mercedes 05.07.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Studio mebli kuchennych Davinci - Przeźmierowo k. Poznania Chciałam Was zapytać, czy ktoś z Was korzystał z usług tego studia i jest zadowolony. (Podobno produkcję mają na Dziadoszańskiej.) Obsługa fachowa i duży wybór materiału, ale trafiliśmy do tego salonu z ulicy i nie wiem, czy warto ryzykować i powierzać im wykonanie kuchni. serdecznie dziękuję ponawiam moje pytanie, moze jednak ktos z Was zna ta firme. Wzgl. moze macie namiary na innego sprawdznego producenta mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 06.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Mercedes - sprawdź Meblobuk ze Skórzewa. Mają też punkt w Centrum Wyposażenia Wnętrz na Głogowskiej koło Auchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 06.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 z Pimarem to tak różnie, ceny udało mi sie lepsze wynegocjować niż w Tinie, ale za to dekarze sie denerwowali bo towar na budowe wozili po kilka palet przez 1,5 miesiąca podobno z powodu braku towaru u producenta. Jak towar z Pimaru to cały od razu na budowie i dopiero ruszać z dachem, no i oczywiście dobra umowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 06.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 pomocymam do zrobienia podbitkę, ma być ona wykonana w ten sposob ze deski nie beda nabijane pod spód na krokwie tylko od końca krokwi do ściany budynku (skrzyneczka). Pytanie brzmi jak się wykonuje ten fragment konstrukcji na końcu krokwi? Ścina się krokiew i nabija od spodu łatę, a drugą łatę na ścianę i do tej konstrukcji deseczki? A może nie ścina się krokwi (za dużo z tym roboty) tylko przykręca od czoła jakiś "L" profil stalowy a na ścianę łate i do tego profilu i łaty deseczki? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Czy profil stalowy nie będzie się inaczej kurczył niż drewno i w związku z powyższym nie bedą powstawały jakieś szpary w podbitce na przłomie zima-lato.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 06.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Drodzy Moi - ja znowu po prośbie Czy macie namiary na kogoś kto rzetelnie robi, i jeszcze zna się na POŚ-ach. Chcemy zrobić u siebie oczyszczalnię ścieków i czas już zacząć... Mam jeden namiar z okolic Gniezna, ale potrzbna mi kontroferta, żeby porównać i wybrać co lepsze i tańsze Z góry dziękuję i pozdrawiam, Alison PS. A'propos - jak sprawują się Wasze POŚ-ie ??? Ponawiam pytanie i bardzo proszę o jakieś użyteczne info, przecież napewno ktoś ma POŚ wykonany przez dobrą ekipę mam przynajmniej taką nadzieję. Pozdrawiam budowniczych, a że to początek tygodnia to życzę samych celnych decyzji na budowach! Drodzy Wielkopolanie, jestem już zrezygnowana... HELP!, HELP! Zmiłujcie się nade mną i podrzućcie mi jakiś namiar, bardzo proszę Pozdrowionka! na POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 06.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 zbiornik francuski a drenaż wavina 2 nitki po 20m dziala od miesiaca, wykonana niby solidnie (to sie zobaczy po kilku latach) ekipy nie polece bo nie bede nikomu reklamy robil za darmo a poza tym zdenerwowali mnie lekko na koniec bo przy wykonaniu poniszczyli troche "przyrody" i twierdzili ze nic takiego sie nie stało...Na rynku jest pelno oczyszczalni. Zwróć uwagę zeby zbiornik był wydmuchiwany a nie łączony, wrazie wyskoiego poziomu wody gruntowej zbiorni sie odksztalci ale nie peknie. Wykonanie takiej oczyszcalni to zaden problem nalez tylko wymienic grunt (tam gdzie drenaż) na kamienie i ułożyć cały drenaż z równym odpowienim spadkiem za pomoca urzadzenia jakim posługuje sie geodeta (chyba niwelator to sie nazywa)cena całości z wykonaniem ok 6500brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 06.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam !Gdzie kupowaliście lub wiecie gdzie można kupić stemple. Mam trochę pożyczonych metalowych do Terivy powinny starczyć ale zmieniłem strop na Akermana i teraz mam problem bo potrzebuję ich sporo z 60 - 80 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 06.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ja kupowalem w Nekli i w tartaku w Trzeku. Myślę że pewnie w każdym tartaku mozna zmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko 07.07.2005 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czy masz jakieś namiary na te stemple ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 07.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Mercedes - sprawdź Meblobuk ze Skórzewa. Mają też punkt w Centrum Wyposażenia Wnętrz na Głogowskiej koło Auchan Dzieki kontynuujac temat. Firma ta chce od nas 40% zaliczki Coraz bardziej sklaniamy sie ku innemu producentowi. Ale mebelki zaprojektowali sliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.07.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witamjakis czas tutaj nei zagladalem ale teraz budowe czas zaczac (tzn w tym roku fundament) i szukam ekipy ktora mozecie polecic do takiej roboty budowa w Krzesinachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 07.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam ! Gdzie kupowaliście lub wiecie gdzie można kupić stemple. Mam trochę pożyczonych metalowych do Terivy powinny starczyć ale zmieniłem strop na Akermana i teraz mam problem bo potrzebuję ich sporo z 60 - 80 szt. Najlepiej przejdź się po okolicznych budowach - mi się udało pożyczyć stemple na całą budowę. Zero kosztów i myślenia, co z tym dalej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 07.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czy masz jakieś namiary na te stemple ? Nekla Andrzej Grabowski 4352011 w tamtym roku 1zł za 1m tartak Trzek 605594978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 07.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam ! Gdzie kupowaliście lub wiecie gdzie można kupić stemple. Mam trochę pożyczonych metalowych do Terivy powinny starczyć ale zmieniłem strop na Akermana i teraz mam problem bo potrzebuję ich sporo z 60 - 80 szt. Jarko odezwij się do EcoTomka, ostatnio chciał się pozbyć stempli. Ja swoje wykorzystam pewnie do tymczasowego ogrodzenia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 07.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 tak tak mam 70 stempelków 2,9m - 3,1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 07.07.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 jeszcze jednogdzie zbadać wodę i nie wydać 470zł (taką stawkę usłyszałem w laboratorium na Noskowskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 07.07.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 loniu,a jak żyję, właśnie wróciłem z wakacji - u mnie z kolei po dwoch tygodniach trawa ma pół metra, ale są i miejsca zazółcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam serdecznie!! bardzo proszę Was o namiary na betoniarnie z okolic Swrzędza-Nekli-Pobiedzisk z numerkami fonów jesli mozna:) moze byc na priv lub tutaj jak kto woli :) serdecznie dziękuję!! mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 08.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 betoniarnia w swarzędzu: (a raczej w garbach przy swarzędzu) Stanbud”, Staniewski Leszek, Łozinowa 3 81-73-036 ja beton brałem z Pajo w Luboniu (mimo że Stanbud mam za płotem) tel 501223967 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.07.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ecoTomku bardzo Ci dziękuje za namiary, ale zastanawia mnie to, dlaczego brałes z Pajo? czy ze wzgledu na cene? miales taniej w Pajo? czy ze wzgledu na obawę przed jakością ze Stanbudu?? bardzo intrygujące :D jeszcze raz bardzo dziękuje a jakby ktos mial namiar na Nekle? (tu mam na mysli Geno jesli dobrze kojarze ) pozdrawiam serdecznie mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts