BeHuM 21.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Cześć!Nie wiecie przypadkiem gdzie w okolicy można nabyć garaż stalowy/barak/kontener do wykorzystania jako magazyn na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 22.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 sprónuj w Głosie Wlkp. - tak znalazłem i sprzedałem potem swój barak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 22.03.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dzięki mironmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 22.03.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Obok przedszkola są dwie szkoły: średnia i podstawówka z gimnazjum. W samym Zalasewie, między domami budują nam nowe gimnazjum. Tam się mamy właśnie przeprowadzić co by już podstawówce nie siedzieć na głowie. Pozdrawiam. Chyba już wiem gdzie będzie to nowe gimnazjum. Byłam właśnie dzisiaj na spacerze z moim bobasem i ją zlokalizowałam (głównie po wykopach chyba kanalizy). To ze szkoły będzie już widać moją chatkę jak się wybuduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 23.03.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Zauważyłem, że Mariof ma w swoim opisie skrót do mapki Grupy Wielkopolskiej. Może by tak ją trochę uaktualnić? Sam chętnie bym się dopisał. Kto zarządza tą stroną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 23.03.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam wszystkich.No i teraz na mnie przyszedł czas żeby zacząć. Rozgladam się za wykonawcami stanu surowego, jezeli ktos miał pozytywne doświadczenia przy swojej budowie, lub zna solidnych wykonawców, byłbym wdzięczny za jakis kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 23.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam wiosennie i w sezonie (oby już) wszystkich wielkopolan, a przyszłych sąsiadów z Pobiedzisk Letniska szczególnie serdecznie. Dostałam pozwolenie na budowę. I mam pierwszy problem. Czy w przypadku domu z poddaszem użytkowym, w okolicy podobnych domów, powinnam mieć instalację odgromową czy nie? Magalena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 23.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Pasco, kiedyś mapką "zarządzał" Arkadly....Tak przynajmniej pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 23.03.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Pasco, kiedyś mapką "zarządzał" Arkadly....Tak przynajmniej pamiętam... Witam, niestety nie będę już "zarządzał" tą stronką. Z przyjemnością przekażę jednak uprawnienia doń następnemu chętnemu - podam adresik i hasło do ftp.republika.pl, skąd się wgrywa pliczki i następca pozmienia, co bedzie chciał. Pozdrawiam Arkadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 24.03.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 No dobrze. A czy ktoś jest chętny do umieszczenia się na mapce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 24.03.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Mnie można umieścić. Poznań Krzesiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 24.03.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 O ile jest to możliwe to też prosze o umieszczenie na mapce Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coolaj 24.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 umieśćcie mnie tez na tej mapie Rokietnica koło poznania PS kiedy to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 24.03.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Rezerwuję miejsce na mapce - Pobiedziska Letnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 24.03.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 magdalena Pozdrawiam (prawie) sąsiadkę!! cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 24.03.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Sprawa z mapką wygląda tak: Właśnie dostałem namiary na konto. Muszę trochę się rozejżeć w układzie strony. Mam nadzieję, że uda mi się przez święta, i wtedy da się coś zrobić. Na razie NIEOFICJALNIE przejmuję prace nad mapką. Po świętach ruszam z budową, więc mogę mieć mało czasu, ale postaram się podołać utrzymaniu strony. Osoby chętne do umieszczenia się proszę o maila na adres: [email protected] (oczywiście, bez.spamu. wyrzucamy z adresu ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 24.03.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ponawiam prosbę o namiary na solidnych wykonawaców do stanu surowego. Czyżby nikt nie był zadowolony ze swoich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 24.03.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 To ja też poproszę o umieszczenie na mapce. Zalasewo k/Swarzędza.Pozdrawiam i przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 25.03.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 paweu, wysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 25.03.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Miron i Poznanianka , dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts