Olkalybowa 16.08.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Olka jak się da podstopnicę, to nastopnica wysuwa się do przodu o grubość podstopnicy. Mi te stopnie z Castoramy nie odpowiadają, bo mają ostre krawędzie, wolałabym zaokrąglone. Ładniej wygląda i człowiek nie będzie zahaczał nogami przy wchodzeniu..... Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 17.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 I co, macie jakiegos kierownika budowy. Podajcie jakies sprawdzone namiary, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 17.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 I co, macie jakiegos kierownika budowy. Podajcie jakies sprawdzone namiary, please Już było na forum - Daga-bud z Paczkowa. Właściciel również trudni się kierownikowaniem (mam go u siebie na budowie). Jestem zadowolony, ekipa drży kiedy go widzi pozdrawiam gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 18.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 U mnie także, prawdopodobnie bedzie budować DAGABUD (negocjuję umowę). Umowa na cały stan surowy otwarty. Ale kierownika budowy chciałbym mieć niezależnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 18.08.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Czy ktoś wie może gdzie można kupić suche drewno opałowe do kominka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 18.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Chcę się wszystkim pochwalić, że właśnie ten post jest numerem 500 na mojej liście. Oj, trochę już się napisało na tym forum. Od dzisiaj będę "Domownikiem forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 18.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jesli ktos potrzebuje dobrego elektryka to moge polecic firme Find p. Pawel Richter. Wykonuje wszystkie instalacje (elektryczna, telewizyjna, telefoniczna, komputerowa, domofonowa, alarmowa) przylacza i rozdzielnie. Jest dobry, dokladny, tani i znakomity z niego fachowiec. Wiecej informacji na jego stronie internetowejJak ktos chce szczegoly to zapraszam do mojego dziennika budowy(link nizej) zdjecia rowniez sa ponizej. PS. Zeby nie bylo - to zadna rodzina. uwazam jednak ze nalezy polecac dobrych fachowcow bo takich jest jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 18.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 I co, macie jakiegos kierownika budowy. Podajcie jakies sprawdzone namiary, please Już było na forum - Daga-bud z Paczkowa. Właściciel również trudni się kierownikowaniem (mam go u siebie na budowie). Jestem zadowolony, ekipa drży kiedy go widzi pozdrawiam gerion WITAM GERION, CZY MOZESZ MNIE DAC NAMIARY NA TA "DAGA-BUD" EKIPE. DZIEKUJE Z GORY CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 19.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej mam do sprzedania ok 1,5 palety cegły klinkierowej ręcznie formowanej stylizowanej na "rozbiurkową" po ok 1 zł brutto/szt, cegła do obejrzenia na srotnie http://www.hoffmanowska.pl , nazywa sie " francuska"do odbioru z Moraska. Zainteresowanym mogę po weekendzie przesłać foto cegły i kominka z niej zrobionej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 21.08.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 No, mam dobrą ekipę, bardzo uniwersalną i konkretną, a przy tym są mistrzami dokładności. Namiar p. Michał (nazwiska nie pamiętam) 0505 779 685. Pozdrawiam Staś. Stas dzieki za namiary ekipy,faktycznie sa niemozliwi-fanatycy dokladnosci,pracuja dokladnie i czysto. U mnie mieli polozyc podloge z paneli,+sciana miedzy pokojem a kuchnia, sciane wyrysowali i zaproponowali dwa male otwory wykonczone od spodu drewnem . Wyszlo super, zona zachwycona bedzie miejsce na kwiaty. Do tego postawili obudowe kominka, pamietajac o doprowadzeniu powietrza(ja zapomnialem),iwykonali biblioteke w oparciu o plytyKG i drewno az mnie zatkalo wejda wszystkie ksiazki. teraz podlapal ich sasiad ocieplaja styropianem i maja zrobic poddasze.Jedyna ich "wada"-dokladnie wszystko wyrysowuja i obliczaja-efekt prawie zerowe odpady.Nie wiem jak ich znalazles ale jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 22.08.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No widzisz Michu, nie kłamałem. Są mega, hiper dokładni, po prostu włączają też myślenie przy robocie, co zdarza się rzadko.Mam pytanie do wszystkich: sadzonki świerka po 1 zł/szt. to dużo czy mało? Staś z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 22.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Poszukuje sprawdzonych malarzy (farby lateksowe). Poddasze malujemy sami, ale dolu sie nie odwazymy. z gory dziekujemerc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 22.08.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Poszukuje sprawdzonych malarzy (farby lateksowe). Poddasze malujemy sami, ale dolu sie nie odwazymy. z gory dziekuje merc wyślę privem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 22.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam pytanie do wszystkich: sadzonki świerka po 1 zł/szt. to dużo czy mało? Staś z Poznania. Jak mają już 15-20cm wysokości to bierz "w ciemno" - dla mnie kumpel załatwia po 3zł i też uważam ,że nie jest drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 23.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 wyślę privem serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 23.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 WitamCzy mógł by mi ktos polecić producenta lub tanią hurtownię blachodachówki z okolic Poznania .PozdrawiamPrzepiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 23.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam, szukam transportu z HDS-em bo mam do przewiezienia 11 palet cegły. Będę wdzięczna za jakieś namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 23.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ludziska pomocy!!!!Za miesiąc mieliśmy się przeprowadzić (przed narodzinami drugiego dziecka)a tu okazuje się że nasza woda z odwiertu nie nadaje się do użytku (nasza głupota, że zbadaliśmy tak późno - ostrzegam innych). Mamy możliwość podłączenia się do wodociągu, musimy jednak jakieś 50m wodociągu wykonać na własny koszt, niestety AQUANET na dzieńdobry powiedział że sprawa jest do załatwienia najwcześniej za pół roku. Może ktoś pomóc i podpowiedzieć jak przyśpieszyć sprawę?Może macie jakieś doświadczenia? Wszelkie podpowiedzi i sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 23.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ludziska pomocy!!!! Za miesiąc mieliśmy się przeprowadzić (przed narodzinami drugiego dziecka) a tu okazuje się że nasza woda z odwiertu nie nadaje się do użytku (nasza głupota, że zbadaliśmy tak późno - ostrzegam innych). Mamy możliwość podłączenia się do wodociągu, musimy jednak jakieś 50m wodociągu wykonać na własny koszt, niestety AQUANET na dzieńdobry powiedział że sprawa jest do załatwienia najwcześniej za pół roku. Może ktoś pomóc i podpowiedzieć jak przyśpieszyć sprawę? Może macie jakieś doświadczenia? Wszelkie podpowiedzi i sugestie mile widziane. Wydaje mi się, że najlepsza rada to na razie pić wodę z butli. Do użytku w łazience i WC nie potrzeba przecież super czystej wody (chyba że wasza woda ze studni jest zupełnie do niczego). Poza tym dużo biegania na pewno może załatwić sprawę. Miałem tak przy załatwianiu uzgodnienia wjazdu na działkę - chciałem w tym samym dniu złożyć pozwolenie na budowę, i pilnie potrzebowałem zgody. Postałem 2 godziny nad urzędnikiem, ale w końcu się udało (i to bez łapówek). Powodzenia w załatwianiu. btw. ile kosztowało cię badanie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.08.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ludziska pomocy!!!! Za miesiąc mieliśmy się przeprowadzić (przed narodzinami drugiego dziecka) a tu okazuje się że nasza woda z odwiertu nie nadaje się do użytku (nasza głupota, że zbadaliśmy tak późno - ostrzegam innych). Mamy możliwość podłączenia się do wodociągu, musimy jednak jakieś 50m wodociągu wykonać na własny koszt, niestety AQUANET na dzieńdobry powiedział że sprawa jest do załatwienia najwcześniej za pół roku. Może ktoś pomóc i podpowiedzieć jak przyśpieszyć sprawę? Może macie jakieś doświadczenia? Wszelkie podpowiedzi i sugestie mile widziane. różne firmy przwożą wodę do domu - uwaga nie każda nadaje sie wybitnie dla malych dzieci, swego czasu korzystałem z Wody Bonart - była dobra i cenowo i najlepiej dobana dla dzidiusia [list=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts