mironmk 12.01.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 za projekt nic, za przyłącze za to 3000 - ale innym wiem, że robili projekty, moim zdaniem PUK to jeden wielki burdel, więc można spodziewać się wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.01.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Miron zgadza się z PUKiem i dlatego po bojach o warunki techniczne mam duże wątpliwości czy im to dalej zlecać. Musiałam interweniować u jednego z naszych Radnych. Dopiero po jego telefonie do Prezesa Puk okazało się, że warunki są do odbioru. Mam jakieś dziwne wrażenie, że ktoś czekał na wziątke.Miron a może powiesz mi kto ci robił przyłącza (na priva). Proszę.Mam sytuację taką, że woda i kanaliza są 1 m (słownie) od mojej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 12.01.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 a ja mam gazociąg 10 metrów od działki i, pomimo odwołań, warunki techniczne z których wynika że nia mam szans na gaz przed 2007 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.01.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 przyłącza robiły mi ekipy, które budowały dom - poza gazem ta była zupełnie z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 13.01.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ponowię swoją prośbę: Czy możecie nam polecić CIEŚLĘ? Mamy jeszcze jedną rzecz do zrobienia przy naszym dachu. Z góry dziękuję. pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.01.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 mój cieśla namiary wyżej w postach, fajny, dobry i niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 14.01.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 mój cieśla namiary wyżej w postach, fajny, dobry i niedrogi to zabieram sie za szukanie. Wielkie dzieki mironmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 15.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Hej, mam pytanie: czy może ktoś z Was zna magika od rekuperatorów z terenu wielkopolski ? (taki, który wyliczy, zaprojektuje i nie zedrze ostatnich spodni) liczę na Wasza pomoc i pozdrawiambmb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 16.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Ja też dołączę się do prośby o namiary na magika od rekuperatorów. Póki co wybieram się z mężem na Budmę (25.01-28.01) bo tam na pewno będą wystawiać się firmy od rekuperatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 16.01.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Witam. podaję tel do firmy która montowała rekuperator w Czerwonaku. 603-707-109, są z PoznaniaA główny magik znajduje się we Wrocławiuhttp://www.rekuperatory.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 17.01.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Przeszukałem świeże wątki w temacie wyceny i poszukiwań ekipy do stanu surowego i ze zdziwieniem odnalazłem tam tylko śladowe głosy ludzi z Wielkopolski. Czyżby tak mało się u nas budowało? Zapytuję się w takim razie o namiary na polecane ekipy tutaj - i jednocześnie witam wszystkich Na wiosnę startuję z budową - jeśli wszystko dobrze pójdzie - na poznańskim Strzeszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.01.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 tomjot - poszukaj na pierwszych stronach grupy wielkopolskiej - wtedy było trochę o ekipach stanu surowego, ja mieszkam od roku, a swojej akurat nie polecam, mimo, że nie była najgorsza ( obiektywnie muszę przyznać) - może sprobuj pojeźdić po osiedlach w budowie, ja bym chyba teraz tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 17.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Wolfik: dzięki za namiary, juz jestem z nimi umówona na Budmiepozdrawiambmb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 17.01.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Mój mąż dzwonił do Wrocławia do tej firmy i poinformowali go, że od niedawna mają swojego "magika" na terenie Wielkopolski, z tym, że ponoć dopiero się uczy. Zaproponowali nam abyśmy pojawili się na Budmie, bo tam będziemy mogli spotkać się z nim.Wolfik: czy wiesz może czy posiadacze rekuperatora z Czerwonaka są zadowoleni i jak oceniają jego pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 17.01.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 W środę będę się widział z inwestorem z Czerwonaka i jak wyrazi zgodę to podam Wam numer do niego i bedziecie mogli sobie porozmawiać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 18.01.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Tomjot - wysłałem namiary na moich murarzy na priva. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 18.01.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam, czy wiecie, gdzie w okolicach Poznania mozna kupić gruz, szlakę lub cos innego nadajacego sie na utwardzenie 30 metrowego odcinka drogi?I ewentualnie za ile? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 18.01.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Arkadly - wysłałem odpowiedź na emaila PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 21.01.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 U nas poszukiwania fachowca od podlog drewnianych na legarach trwaja. Gdybyscie mieli/znali kogos godnego polecenia, to bedziemy wdzieczni za namiary. Marzymy juz o wakacjach ... pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 21.01.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Mogę polecić dobrą ekipę od podłóg. Są z pod Głogowa ale dużo robót wykonuja na terenie Poznania i okolic. Pracuję ze swojego jaki i powierzonego materiału.Tomasz Fiałkowski kom.604 194 766, tel 76 835 78 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts