Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Zostały mi prawie dwie palety pustaków kominowych /wentylacyjnych/ jeśliby ktoś reflektował,to oddam za pół ceny. Palety stoją wewnątrz budynku, plus to to że deszczyk na nie nie pada:) Minus - że trzeba będzie użyć ręcznego środka transportu do wyniesienia na zewnątrz,ale to już bym przyszykował:). Po dalsze info proszę na priv.

BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie.

Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy...

Witam

BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie.

Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy...

Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko.

Link tutaj

Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/

hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam

Mam około 80 szt. Długość 2,8-3. Do odbioru Kostrzyn WLKP (swoim transportem niestety). Po 3,5zł sztuka.

pozdrawiam

Gerion

Witam

Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko.

Link tutaj

Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/

Dzięki :Pasco ...podoba mi się oferta progressu....wjadę jutro porównac oferty. Jak tam budowa? Działasz jeszcze coś w tym roku?

Potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania lub okolic wiadomo dojedzie.

Nawaliła mi ekipa i termin mnie goni.

Zaznaczam że nie chodzi mi o najtańszego tylko najlepszego.

Podajcie mi jakieś namaiary pliss.

:) :) :)

Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 :D

Potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania

Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 :D

P.Michał robi u mnie kominy w klinkierze w przyszlym tygodniu i musiałem błagać o terminy (trzy tygodnie temu) ;-) Staś mu zrobił taką reklamę, że nie może się ognać od klientów. Ale skoro jest niezły fachowiec, to czemu nie, prawda?

pozdro dla Wierzyc!

Gerion

Dzięki :Pasco ...podoba mi się oferta progressu....wjadę jutro porównac oferty. Jak tam budowa? Działasz jeszcze coś w tym roku?

Działam powoli, ale systematycznie :D

W tym roku jeszcze sporo pracy przede mną. Na razie zrobiłem podbeton w salonie, a teraz kanalizacja i reszta podbetonów, potem schody, no i chciałbym jeszcze porobić posadzki.

Działam powoli, ale systematycznie :D

W tym roku jeszcze sporo pracy przede mną. Na razie zrobiłem podbeton w salonie, a teraz kanalizacja i reszta podbetonów, potem schody, no i chciałbym jeszcze porobić posadzki.

Jak posadzki to i instalacje co i cwu? Ja też miałem zamiar zrobić już posadzki+instalacje,ale w tym roku chce wstawić okna+roleta i drzwi zewnętrzne,ocieplić budynek bez tynku kolorowego,zrobić podbitkę i wrzucić troszkę ocieplenia z wełny i jak temperatury na dworze pozwolą to wpuścić elektryka i tynkarza....

Posadzki zostawiam na przyszły rok.Tak mi doradzili "mądrzejsi" ode mnie,nawet tynków wewnętrznych nie kazali robić....

Pasco, mogę cię prosić o przesunięcie mnie na mapce we właściwe miejsce? W tej chwili jestem na Starołęce a powinienem być na Krzesinach.

Ojoj! A jak to się mogło stać? :roll: Pewnie poprzednio byłeś na Starołęce :wink: . A poza tym to ja mieszkam z drugiej strony miasta i dla mnie Starołęka to to samo co Krzesiny :p

Pasco, mogę cię prosić o przesunięcie mnie na mapce we właściwe miejsce? W tej chwili jestem na Starołęce a powinienem być na Krzesinach.

Ojoj! A jak to się mogło stać? :roll: Pewnie poprzednio byłeś na Starołęce :wink: . A poza tym to ja mieszkam z drugiej strony miasta i dla mnie Starołęka to to samo co Krzesiny :p

Witam Wszystkich z Wielkopolski! A Czy ja również mogę pojawić się na mapce? Buduję się w Kaminkach os. Przy Lesie

pozdrawiam, Tomek