Rom 05.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam!!Szukam taniej ekipy do postawienia fudamentów, scian i więźby dachowej domku z dachem czterospadowym - o powierzchni użytkowej ok 140 m2 z garazem jednostanowiskowym. zaczynam budowe na wiosne w gołuskach pod Poznaniem. Może ktoś może mi pomóc?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 06.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja miałem w tym roku, i jeszcze będę miał u siebie ekipę naprawdę godną polecenia. Pracują uczciwie od rana do wieczora, robią wszystko bardzo starannie, posługują się rysunkami (nawet do własnych celów przy wykończeniówce). Nie polecam ich po znajomości, ale powiedzieli mi, że jeżeli jestem zadowolony z ich pracy to mogę o nich wspomnieć na forum lub znajomym, co niniejszym czynię. Po prostu uważam, że za tę cenę taka robota zasługuje na wspomnienie o niej. Robią praktycznie wszystko, od ścian do paneli, półek i malowania, ocieplania itd. Przy tym posługują się najnowszymi technologiami. To jest p. Michał 0505 779 685. Staś z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 06.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Kurde, zapomniałem wspomnieć , że powyższy post jest do Roma z jeszcze powyższego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam!! Dziękuję Stasiu za kontakt. Jak będę rozpoczynał to na pewno się z nimi skontaktuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 06.09.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam!! Szukam taniej ekipy do postawienia fudamentów, scian i więźby dachowej domku z dachem czterospadowym - o powierzchni użytkowej ok 140 m2 z garazem jednostanowiskowym. zaczynam budowe na wiosne w gołuskach pod Poznaniem. Może ktoś może mi pomóc? Pozdrawiam WITAJ ROM, JAK ZNAJDZIESZ DOBRA EKIPE ,TO JA TEZ JESTEM ZAINTERESOWANY EKIPA DO POSTAWIENIA FUNDAMENTOW ORAZ SCIAN. BUDOWE PLANUJE ZACZAC W KWIETNIU 2006 W CHYBACH K/POZNANIA. POZDRAWIAM CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ja to ale marudzę Powiedzcie mi moi drodzy, kto kupował z Was kominy Schiedla? Mam jedną ofertę z firmy Wena na Dąbrowskiego i dali mi 7% rabatu. Znacie jakieś inne miejsca, gdzie można kupić Schiedla w dobrej cenie? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 07.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ja to ale marudzę Powiedzcie mi moi drodzy, kto kupował z Was kominy Schiedla? Mam jedną ofertę z firmy Wena na Dąbrowskiego i dali mi 7% rabatu. Znacie jakieś inne miejsca, gdzie można kupić Schiedla w dobrej cenie? pozdrawiam Gerion Ja co prawda rabatu nie dostałem, ale mam nieco inne rozwiązanie. Przewody zrobiłem po prostu z kształtek wentylacyjnych ceramicznych, po jakieś 2 zł/szt. a przewód dymowy do kominka to sam wkład ceramiczny Schiedla bez pustaka systemowego obmurowany cegłą. Powinno działać tak samo, a taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 07.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 widze, ze z wykonawcami w wielkopolsce ciezko. W dalszym ciagu poszukuje ekipy do pomalowania wnetrz (farba lateksowa). Poszukuje rowniez, sprawdzonej ekipy od tynkow zew. I do wykonania plotu (klinkier). Moze ktos mnie poratuje namiarami na sensownych wykonawcow - z gory dziekuje merc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 07.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam,Czy ktoś z Was kupował ostatnio w Poznaniu, lub okolicach dachówkę Creatona? Zdecydowałem się na nią i sąduję obecnie hurtownie pod kątem rabatów. pozdrawiam tomjot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tomjot - Wena ul. Dąbrowskiego Właśnie przed chwilką wróciłem kupiłem u nich Schiedla (10% rabat, transport gratis 27 km). Mają na wystawce Creatona. W sumie to prawie, że już kupiłem COSMO Jungmeiera, ale Balance Creatona jest wręcz identyczny i zostawiłem im ofertę, by dali lepsze ceny (znaczy się lepiej niż 3,30 za podstawową ). Kontaktuj się z p.Sławomirem Baumgartem, bardzo kumaty gość i można mocno negocjować ceny. Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 08.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tomjot - Wena ul. Dąbrowskiego Właśnie przed chwilką wróciłem kupiłem u nich Schiedla (10% rabat, transport gratis 27 km). Mają na wystawce Creatona. W sumie to prawie, że już kupiłem COSMO Jungmeiera, ale Balance Creatona jest wręcz identyczny i zostawiłem im ofertę, by dali lepsze ceny (znaczy się lepiej niż 3,30 za podstawową ). Kontaktuj się z p.Sławomirem Baumgartem, bardzo kumaty gość i można mocno negocjować ceny. Gerion Ciekawe - jedną z ofert na mój dach mam właśnie z Weny (ale robiła ją jakaś babka) - cena uwzględnia tylko promocję producenta bez żadnego rabatu ze strony hurtowni ale być może trafiłem na niewłaściwą osobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć, dawno nie pisałam w naszej grupie. Roboty u mnie w toku. Mam pytanie, jak zasypywali u Was fundamenty tj zamówiliście koparkę a ekipa tylko hyc ze skoczkiem, czy wozili taczkami. I druga sprawa może jakieś namiarki na tani piach do zasypania fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć, dawno nie pisałam w naszej grupie. Roboty u mnie w toku. Mam pytanie, jak zasypywali u Was fundamenty tj zamówiliście koparkę a ekipa tylko hyc ze skoczkiem, czy wozili taczkami. I druga sprawa może jakieś namiarki na tani piach do zasypania fundamentów? Dokładnie, piach przywoziła 32t Scania a białoruśka świgała do środka. Brałem z Sannik (bliżej trójkąta Swrzędz-Kostrzyn-Biskupice), po 350zł za jedną wywrotkę (32 tony). Dałbym namiary, ale w okolice Soboty jest strasznie daleko, więc tylko poglądowo masz cenę. Może ktoś bliżej coś Ci wynajdzie. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć, dawno nie pisałam w naszej grupie. Roboty u mnie w toku. Mam pytanie, jak zasypywali u Was fundamenty tj zamówiliście koparkę a ekipa tylko hyc ze skoczkiem, czy wozili taczkami. I druga sprawa może jakieś namiarki na tani piach do zasypania fundamentów? zadzwoń do Roman Goraj "Rumcyk" z Rokietnicy, wozi wszystkim w okolicy, 604213957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 08.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 przed zakupem okien proponuję zajrzeć (link poniżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 A ja mam dzisiaj urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 10.09.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 niech Ci sprzyjają wiatry, bogowie i ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Serdeczne dzięki, bardzo by się ci sprzymierzeńcy przydali, bo na finiszu już mi pióra opadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 12.09.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Przez ostatnie 2 tygodnie "urlopowałem" się na budowie Ale było super: fachowcy skończyli mi dach, a ja dokończyłem ogrodzenie, i zacząłem wylewanie podbetonów w środku. Wreszcie widać efekty pracy i wydanych pieniędzy (zdjęcia będą trochę później, bo muszę się najpierw ogarnąć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 13.09.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ale się pusto zrobiło . Wszyscy na hawaje powyjeżdżali, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts