poczynania budowlane: Murarze, elektryk, ekipa od ogrodzenia, firma od okien, odwiert studni sprawdzili sie. Reszta ekip? - prace w toku. Dekarza nawet wrogowi bym nie polecila (kosztowal nas mase zdrowia i czasu). pozdrawiam Wszystkich i zycze wytrwalosci w dalszym budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 30.10.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Z czystym sumieniem mogę polecić mojego fachowca od rur. Szybko , dobrze i tanio. Eugeniusz Marcinkowski tel.29 61 389 ,Oborniki. Solidny gość, jak wszedł na budowę to nie wyszedł, aż nie skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 03.11.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 BeHuM - pozdrawiam ze Szczytnik ... pan M ... to kawal ... ale jest do przejscia ..... gdybys mial na prawde WIELKIE problemy daj znac majo, dzieki. Udało mi się wymienić Pana M. na kogoś innego Na razie wszystko na jak najlepszej drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 03.11.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 </p><p> </p><p> Ja zamierzam wybudowac dom projektu pana Szewczyka </p><p> ZAMIERZAM BUDOWAC W CHYBACH K/POZNANIA MOZE KTOS W OKOLICACH BUDUJE TEN DOM? PROSZE DAC ZNAC' alt='> PROSZE DAC ZNAC'> </p><p> http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzp1/images/bzp1_front_01-bzp1_front_04.jpg http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzp1/images/bzp1_front_01.jpg http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzp1/images/rzuty_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 04.11.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Z wielką przyjemnoscią pragnę zapisać się do klubu budujacych wielkopolan. Dzisiaj otrzymałam pozwolenie na budowe Dobudowuję ok 75m do istniejącego budynku rodziców. Z ich części zabieram 2 sypialnie, razem będe miała ok 110m. To będzie taki dobudowany oddzielny dom. Sttrasznie się cieszę i już nie moge sie doczekać wiosny. Zdaje sobie sprawe że to ciężka praca, ale w końcu będę miała swoj dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 04.11.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Asiu, witaj w Klubie A wiosna tuz, tuz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 04.11.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Asiu, cieszę się Twoim szczęściem Ja jeszcze czekam na pozwolenie i też nie moge sie doczekać swojego własnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts