SławekD-żonka 20.09.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Zdecydowanie się opłaca! Dzięki za namiary, dzisiaj zaczynamy działać w tym kierunku na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pyrka Ty który wybrałaś??? Bo te kolorki na tej stronce są takie mało wyraźne Ciekawa jestem jak wygląda w realu Nr "3" białe tło, brązowy nalot (jasny) http://www.marmur.com2.pl/rys/3j-ok.jpg i Nr "9" białe tło, popielaty nalot (jasny) http://www.marmur.com2.pl/rys/07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 20.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Trudno wyczuć jak wyglądają, pojadę to zobaczę. Z parapetami wewnętrznymi się nie pali, więc czekam na delegację, żeby jeszcze zmniejszyć koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Chętnie przeczytam jak to wszystko wyszło, a jeszcze chętniej zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 21.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 mam pytanie: gdzie kupowaliscie beton na lawe w okolicach Krzesin i jaka cena za B 15 i B 20? pozdrawiam Ja brałem beton ze Stan Budu. B 20 za 230 + 20 za pompę za m3 o ile dobrze pamiętam. Gdzie masz budowę na Krzesinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 21.09.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Szukam stolarza do zrobienia kuchni na wymiar. Poszukuję człowieka z odrobiną wyobraźni i otwartego na pomysły inwestora. No i oczywiście taniego Z góry dzięki za wszelkie info -> ślijcie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 21.09.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Może został wam grunt po robotach ziemnych ?Muszę trochę podnieść teren. Budowa na północ od Poznania ,kierunek na Koziegłowy, Czerwonaka.Nie jestem "wybredny" , może być glina piasek . ślijcie na prima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 21.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ......... Poszukuję człowieka z odrobiną wyobraźni i otwartego na pomysły inwestora. No i oczywiście taniego Z góry dzięki za wszelkie info -> ślijcie na priva Uuuu Panie takiego to tylko w Erze!!!! :) Na priv wysłałem info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 21.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ja brałem beton ze Stan Budu. B 20 za 230 + 20 za pompę za m3 o ile dobrze pamiętam. Gdzie masz budowę na Krzesinach ? to w sumie nie sa Krzesiny tylko Huby ul. Nad Krzesinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 22.09.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Doradźcie proszę, gdzie mozna kupić stosunkowo tanie (a dobre!) parapety z konglomeratu, może też być z mamruru taniego (wiem, to pojęcie abstrakcyjne ). Ostatnio na budowie znalazłem ulotkę - nie wiem, jakie mają ceny, ale podaję namiary: http://www.imperial.poznan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 22.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 (...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...) sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych. Chcałbym odnowić temat ..SCHODY Na wstępie zapytam ... jak tam p. Roman i p. Krystyn, czy nadal są sumienni i godni polecenia?? Znane "Centrum Schodów" jak większość sprawdziła, wcale nie jest takie tanie. Szukam solidnego, sprawdzonego stolarza (firmę) który od a do z zrobi mi schody. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 22.09.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 (...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...) sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych. Chcałbym odnowić temat ..SCHODY Na wstępie zapytam ... jak tam p. Roman i p. Krystyn, czy nadal są sumienni i godni polecenia?? Znane "Centrum Schodów" jak większość sprawdziła, wcale nie jest takie tanie. Szukam solidnego, sprawdzonego stolarza (firmę) który od a do z zrobi mi schody. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. Ja też będę za kilka miesięcy bardzo zainteresowany takim polecanym i sprawdzonym stolarzem. Ze swojej strony mam nadzieję, że niedługo będę mógł polecić dobrą ekpię cieśli/dekarzy. pozdrawiam tomjot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 23.09.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Na wstępie zapytam ... jak tam p. Roman i p. Krystyn, czy nadal są sumienni i godni polecenia?? podtrzymuje moja opinie o tym wykonawcy. Zrobili nam b. ladne schody terminowo i cenowo b. konkurencyjnie (nawet nie polowa ceny schodow w centrum schodow). Mozecie polecic tynkarza do tynkow zew.? pozdr merc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 23.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Na wstępie zapytam ... jak tam p. Roman i p. Krystyn, czy nadal są sumienni i godni polecenia?? podtrzymuje moja opinie o tym wykonawcy. Zrobili nam b. ladne schody terminowo i cenowo b. konkurencyjnie (nawet nie polowa ceny schodow w centrum schodow). Mozecie polecic tynkarza do tynkow zew.? pozdr merc A jak wygląda z jakością i wysuszeniem użytego drewna ??? Jak długo użytkujecie te schody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 23.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 niestety, uzytkuje je dopiero od 3 miesiecy. Drewno musi byc suche, inaczej stolarz nie bylby w stanie zrobic z niego schodow - taka informacje uzyskalam od stolarza. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 23.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam! A ja poszukuje dobrego solidnego niedrogiego, sumiennego plytkarza. Plytek do polozenia mam duzo: jadalnia, lazienka, taras, loggia, wejscie. Czy ktos moze polecic ? Bede bardzo wdzieczny. W zamian moge dac kontakt na bardzo dobrego elektryka Pozdrawiam PS Bylem w ERZE neistety nie dopasowali mi takiego plytkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 23.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 PS Bylem w ERZE neistety nie dopasowali mi takiego plytkarza. Kurcze, psuje się ta Era ostatnio Może spróbujesz u konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 23.09.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 PS Bylem w ERZE neistety nie dopasowali mi takiego plytkarza. Kurcze, psuje się ta Era ostatnio Może spróbujesz u konkurencji? Dupa tam, w Plusie sa wszyscy SAMI SWOI a w Idei poczestowali mnie pomaranczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 23.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pupa tam, w Plusie sa wszyscy SAMI SWOI a w Idei poczestowali mnie pomaranczami Ale przynajmniej się najadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 23.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ale przynajmniej się najadłeś No chyba że przyszłeś z reklamacją.....to urządzili spektakl "Latająca Mandaryna" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts