pasco 12.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 PiwkooJa zaopatruję się w V-Budzie i VitroChemie. Być może będę mógł tobie polecić ekipę od dachu, ale to się zobaczy jak zrobią u mnie (za miesiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 12.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 kochani szukam zduna do obudowania kominka starymi kaflamirobota - wiocha za Mosinądzięki za pomocklementyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 12.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 jest ktoś w tej grupie, kto buduje się w Paczkowie lub okolicach? ja mieszkam (i nadal buduję się) w Czerlejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 12.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 i kafelkarza też szukam bezskutecznie, bo to teraz sezon, ale może ktoś pomożeliczę na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 13.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ratunku, kafelkarz mi uciekł (nawet nie wziął pieniędzy i sięnie pokazuje) a w lipcu miała być przeprowadzka - jeśli macie jakiegoś solidnego, co dokończy kuchnię i łazienkę, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 13.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 jak widzisz (czytasz) chyba z kafelkarzem będzie ciężko, bo nikt się do mnie z pomocą nie odezwałze zdunem też słabo choć kilka życzliwych głosów na priva dostałam - dzięki - ale też tylko takich, że nikt nie znaja mogę polecić mojego elektryka i posadzkarza i murarza też, ale myślę, że on teraz wiele zarobiony jestcały czas liczę, że nagle ten kafelkarz się objawipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 13.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Mój (kafelkarz) wreszcie odebrał telefon , obiecał stawić się rano w pracy - zobaczymy, moze się uda, pół biedy,że robi ładnie i szybko (byle robił)powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 13.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Witam na forum Wlkp. Jestem tu pierwszy raz, a to dlatego, że kupiłem dom do wykończenia w Wierzycach koło Pobiedzisk.Polećcie mi proszę kogoś kto dobrze i niedrogo wykończy mi wnetrze domu, położy styropian i tynki, a także urządzi ogród z fontanną. Wiem, że mam trochę dużo życzeń na raz, ale to nie musi być jedna ekipa. Najlepiej z Pobiedzisk, Nekli ew. z Poznania. Staś z Poznania/Wierzyc. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 14.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Dołączam się do zdesperowanych inwestorów, którym uciekł wykonawca. Poszukujemy sprawdzonego wykonawcy od płyt gk. Mamy do zabudowania stelaże w łazience. Pracy jest na dzień, góra dwa. I stoimy, bo nasz wykonawca złapał duże zlecenie i na tą resztę prac machnął ręką. A mieliśmy się w lipcu wprowadzać Będę wdzięczna za użyczenie wykonawcy np. na weekend, żeby dokończył prace. Ale nie chcę fuszeranta. Takich jest pełno, a my nie mamy na finiszu już zdrowia. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.07.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Witam wszystkich! Jesli macie dobrych fachowcow od schodow drewnianych oraz od ulozenia podlogi z desek bardzo bede wdzieczny o namiary.Poszukuje rowniez dobrych tynkarzy i specow od posadzek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 14.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 (...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...) sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 14.07.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Szukam dobrego fachowca, który wykończy mi wnętrze domu w Wierzycach. Szukam też artysty od ogrodów. Dajcie jakiś namiar na sprawdzonych profesjonalistów. Może być bez faktury, byle dobrze i na czas. Staś z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 15.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A wy tylko ciągle o fachowcach i o fachowcach. Może byście tak zakasali rękawy i sami zabrali się do pracy, zgodnie ze starym przysłowiem: "Jak coś ma być zrobione dobrze, to zrób to sam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 15.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A wy tylko ciągle o fachowcach i o fachowcach. Może byście tak zakasali rękawy i sami zabrali się do pracy, zgodnie ze starym przysłowiem: "Jak coś ma być zrobione dobrze, to zrób to sam" Heh , to nie jest takie proste...nie każdy ma zdolności manualne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 15.07.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No wiesz, ja też nie mam szczególnych zdolności manulanych... ale i tak robię co mogę, żeby najmować jak najmniej fachowców. W końcu tutaj można zrobić największe oszczędności. Podłogi i posadzki na pewno będę robił sam, zudowanie czegoś z płyt GK to też żadna filozofia, i naprawdę nie potrzeba dotego specjalnych zdolności manualnych. Wiem, niektórzy zaraz pewnie powiedzą, że nie po to pracują, żeby jeszcze musieć samemu budować, ale dla mnie takie prace to świetne odreagowanie po 10 godzinach przed kompem. To naprawdę lepsze niż sport! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 15.07.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ba... Ja też co mogę to robię,ale niektórych rzeczy się nie przeskoczy... Mimo harówy w tych temperaturach nie byłem tak zmęczony po 10 godzinach na budowie ,tak jak jestem zmęczony po 8 przed komputerem...Z tymi płytami GK nie jest tak "hop-siup" zwłaszcza na sufitach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 15.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 areq: Z płytami już robiłem - w obecnym mieszkaniu zrobiłem całą łazienkę, łącznie z podwieszanym sufitem. Żaden problem. A tak a propos - co u ciebie? Ja właśnie stawiam płot (tzn. nie w tej chwili oczywiście, ale po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 15.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Drodzy rodacy jeśli możecie coś doradzić, to proszę rzućcie tu okiem - z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 17.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Pasco: obecnie jestem na poziomie "null" we wtorek zasypka i podbetony ,od czwartku "niech się mury pną do góry" . Kurcze - musiałbym przejść jakieś przeszkolenie w temacie "kładzenie płyt GK w stelażach i sufitach" - choć po prawdzie to jeszcze nie próbowałem,może nie będzie tak źle:):) Na razie jestem "rozczrowany in plus:)" co do kosztów stanu zerowego ,a po obliczeniu wszystkich materiałów na ściany ,kominy, wieńce i podciągi sądze że zmieszcze się z dachem+pokryciem /duży dach dachówka cement./ w 80tys!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 17.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 czy wielkopolanie tu zaglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts