SławekD 23.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam! A ja poszukuje dobrego solidnego niedrogiego, sumiennego plytkarza. Plytek do polozenia mam duzo: jadalnia, lazienka, taras, loggia, wejscie. Czy ktos moze polecic ? Bede bardzo wdzieczny. W zamian moge dac kontakt na bardzo dobrego elektryka Pozdrawiam PS Bylem w ERZE neistety nie dopasowali mi takiego plytkarza. Info poszlo na priva A z ciekawości ile dawałeś za punkt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 23.09.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Właśnie skończyli mi ocieplać domek i wchodzą podbitkowcy. Czuję się coraz lepiej patrząc na wykończeniówkę przed wprowadzeniem na stałe. Zazdroszczę Tym, którzy już mieszkają i rozumiem Tych, którzy są na początku drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 23.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witamwykonawca zrezygnowal a chcialem przed zima zrobic fundament zna ktos moze jakas solidna ekipe budowa w Poznaniu w Hubachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 23.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Zbys, a ile płaciłeś za robociznę i co się na nią składało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Jestem na etapie kuchennych poszukiwań. Podobno w Zasutowie koło Nekli jest jakiś stolarz z przystępnymi cenami mebelków na zamówienie. Czy ktoś może coś wie, albo może miał z nim kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Witam Doradźcie proszę, gdzie mozna kupić stosunkowo tanie (a dobre!) parapety z konglomeratu, może też być z mamruru taniego (wiem, to pojęcie abstrakcyjne ). Wysyłam namiary na priv. Co prawda nie wiem jakie mają ceny, ale może warto chociaż zadzwonić, bo słyną z solidności jeśli chodzi o montaż okien i parapetów właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 26.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 pyrka Jestem na etapie kuchennych poszukiwań. Podobno w Zasutowie koło Nekli jest jakiś stolarz z przystępnymi cenami mebelków na zamówienie. Czy ktoś może coś wie, albo może miał z nim kontakt? dołączam się do powyższego pytania [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 26.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Na wstępie zapytam ... jak tam p. Roman i p. Krystyn, czy nadal są sumienni i godni polecenia?? podtrzymuje moja opinie o tym wykonawcy. Zrobili nam b. ladne schody terminowo i cenowo b. konkurencyjnie (nawet nie polowa ceny schodow w centrum schodow). Mozecie polecic tynkarza do tynkow zew.? pozdr merc A jak wygląda z jakością i wysuszeniem użytego drewna ??? Jak długo użytkujecie te schody??? Minęło jakieś półtora roku i wszystko jest w najlepszym porządku. Obiło mi się o uszy, że panowie Krystyn i Roman zaczęli wyżej się cenić. Sam nie mogę tego potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 26.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania lub okolic wiadomo dojedzie. Nawaliła mi ekipa i termin mnie goni. Zaznaczam że nie chodzi mi o najtańszego tylko najlepszego. Podajcie mi jakieś namaiary pliss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 27.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Wojtku. Mogę Ci podrzucić, ale dopiero za jakiś tydzień lub 2 , bo ma jeszcze robotę u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRadzi 27.09.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ... i wchodzą podbitkowcy... Dobrzy sa? Jesli tak to mozna by jakis namiar na nich? Pozdrowienia KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRadzi 27.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ... i wchodzą podbitkowcy... Dobrzy sa? Jesli tak to mozna by jakis namiar na nich? Pozdrowienia KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 27.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Wojtku. Mogę Ci podrzucić, ale dopiero za jakiś tydzień lub 2 , bo ma jeszcze robotę u mnie. Kurcze dzięki, ale to za długo. Nie moge czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 28.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 CześćStarga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agga 29.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 30.09.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? Co do pytań o beton mogę powiedzieć o bardzo pozytywnych doświadczeniach ze Stan Budem z Garbów. Mają tam też ładnie zwibrowane bloczki na fundament i w dobrej cenie. witam a nie ma Twoja ekipa przypadkiem wolnego czasu jakos na dniach bo moja mi nei przyjechala i ciezko kogos znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 30.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Właśnie skończyliśmy fundamenty, ale po postach widać, że i inni nie próżnują. Z którego tartaku w okolicach Szczepankowa/Krzesin braliście drzewo na więźbę? . osobiscie bralem w Gadkach nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 30.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wojtku. Mogę Ci podrzucić, ale dopiero za jakiś tydzień lub 2 , bo ma jeszcze robotę u mnie. Witam a czy mozesz podac namiary na tego plytkarza - musze powoli szukac ekipy. dzieki pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 30.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Cześć Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można... pozdrawiam wcale nie, ale mój to ma terminy na wiosnę 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 01.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witammacie moze namiar na miejsce gdzie mozna w Poznaniu kupic gotowe zbrojenie lawy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts