pasco 14.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Dziękuję za piękny kwiatek - taki ładny, wiosenny Ponawiam moje pytanie: czy ktoś wie cokolwiek o hurtowni Pakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 15.04.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Pasco, kupowałam kilka rzeczy w hurtowni Pakos - stosunek mam zupełnie neutralny - ceny - normalne, negocjować się da, jak wszędzie, przywożą w terminie, płaciłam przelewami. Ale ponoć mają największy w P-niu wybór luksferów, jakbyś miał coś takiego w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 15.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ale ponoć mają największy w P-niu wybór luksferów, jakbyś miał coś takiego w planach Właściwie, to ja mam w planach Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 15.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Koledzy i Koleżanki, chciałabym poporsić Was o radę. Otóż do mojej działki prowadzi krótka prywatna droga, którą przed rozpoczęciem prac budowlanych trzeba byłoby utwardzić (inaczej ciężki tabor ugrzęźnie) - droga ma 470 m2. Za utwardzenie tłuczniem w dwóch rozmiarach dostałam nastepującą ofertę: 5500 pln za materiał + 13000 za robotę = 18500 pln całość. To rozkłada się na 6 działek czyli po +/- 3 k pln na "głowę". Nie mam jeszcze z czym tego porównać ale na Wasze "oczy" dobra to oferta czy nie ? Z góry dziękuję za zainteresowanie & Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej11 16.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 czy potraficie polecić wykonawcę do posadzek mechanicznie zacieranych? Prosze o namiary. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 17.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Zasilam szeregi Wielkopolan! Wprawdzie moj maz jest z Czestochowy, ale ja jestem rodowita Poznanianka! Nasz domek stanie w Zakrzewie kolo Poznania. W gminie Dopiewo. Na ulicy Jezynowej ( podobno nadali jej taka nazwe bo w lesie po drugiej stronie drogi rosnie pelno jezyn ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieks 17.04.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Witam sąsiadkę Zmieniałaś login? Chyba tworzymy najliczniejszą grupę na forum z jednej ulicy Zabierajcie się szybko za budowę bo nam będzie smutno. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 17.04.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Orientujecie się gdzie można w okolicy Poznania wypożyczyć glebogryzarkę i ile to kosztuje?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 18.04.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czesc Kasiek! No zmienilam i zapomnialam o tym. Dobrze, ze mialam to zapisane. Jak chcesz to zamieszkamy w namiocie zeby Wam towarzystwa dotrzymac. A co do glebogryzarki-nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 18.04.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Zasilam szeregi Wielkopolan! Nasz domek stanie w Zakrzewie kolo Poznania. Witamy w gronie! Zapraszam na mapkę (http://republika.pl/grupawielkopolska/) Budujemy dość blisko - ja w Dąbrowie. Tak więc witam prawie sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 18.04.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Niedługo będę potrzebował piasek do zasypania wewnątrz fundamentów. Gdzie i za ile kupowaliście piasek na Wasze budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 18.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Orientujecie się gdzie można w okolicy Poznania wypożyczyć glebogryzarkę i ile to kosztuje? pzdr. Wypożyczalnia sprzętu budowlanego EWPA w Komornikach - chyba ok. 100 za dobę (w zeszłym roku), mają stronę w internecie. Też chciałem wypożyczyć, ale sąsiedzi polecili miejscowego, który przyjechał traktorem z pługiem i broną i "obrobił" im działkę za 50 złociszy - też go wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 18.04.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Pasco - dzieki za mile powitanie "sasiedzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 18.04.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 pasco Widziałem MAPKĘ - rozrasta się !!!! SUPER Nie ma tam jeszcze mnie Ale czekam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.04.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Pasco napisał Niedługo będę potrzebował piasek do zasypania wewnątrz fundamentów. Gdzie i za ile kupowaliście piasek na Wasze budowy? Ja piasku potrzebuje 180 ton.Kupowałam w Wierzycach (między Pobiedziskami a Lednogórą), płaciłam 11,50zł za tonę. Cena z dowozem za odległość 20 km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 18.04.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Alison, tak 3 razy za drogo. Na Naramowickiej ( w innych miejscach pewnie też) jest kruszarka gruzu. Na podkład będzie to najtańsze. Do rozsypania można zatrudnić bezrobotnych, trzech ludzi zrobi to w 3-4 dni. Na ten metraż potrzeba do 100t gruzu. Na to 50- 100t piachu. Potem w wypożyczalni zamówić na 1 dzień walec wibracyjny(na Obornickiej zaraz za wiaduktem mają). A jak skończysz budowę ładnie sobie wybrukujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 18.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Orientujecie się gdzie można w okolicy Poznania wypożyczyć glebogryzarkę i ile to kosztuje? pzdr. Wypożyczalnia sprzętu budowlanego EWPA w Komornikach - chyba ok. 100 za dobę (w zeszłym roku), mają stronę w internecie. Też chciałem wypożyczyć, ale sąsiedzi polecili miejscowego, który przyjechał traktorem z pługiem i broną i "obrobił" im działkę za 50 złociszy - też go wezmę. I po bólu. Rzeczywiście była w Komornikach i było to najbliżej.dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piter M 19.04.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego dekarza?Budowa w Poznaniu. Z góry dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 20.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego dekarza? Budowa w Poznaniu. Z góry dzięki. Pozdrawiam wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 20.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego dekarza? Ja chyba zamiast dekarza niedługo będę potrzebował lekarza jak widzę, w jakim tempie topnieje kupka z pieniędzmi... Ale tak prawdę mówiąc, to na razie przeliczyłem się o jakiś 1000zł (na etapie fundamentów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts