ewulka73 13.09.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Pewno u wszystkich praca wre,My jesteśmy na etapie wyboru wykonawcy.I mam łeb zryty jak się to mówi.Im więcej myślę tym mnie więcej głowa boli.Ślubny to by wziął pierwszego lepszego a mi się drogo wydaje.Dom 120metrów robocizna razem z więźbą 25700+vat 7%.I w tym nie ma sprzętu.Jak myślicie.Albo druga wersja 90000+vat 7% z materiałaem i sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pewno u wszystkich praca wre,My jesteśmy na etapie wyboru wykonawcy.I mam łeb zryty jak się to mówi.Im więcej myślę tym mnie więcej głowa boli.Ślubny to by wziął pierwszego lepszego a mi się drogo wydaje. Dom 120metrów robocizna razem z więźbą 25700+vat 7%.I w tym nie ma sprzętu.Jak myślicie.Albo druga wersja 90000+vat 7% z materiałaem i sprzętem. Ewulka szukaj ekip dalej. To niestety trochę trwa i jest dużo naciągaczy. Jeśli nic moja ekipa nie wywinie, a jestem z niej wmiarę zadowolona (pracują sprawnie, reagują na uwagi ale trzeba jak zawsze pilnować i czasami trochę powyzywać) to mogę ich polecić choć nie są najtańsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 14.09.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pewno u wszystkich praca wre,My jesteśmy na etapie wyboru wykonawcy.I mam łeb zryty jak się to mówi.Im więcej myślę tym mnie więcej głowa boli.Ślubny to by wziął pierwszego lepszego a mi się drogo wydaje. Dom 120metrów robocizna razem z więźbą 25700+vat 7%.I w tym nie ma sprzętu.Jak myślicie.Albo druga wersja 90000+vat 7% z materiałaem i sprzętem. :Ewulko zgadzam się Wciornastkiem poszukaj jeszcze troszkę ...podpowiem mimo że nie widzę projektu:) robocizna fundamenty ca.5000 robocizna parteru wraz z działowymi,stropem i kominami ca.10000-12000 robocizna więźba ca.3000-4000tys Standardowe materiały do tego etapu ca. 50000-55000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackre 16.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam wszystkich klubowiczów. CZy ktoś może dać mi namiary na dobrego dekarza. Mam do położenia creatona i boję sie żeby fachowiec polecany przez mojego cieślę ( nie widziałem go na oczy- ponoć super fachura) czegoś nie spieprzył. A możę ktoś kojarzy gościa z Gniezna. Dekarz -p. Załoga ( to właśnie ten super fachura) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 16.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja miałem w tym roku, i jeszcze będę miał u siebie ekipę naprawdę godną polecenia. Robią praktycznie wszystko, od ścian do paneli, półek i malowania, ocieplania itd. Przy tym posługują się najnowszymi technologiami. Hmmm a robią może w klilnkierze? Szukam dobrej ekipy, która mi wykończy 2 kominy klinkierem (nie byle jak, prosto -tylko z z takim bajerkiem ). A może ktoś ma ekipę godną polecenia, która mialaby jedno popołudnie wolne? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 16.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Wiem, że robią klinkier, na pewno ogrodzenia i ściany w płytkach klinkierowych, więc napewno komin też Ci ładnie zrobią. Wiem też, że w tej chwili są w Poznaniu. Zadzwoń do nich: p. Michał 505 77 96 85. Życzę powodzenia. Staś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 16.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Poszukuję namiarów na sprawdzonych tynkarzy w technologii tradycyjnej tj.cement.-wapien. Jeżeli ktoś jest zadowolony z jakości wykonania u siebie ( za rozsądną cenę ) to bardzo proszę o namiar na wykonawcę. Pozdrawiam MUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesiek_N 16.09.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ciężki wybór wśród tak wielu propozycji ale chyba się zdecydujemy na Kropkę, ale i tak w tym roku nie wystartujemy więc może się jeszcze coś zmieni? Jak wam się podoba? http://www.apa-domy.com.pl/index.php?id=2&sh=768 (na stronie wybierz projekt Kropka ) Jakoś nie znalazłem aby ktoś na forum ten dom budował, ale może się mylę.... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Takie domki stoją w Suchym Lesie na ul.Sprzecznej i w jej okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Poszukuje dobrego i sprawdzonego kierownika budowy z Poznania lub okolic. Potrzebny praktycznie od zaraz. Pomóżcie!!! Napiszcie też ile płaciliście za prowadzenie budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesiek_N 17.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Takie domki stoją w Suchym Lesie na ul.Sprzecznej i w jej okolicach. No patrz, a ja przez Suchy Las jeżdżę na moją działkę.. wiesz może gdzie dokładnie jest Sprzeczna, która strona jadąc od Poznania? Chętnie zobaczę Kropkę w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jak jedziesz ul.Obornicką i przez wiadukt, to skręcasz w prawo w miejscu, gdzie wiadukt się kończy jeszcze przed Tartakami Koszalińskimi. To jest Sprzeczna. Domki stoją na końcu po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam Doradźcie proszę, gdzie mozna kupić stosunkowo tanie (a dobre!) parapety z konglomeratu, może też być z mamruru taniego (wiem, to pojęcie abstrakcyjne ). Przeszukałam Grupe Wlkp i znalazłam tylko tyle z 16.05.04 KaiM - masz w 100% rację! Czy ktoś z was kupował parapety z konglomeratu - jeżeli tak, to gdzie i za ile? nnatasza konglomerat kupiłem w Puszczykowie. Ceny przy sobie nie mam ale dam ci na priv. Zbys Masz jeszcze te namiary??? Mogę prosićhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 19.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ja ostatnio znalazłem na budowie reklamę. Postaram się nie zapomnieć i przynieść - ale jakie mają ceny - nie mam pojęcia. Niedaleko mnie jest też italica http://http:\\italica.pl, tyle że nie wiem, czy prowadzą sprzedaż detaliczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Italica w tej chwili sprzedaje wyłącznie marmur, taki co by nam pasował kosztuje 360,-zł netto za m2, na razie nie mamy porównania, ale to ponoć drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 mam pytanie: gdzie kupowaliscie beton na lawe w okolicach Krzesin i jaka cena za B 15 i B 20?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Będę kupować parapety z konglomeratu w Stalowej Woli. Ktoś na forum polecał, już rozmawiałam z producentem, nie chcą przysłać transportem ani kurierem. W najbliższym czasie mam jechać w delegację w te okolice, więc sobie przywiozę. Cena 170,- + VAT/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 19.09.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 szukam sprawdzonej ekipy do więźby + deskowanie z okolic Poznania . Termin przełom wrześna i października. Bedę wdzięczny za każdy "namiar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Będę kupować parapety z konglomeratu w Stalowej Woli. Ktoś na forum polecał, już rozmawiałam z producentem, nie chcą przysłać transportem ani kurierem. W najbliższym czasie mam jechać w delegację w te okolice, więc sobie przywiozę. Cena 170,- + VAT/m2. O rany toż to szmat drogi A maja oni jakąś stronkę do pooglądania??? A jakiej grubości zamówiłaś te parapety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 20.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Tu jest adres stronki, można pooglądać:http://www.marmur.com2.pl/ Jeśli mam wydać 2500,- na parapety na miejscu albo 1300,- ściągając z daleka, to wolę te drugie. Nawet gdy koszt przewozu wyniesie 200,- zł, będę 1000,- do przodu. Moim zdaniem opłaca się, ale to zależy jakie kto ma zasoby pieniężne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts