pyrka 11.03.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To po długiej labie trzeba będzie zakasać rękawki i tyrać świątek ,piątek i niedziela po 15 godz. na dobę, żeby odłożyć kaskę na następną labę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.03.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Wykonawcy mają labę. U kogo mają u tego mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 12.03.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Czy naprawdę nikt z Was nie jest zadowolony ze swojego kierownika budowy? Nikt nie chce polecić? Proooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 13.03.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Czy naprawdę nikt z Was nie jest zadowolony ze swojego kierownika budowy? Nikt nie chce polecić? Proooszę emes79 dziekuję za namiar A może ktoś jeszcze chce polecić swojego kierownika budowy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmamag 14.03.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Poznanianka! po przerwie wywolanej choroba odpowiadam Radiową muszą wam założyć, bo jako operator telefoniczny mają obowiązek powszechnego świadczenia usług... Nie muszą kablową, ale radiową muszą.... toz i mnie sie tak zdawalo do chwili, gdy dostalismy papier, na ktorym napisane czarno na bialym, ze nie ma mozliwosci technicznych ze wzgledu na brak odpowiednich urzadzen! Zgadzam sie, ze to slaba komedia, ale jak najbardziej prawdziwa. No ale moze prawnika znajomego zaangazujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 14.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Anmamag, w sporze o telefon z telekomunikacją polecam ustawę z 16 lipca 2004- Prawo telekomunikacyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmamag 15.03.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Poznanianka, dzieki. Przebijam sie przez hermetyczny belkot. Mysle, ze jest w tym naszym dokumencie pewien haczyk - tepsa nie odmawia na zawsze, ale informuje, ze w chwili obecnej nie ma warunkow technicznych albo odpowiednich urzadzen, ale w ciagu osiemnastu miesiecy.... Znana spiewka, ktora wiadomo co oznacza. Nie mozna im wiec zarzucic, ze odmawiaja raz na zawsze, choc kazdy doskonale wie, ze uzywajac tej formulki tak naprawde to wlasnie robia. Paragraf 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 16.03.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Użytkujący już domy - ile płacicie za ogrzewanie gazem ? Właśnie mam w ręku pierwszy rachunek za dwa miesiące na 1400 zł Gaz zamiast nowej kanapy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 16.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 PoznaniankaJa jeszcze nie używam ( trochę wody w Warcie jeszcze upłynie), ale z doświadczenia szwagra wiem, że przez pierwszy sezon wydatki na ogrzewanie są dużo wyższe, zwłaszcza jeżeli budynek był niedawno wykańczany. Wszystko musi dobrze wyschnąć. Z kolei moi znajomi którzy wybudowali dom z BK+styropian płacą ok. 350 zł/mc (ale mieszkają już od dłuższego czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.03.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 za dom ok. 200 m kw. (garaz jest osobno) teraz zimą ok.350-400 zł miesięcznie - PTH 25 cm plus 12 cm wełny, w nocy 20C, w dzień 22C - kominek okazjonalnie na weekend - nie wiem czy to dużo, czy mało - pewnie średnio, można się bawić w ustawianie kotła, krzywej grzania itp. - ja się za to jeszcze nie zabrałem. Aha, druga zima - poprzednio była ciut więcej (ale gaz był tańszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 16.03.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 mironmk Tak tylo sobie patrzę. Na obrazku masz łyse pole, a piszesz, że już grzejesz. Pochwal się domkiem A tak nawiasem mówiąc, to za 200m domu przy tych temperaturach 400 zł to wynik niczego sobie! . Zwłaszcza w ostatnich 2 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 16.03.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 U mnie za pierwsze 2 miesiące 1480,- przy średniej temp. 16-17 C, drugie 2 mies. 1320,-, przy śred. temp. 18 C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.03.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 pasco,to łyse pole to mój widok z salonu/tarasu - a rachunek dotyczyl okresu 22 listopad do 7 luty (jakoś tak), temp. dzienna od 7.10 do 1.10, nocna od 1.10 do 7.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 16.03.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 U mnie jeszcze daleko do momentu ogrzewania domu ale ciekawi mnie ile płacą za gaz miesięcznie posiadacze rekuperatorów, a w szczególnosci przez pierwsze miesiące jak wszystko schnie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 16.03.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 to łyse pole to mój widok z salonu/tarasu No to niezły masz taras. A te tereny to pewnie całe Twoje Gdzie można znaleźć taki nieskazitelny krajobraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.03.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 pasco, nie ma tak dobrze.A teren jakich wiele poza miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 18.03.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Gryczy bardzo Cie przepraszam,ze tak dlugo czekasz,ale za miesiac przeprowadzka i rzadko zagladam na forum.A to obiecane namiary:602 381 585 p.Kuleta.Przepraszam wszystkich ,ze tutaj ale na priv nie chce mi dojsc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.03.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Wiosna cieplejszy wieje wiatr, wiosna .... Budowę czas zacząć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 21.03.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 wiosnę to nabardziej widać po pustkach na forum grupy wielkopolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 21.03.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 wiosnę widać - bo pojawił się dokładnie w niedzielę "nasz" skowronek polny. Był też rok temu, walczy ze sobą - tj. ze swoim odbiciem (okna tarasowe mam "nieprzezroczyste" i z zewnątrz jest lustro). Są cztery takie okna, ale upodobał sobie takie jedno - dlatego w tym miejscu przez cały sezon stoi odstraszacz, trzeba go było wyciągnąć po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts