paweu 24.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czy ktoś wie może gdzie można kupić suche drewno opałowe do kominka ?? Podciągam trochę temat, bo może jednak ktoś wie coś o drewnie do kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 24.08.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi Wstępnie, po niemiłym potraktowaniu w Aquanecie zdecydowaliśmy się na poszukiwaniu wody głębiej, jeżeli będzie na głębokości do 25m to inwestycja będzie kosztowała tyle samo co wodociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 24.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi Wstępnie, po niemiłym potraktowaniu w Aquanecie zdecydowaliśmy się na poszukiwaniu wody głębiej, jeżeli będzie na głębokości do 25m to inwestycja będzie kosztowała tyle samo co wodociąg. a masz jakas ekipe od studni? ja mam do wodociagu ze 100 metrow i studnia sie na pewno bardziej oplaca mozna jakies namiary nna studniarza? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 24.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 pascobadanie kosztowało 460zł (na Noskowskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 24.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 mironmk napisz mi ilu was jest, jakie macie zużycie i jaki jest miesięczny koszt tej wody? ile zarabiasz nie musisz pisać, o akcjach orlenu też możesz zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 24.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 bracholekipy od studni jeszcze nie mam ale mam ekipę od analizy hydro-geologicznej kasują 500zł i pokazują gdzie i na jakiej głębokości jest woda (u kolegi trafili - mam nadzieję że u mnie też trafią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 mironmk napisz mi ilu was jest, jakie macie zużycie i jaki jest miesięczny koszt tej wody? ile zarabiasz nie musisz pisać, o akcjach orlenu też możesz zapomnieć Przypominam, że to była tylko woda do picia - butle standardowe ok. 19 l, 2+1 i wychodziły jedna/dwie butle na tydzień, ale od rana do wieczora w pracy i praktycznie zero gotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 25.08.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 No, wróciłem z krótkich wakacji. Sporo się korespondencji nazbierało. Świerczki mają 20-25 cm, więc je biorę(szkółka w Jeziercach).Zdjęcia dla ecoTomka z oświetleniem diodowym zrobię w poniedziałek, bo na razie nie mam po co jechać do mojej lepianki i siedzę przy kompie w P-niu. Pozdrawiam wszystkich na forum i jadę do CIASTORAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewulka73 25.08.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dołączę do was kupujemy działkę w Lednogórze.Mam nadzieję że jakoś pójdzie z tą budową.Liczę na pomoc teoretyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 25.08.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 :ewulka73 ładne te działeczki w Lednogórze są...przejeżdżałem ostatnio i stwierdziłem ,że okolica przepiękna!!! jeszcze tak z 10km bliżej City i by było wyjątkowo pięknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewulka73 25.08.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 nie jest tak żle w godzinie szczytu z Dębca na miejsce 40 minut.A te okolice to nasze marzenie i wkońcu się ziszczają pomału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 25.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 I niech się spełnią....!!!!!!!!!!!!!!!!Życzę powodzenia.Często zaglądaj na forum - dowiesz się nieraz naprawdę przydatnych rzeczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 brachol ekipy od studni jeszcze nie mam ale mam ekipę od analizy hydro-geologicznej kasują 500zł i pokazują gdzie i na jakiej głębokości jest woda (u kolegi trafili - mam nadzieję że u mnie też trafią) a wiesz moze na jakiej podstawie mowia czy jest woda? z map czy jakis kontrolnych odwiertow? ekipa z Poznania? Jakis namiar? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 26.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 bracholOpinię wydają na podstawie badań elektrooporowych (wbijają jakieś elektrody i mierzą rezystancję), swoich mapek hydro-geologicznych i doświadczeń z odwiertami. Zresztą poczytać można na stronie:http://www.hydroconsult.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 29.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Może wam znajdą jakąś dobrą wodę mineralną, najlepiej naturalnie gazowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 29.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 nawet mam już nazwę dla niej - GARBIANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 29.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich!!!! Mam pytanko, mianowicie ile za mapy do celów projektowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 29.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 od 350zł w górę za mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corwin36 29.08.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkie poznańkie pyry ... oraz innych forumowiczów . Po raz pierwszy .. jako zerejestrowany użytkownik, choć już od dłużeszgo czasu przeglądam Grupe Wielkopolską. Mam pytanie, do wszystkich którzy budują swoje wymarzone domki w tzw. "obszarze ograniczonego użytkowania dla lotniska wojskowego Poznań-Krzesiny". Znany poznaniakom ....sz.p. M. ze starostwa powiatowego wymaga ... "udokumentowania spełnienia wymagań dotyczących ochrony akustycznej wszystkich przegród (ściany, stropy, dachu, okien i drzwi)". Czy ktoś przerabiał ten temat i od kogo takie dokumenty można zdobyć (lub samemu wyliczyć) ? Zapomniałem dodać, wymarzony domek powstanie w .. Dachowej koło Robakowa a co do pytania ...sam płaciłem 400zł za 15 szt.(4 zostały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewulka73 29.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gdzie kupowaliście projekt?Mamy zamiar budować sosenkę z Horyzontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts