Iwka N. 08.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Mundzia, namiary na Antoninek wysłałam na priv ale coś ostatnio wiadomości są w opcji do wysłania i nie chcą się wysłać , więc na wszelki wypadek podaję namiary BM Beton 0-607-044-567. Cena 1 m3 za strop B-20 z pompą i VAtem wyszła 232 zł/1 m3. Oczywiście wszystko na fakturę i atest(deklaracja zgodności bo mają ISO).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 08.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam, zostało mi 11 palet U-220 bo w kosztorysie nie odjęli otworów a ja byłam na tyle mało rozgarnięta , że nie sprawdziłam ilości. Teraz jestem mądra po szkodzie i szukam kupca. Kupiłam po 1,85. Jest ktoś chętny i po jakiej cenie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwka dziękuję Ci bardzo serdecznie :) mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 08.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Mundzia, napisz tylko czy dostałaś wiadomość na priv bo nie wiem czy czasem nie zablokowała mi się skrzynka i teraz zbuntowana nie chce wysyłać wiadomości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Tak, dostalam, i nawet Ci odpowiedzialam, czasem chyba jak jest duzo ludzi to tak jakos wolno to chodzi... nie wiem co jest ale wiadomosc dostalam na priv, przeczytalam i odpowiedzialam dziekuje raz jeszcze!! mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 08.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dobrze, że sobie chwalisz kontakty z tą hurtownią. W sumie też mam o nich bardzo pozytywną opinię po ostatnich rozmowach. Podchodzą do sprawy po ludzku, a nie traktują cię jak petenta. Ciekawe, czy ktoś jeszcze miałby coś do powiedzenia na temat Pimaru? pasco Ja na razie kupiłem w Pimarze cały dach i leżu sobie u nich spokojnie na placu. Szczególnie sobie cenię kontakty z P. Markiem Tajsnerem. Jak na razie polecam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 09.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Jeśli chodzi o dach to osobiście polecam "Tinę" z Czarnej Roli w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 09.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 WITAM POZNANIAKOW CZY KTOS MOZE MNIE POLECIC DOBRA I GODNA ZAUFANIA FIRME BUDOWLANA. JA SZUKAM FIRMY DO BUDOWY MOJEGO DOMU W CHYBACH W STANIE SUROWYM OTWARTYM ALBO ZAMKNIETYM. Z GORY SERDECZNIE DZIEKUJE. Oto moj dom. http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/images/bzs1_front_01.jpg </p><p> http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/images/rzuty_01.jpg</p><p> </p><p> http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/images/bzs1_front_01-bzs1_front_04.jpg</p><p> POZDRAWIAM CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIANNA01 10.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 no cześć jestem u Was pierwszy raz i widze że wszyscy jesteście dobrzy w temacie. My dopiero wybieramy projekt i budowa na razie kojarzy mi sie tylko z artykułami z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 10.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 no cześć jestem u Was pierwszy raz i widze że wszyscy jesteście dobrzy w temacie. My dopiero wybieramy projekt i budowa na razie kojarzy mi sie tylko z artykułami z muratora Witamy w klubie budujących - czyli zwariowanych ludzi, którm jeszcze coś się chce Życzymy udanego wyboru projektu. Zobaczysz - będzie dobrze. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 11.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 szukam ziemi do ogrodu - jeśli już macie swoje założone - to skąd braliście ziemię ? za ile ? szukam też stolarza do zrobienia balustrad zewnętrznych i wewnętrznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 11.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A ja mam pytanko o namiary na solidną, niedrogą ekipę układającą kostkę granitową. Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie ? Potrzebuję też trochę ziemi ogrodowej.To tak przy okazji. Jakieś ceny. Dom w Borówcu. Pozdrawiam, O brukarzy zapytaj w betoniarni w Borówcu - właśnie zrobili sobie kilka miejsc parkingowych wyłożonych granitem, wygląda to porządnie. O ziemię z kolei najbliżej chyba do Daszewic - sklep ogrodniczy Socha, producent ziemi ogrodniczej. Chyba że chcesz taką zwykłą ziemię (humus), zawsze trochę ma Grzegorzewicz w Borówcu (jak na łuku koło nowej apteki skręcisz w prawo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 GrzegorzS,(jak na łuku koło nowej apteki skręcisz w prawo).W prawo jadąc od strony Kamionek czy od trasy katowickiej ?... może jakieś cenki... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 11.07.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Od Katowickiej, skręcasz w prawo na łuku i zaraz po prawej masz góry piachu. Ceny ziemi nie znam, ale np. piach za kamaza 150 złociszy. Zresztą zadzwoń do niego i zapytaj 602 688 348. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 11.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 witam jakis czas tutaj nei zagladalem ale teraz budowe czas zaczac (tzn w tym roku fundament) i szukam ekipy ktora mozecie polecic do takiej roboty budowa w Krzesinach pozdrawiam ponawiam pytanie o solidnych murarzy zna ktos tak na wrzesien potrzebowal bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 11.07.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jest ktoś w tej grupie, kto buduje się w Paczkowie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 11.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Popatrz na mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 11.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 No, dorobiłem się wreszcie albumu. Na początek taki prosty, bez opisów. A tutaj link Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 12.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Poszukuję sprawdzonych ekip do stanu surowego. Zaczynam na wiosnę, ale powoli trzeba już zacząć się rozgladać za:- murarzami- ekipy od dachu Jezeli możecie mi pomóc, to chętnie przyjmę wszystkie namiary na priv. Budyję w Sadach, za Przeźmierowem. Gdzie w tamtych okolicach zaopatrywać się w materiały budowlane. Jezeli macie jakieś namiary to także prześlijcie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts