Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

Witam!

A ja poszukuje dobrego solidnego niedrogiego, sumiennego plytkarza. Plytek do polozenia mam duzo: jadalnia, lazienka, taras, loggia, wejscie.

Czy ktos moze polecic ? Bede bardzo wdzieczny.

W zamian moge dac kontakt na bardzo dobrego elektryka ;)

Pozdrawiam

PS Bylem w ERZE neistety nie dopasowali mi takiego plytkarza.

:lol:

Info poszlo na priva

A z ciekawości ile dawałeś za punkt ???

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam 8)

Doradźcie proszę, gdzie mozna kupić stosunkowo tanie (a dobre!) parapety z konglomeratu, może też być z mamruru taniego :roll: (wiem, to pojęcie abstrakcyjne :-? ).

Wysyłam namiary na priv. Co prawda nie wiem jakie mają ceny, ale może warto chociaż zadzwonić, bo słyną z solidności jeśli chodzi o montaż okien i parapetów właśnie.

Na wstępie zapytam ... jak tam p. Roman i p. Krystyn, czy nadal są sumienni i godni polecenia??

podtrzymuje moja opinie o tym wykonawcy. Zrobili nam b. ladne schody terminowo i cenowo b. konkurencyjnie (nawet nie polowa ceny schodow w centrum schodow).

Mozecie polecic tynkarza do tynkow zew.?

pozdr merc

A jak wygląda z jakością i wysuszeniem użytego drewna ???

Jak długo użytkujecie te schody???

Minęło jakieś półtora roku i wszystko jest w najlepszym porządku.

Obiło mi się o uszy, że panowie Krystyn i Roman zaczęli wyżej się cenić. Sam nie mogę tego potwierdzić.

Cześć

Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można...

pozdrawiam

Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie.

Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie.

witam

a nie ma Twoja ekipa przypadkiem wolnego czasu jakos na dniach bo moja mi nei przyjechala i ciezko kogos znalezc :(

Cześć

Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można...

pozdrawiam

wcale nie, ale mój to ma terminy na wiosnę 2006