Maciek-MZM 15.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Pytanie jeszcze gdzie - u mnie przez tydzien nie ma miejsca dopoki nie wywioze desek gruzu i innych pierdol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crizz 15.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Spotkanie? Super! Jestem za knajpą w Poznaniu. Ten weekend (17/18 ) mi nie pasuje, ale dwa następne piątki i soboty - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No to chyba trzebaby raczej za tydzien to zrobic, bo nie zdaza sie wszyscy do tego weekendu dowiedziec :) mi pasuje niedziela kazda :D:D i knajpka w Poznaniu bedzie OK dla mnie, wiec czekam na innych :) mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 15.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Pomysł jest Ja będę miał raczej wolną sobotę za tydzień, jakby ktoś brał pod uwagę przy ustalaniu terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 15.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 To ja też się piszę na przyszłą sobotę czyli 25.06Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 łe jeju... mi sobota 25.06 nie pasuje :( no chyba ze sie cos mi zmieni... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 15.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 To może rozpiszemy małą ankietę komu w jakim terminie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 15.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Sobota 25 - myślę, że nic nam nie wypadnie.Mogłoby byćTadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 16.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No to jeszcze miejsce, gdzie proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 16.06.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No to jeszcze miejsce, gdzie proponujecie? Może być Stary Rynek. Co do godziny i miejsca to chyba się jeszczze skrzykniemy. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Też bym chętnie się spotkał ale 24 wyjeżdżam na urlop a może będzie jeszcze spotkanie po 10 lipca jeśli tak to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.06.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A jeszcze musze się pochwalić;wczoraj geodeta dowiózł mi do domu mapki za które policzył 450zł brutto moge podać namiary jakby ktoś potrzebował - bardzo miły człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesiek_N 17.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Życzę wszystkim, którzy wezmą udział w spotkaniu fantastycznej zabawy Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 kiedyś też były takie spotkania starych członków GW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crizz 17.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 To dzielimy się na starych i nowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 17.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 starzy - to ci co już mieszkają To ja mam do "starych" pytanie - czy ktoś z PINB się u was pojawił na nieobowiązkowej kontroli po złożeniu papierów o zakończeniu budowy ? Jestem własnie przed tym a u sąsiada pojawił się taki nalot z miarkami i mierzą, sprawdzają, kontrolują baaaaardzo skrupulatnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 nie, nikt się nie pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 17.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 U mnie również nikt. Papiery złożenie 31.12.2004.Gdy odbierałem - spytałem (już odważny byłem) od czego zależy gdzie jeżdżą. Odpowiedź (nie jestem pewien, czy oficjalna) była, że do domków jednorodzinnych NIE JEŻDŻĄ. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 18.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Pozdrowienia dla starych i nowych klubowiczów. Ja na razie kupiłam działkę i zanim rozpocznę właściwą budowę, muszę swoje pole wykarczować. W poniedziałek odpalamy piłe i wycinamy stare drzewa owocowe.Czy na Forum jest ktoś z okolic Szczepankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 19.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 starzy - to ci co już mieszkają To ja mam do "starych" pytanie - czy ktoś z PINB się u was pojawił na nieobowiązkowej kontroli po złożeniu papierów o zakończeniu budowy ? Jestem własnie przed tym a u sąsiada pojawił się taki nalot z miarkami i mierzą, sprawdzają, kontrolują baaaaardzo skrupulatnie ... No to musiał sąsiada ktoś podkablować:) Generalnie nie jeżdżą do domków jednorodzinnych ,chyba ,że któryś z "uprzejmych sąsiadów" napisze donosik: w stylu : "wydaje mi się ,że dom sąsiada został wybudowany za blisko granicy" lub " ma ścianę z oknami mniej niż 4 metry od mojej granicy". Generalnie w momencie odbioru geodeta wykonuje mapkę "Inwentaryzacja powykonawcza budynku" na której są wpisane wymiary budynku lub jeśli takowych nie ma przekazuje inwestorowi OPRÓCZ MAPY szkic z pomiaru budynku na którym są wpisane wszystkie wymiary budynku ,odległości od granic ,lokalizacja uzbrojenia etc....Należy tego pilnować przy odbiorach ,bo właśnie jak urzad dostanie taką poprawnie wykonaną mapkę /lub mapkę ze szkicem/ to NA BANK nie będzie sprawdzał tego po raz drugi. Oczywiście oprócz tego inwestor musi dostarczyć resztę dokumentów z których najważniejszym jest dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts