Design 28.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A ja troche z innej bajk.Otoz gdzyby ktos zechcial sie pochwalic gdzie w okolicach Poznania mozna znalesc ciekawe obudowy do kominka to chetnie skorzystam.Ceny nie powalajace na kolana mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 28.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 emes79 masz na priv-ie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 01.03.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam wszystkich 1 marca wolfik, ebi - wielkie dzięki za kontakt, napiszcie proszę ile kosztuje wykonania posadzki Tom_Poznan, ecoTomek - odpowiedzi wysłałem na priv Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 01.03.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Własnie dostałam odpowiedź od Tepsy, że nie mogą mi zainstalować telefonu, służą jedynie drogą radiową ( a więc jakość do niczego no i brak internetu). Ale jak wynika z innych postów na forum "monter może wszystko" i nawet jak tepsa oficjalnie odpowiada, ze nie ma możliwości technicznych, to monter, odpowiednio zmotywowany, takie możliwości znajdzie...Tym bardziej, że dom jest prawie w "centrum", otoczony innymi domami, a w każdym z nich jest telefon.... Czy ktoś z was zna jakiegoś montera z TP SA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 01.03.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 emes79,info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 01.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 dzięki emes79 jak ktoś będzie odpisywał na pytanie Design'a (dot. kominków) to do mnie też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 01.03.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Potrzebuję niedrogiego ale słownego (jeśli chodzi o termin wykonania) stolarza do zrobienia stopni, tralek i poręczy do schodów.Jakby ktoś mógł pomóc [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 01.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 emes79 dzięki za priv przesyłam namiary Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmamag 02.03.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Poznanianka! A gdzie mieszkasz? U nas dokladnie taka sama sytuacja (czyzby jakas zaraza w tej Tepsie???), sasiedzi dookola dzwonia telefonami, a nam nie zaloza i juz. Przyszedl madrala z K-tela, wspial sie na dach, stwierdzil, ze mamy warunki na radiowke - i cisza. W koncu slubny zdenerwowany ruszyl na Punkt Obslugi Klienta (tfu), gdzie wygrzebano kartke z adnotacja, ze centrala nie ma odpowiednich urzadzen, zebysmy mogli miec radiowke. Nie wierze w ani jedno slowo, ale co zrobic?? Jedziemy na komorkach na razie, a I-net radiowo od sasiada, ale to rozwiazania tymczasowe. Moze juz to ktos przerabial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 03.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Mieszkam (a raczej mam zamiar zaraz zamieszkać) w okolicach Bukowskiej... Niby cywilizacja, a telefonu nie ma... Radiową muszą wam założyć, bo jako operator telefoniczny mają obowiązek powszechnego świadczenia usług... Nie muszą kablową, ale radiową muszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 03.03.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 pfu z ta telekompromitacją u mnie kable leza w drodze,co prawda dla sasiadow ktorych jeszcze nikt w zyciu nie widzial na dzialce (pewnie wprowadza sie za 10lat) ale panowie telefonu mi nie podlacza bo nie mam kabla dla mnie a kopac 80m im sie nie chce. internet zalatwilem radiowy za 40zl a bede dzwonil z komorki, ceny pewnie te same i rachunki nie naciagane..., a ile klopotow na przyszlosc mozna uniknąc reasumujac ciesze sie ze mi nie chca podlaczy telefonu niech im rdza te druty w ziemi zje chociaz jak fama pojdzie ze to druty tepsy to zadna nie ruszy, tego pewnie jesc sie nie da zgin przepadnij tepso ...... a i NOM nie lepszy scigaja mnie za rachunek ktorego podobno nie zaplacilem w 2002 roku i mnie komornikiem od listopada strasza a ja im wysylam ze zaplacilem, a oni komornik i komornik... co za ludzie druga tepsa sie narodzila ! NOM przeklety !!! uwaga nie odcinać głów tepsie i nomowi bo powstana nastepne dziadoskie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 08.03.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Taka mało aktywna ta nasza grupa regionalna Chyba trzeba zorganizować jakieś spotkanie aktywizujące na jakiejś budowie, bo spadamy na drugą stronę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 08.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Popieram propozycję wyżej. Ja mieszkam teraz w Swarzędzu ale jestem Poznanianką bo tam się urodziłam, pracuję i przez wiele lat mieszkałam. Jak się przegląda forum Muratora to ma się wrażenie, że w naszych stronach mało kto się buduję albo nie chcą się ludzie udzielać i rady dawać. A jak się spojrzy przez okno to budowa goni budowę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 08.03.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Jak się przegląda forum Muratora to ma się wrażenie, że w naszych stronach mało kto się buduję albo nie chcą się ludzie udzielać i rady dawać. A jak się spojrzy przez okno to budowa goni budowę. To tylko wynik psiej pogody. Poczekajmy, aż zacznie się wiosna - od razu zrobi się ruch. A tak poza tym, to rzeczywiście wygląda na to, że niewielu budujących z Poznania i okolic zagląda na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 08.03.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 ebi Gdzie budujesz w Zakrzewie Jak będe kiesdyś przejazdem to rzucę okiem, oczywiście z zewnątrz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.03.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Taka mało aktywna ta nasza grupa regionalna Chyba trzeba zorganizować jakieś spotkanie aktywizujące na jakiejś budowie, bo spadamy na drugą stronę na forum wtedy wysyła się post "hoop" i już Wielkopolska na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 08.03.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Iwka N. może niezupełnie ale buduje się w sąsiedztwie (Biskupice) A co do spotkania to pisze się również (i może to się odbyć u mnie na budowie !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 08.03.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Oj zazdroszczę Tobie już tak posuniętej budowy bo na mojej działce jeszcze rosną badyle (aktualnie pod śniegiem). A Biskupice to gdzie (droga na Gniezno) to chyba rzeczywiście nie jest tak daleko.Zależy od której strony Swarzędza się spojrzy bo ja mam działkę w Zalasewie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 09.03.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Iwka N. Witam sąsiadkę (prawie), ja buduję w Nowej Wsi. Jestem za jeśli chodzi o spotkanie. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 09.03.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Nowa Wieś to rzeczywiście bliziutko a z której strony bo może się okazać, że o rzut kamieniem. Daleko masz zaawansowaną budowę. Bo my dopiero zaczynamy ale znam w miarę niezłego płytkarza jak byś chciał skorzystać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts