pyrka 02.10.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Zbrojarnia Poznań- Połnoc na Lutyckiej obok hurtowni EURO MAT, Remo-bud na Góreckiej na przeciw Panoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.10.2005 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Zbrojarnia Poznań- Połnoc na Lutyckiej obok hurtowni EURO MAT, Remo-bud na Góreckiej na przeciw Panoramy. ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 03.10.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 REX RoD , nie odbierasz prywatnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar 03.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.10.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam Zostały mi prawie dwie palety pustaków kominowych /wentylacyjnych/ jeśliby ktoś reflektował,to oddam za pół ceny. Palety stoją wewnątrz budynku, plus to to że deszczyk na nie nie pada:) Minus - że trzeba będzie użyć ręcznego środka transportu do wyniesienia na zewnątrz,ale to już bym przyszykował. Po dalsze info proszę na priv. BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie. Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 03.10.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie. Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy... Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko. Link tutaj Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 03.10.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam Mam około 80 szt. Długość 2,8-3. Do odbioru Kostrzyn WLKP (swoim transportem niestety). Po 3,5zł sztuka. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.10.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam BTW potrzebuję namiarów gdzie najlepiej kupić drzwi zewnętrzne z naświetlem bocznym z szybą P-4 w dobrej cenie. Widziałem fajne Pol-Skone za ca. 3500zł ,może ktoś wie gdzie kupić taniej drzwi podobnej klasy... Patrzyłeś w Budom-Markecie? To dość blisko. Link tutaj Spróbuj może też eko http://www.eko.win.pl/ i Progress http://www.progressdrzwi.pl/ Dzięki :Pasco ...podoba mi się oferta progressu....wjadę jutro porównac oferty. Jak tam budowa? Działasz jeszcze coś w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agri_dagi 03.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam i proszę o pomoc. Poszukujemy godnego zaufania Kierownika budowy - Poznań. PozdrawiamA.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 03.10.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania lub okolic wiadomo dojedzie. Nawaliła mi ekipa i termin mnie goni. Zaznaczam że nie chodzi mi o najtańszego tylko najlepszego. Podajcie mi jakieś namaiary pliss. Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 03.10.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania Spróbuj tej ekipy. Jest naprawdę extra. Odpowiedzialni ludzie, którzy budują domy kanadyjskie od zera po kompletne wykończenie, z płytkami, podłogami, prądem, ogrzewaniem włącznie. Jak mogą to biorą drobniejsze prace, a robią tanio i bardzo, bardzo dobrze. Wiele rzeczy Ci podpowiedzą i doradzą. P. Michał 505 779685 P.Michał robi u mnie kominy w klinkierze w przyszlym tygodniu i musiałem błagać o terminy (trzy tygodnie temu) Staś mu zrobił taką reklamę, że nie może się ognać od klientów. Ale skoro jest niezły fachowiec, to czemu nie, prawda? pozdro dla Wierzyc! Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 04.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dzięki :Pasco ...podoba mi się oferta progressu....wjadę jutro porównac oferty. Jak tam budowa? Działasz jeszcze coś w tym roku? Działam powoli, ale systematycznie W tym roku jeszcze sporo pracy przede mną. Na razie zrobiłem podbeton w salonie, a teraz kanalizacja i reszta podbetonów, potem schody, no i chciałbym jeszcze porobić posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 04.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Działam powoli, ale systematycznie W tym roku jeszcze sporo pracy przede mną. Na razie zrobiłem podbeton w salonie, a teraz kanalizacja i reszta podbetonów, potem schody, no i chciałbym jeszcze porobić posadzki. Jak posadzki to i instalacje co i cwu? Ja też miałem zamiar zrobić już posadzki+instalacje,ale w tym roku chce wstawić okna+roleta i drzwi zewnętrzne,ocieplić budynek bez tynku kolorowego,zrobić podbitkę i wrzucić troszkę ocieplenia z wełny i jak temperatury na dworze pozwolą to wpuścić elektryka i tynkarza.... Posadzki zostawiam na przyszły rok.Tak mi doradzili "mądrzejsi" ode mnie,nawet tynków wewnętrznych nie kazali robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agri_dagi 04.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Please, help Me....Proszę o namiary na Kierownika Budowy. Stanęliśmy w obliczu katastrofy - wstrzymanie robót budowlanych, a zima nieuchronnie nadciąga. Budujemu pod Poznaniem.A.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 04.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Pasco, mogę cię prosić o przesunięcie mnie na mapce we właściwe miejsce? W tej chwili jestem na Starołęce a powinienem być na Krzesinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 04.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Pasco, mogę cię prosić o przesunięcie mnie na mapce we właściwe miejsce? W tej chwili jestem na Starołęce a powinienem być na Krzesinach. Ojoj! A jak to się mogło stać? Pewnie poprzednio byłeś na Starołęce . A poza tym to ja mieszkam z drugiej strony miasta i dla mnie Starołęka to to samo co Krzesiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 04.10.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Pasco, mogę cię prosić o przesunięcie mnie na mapce we właściwe miejsce? W tej chwili jestem na Starołęce a powinienem być na Krzesinach. Ojoj! A jak to się mogło stać? Pewnie poprzednio byłeś na Starołęce . A poza tym to ja mieszkam z drugiej strony miasta i dla mnie Starołęka to to samo co Krzesiny Witam Wszystkich z Wielkopolski! A Czy ja również mogę pojawić się na mapce? Buduję się w Kaminkach os. Przy Lesie pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 04.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Kobiet w grupie nie ma ??? Czy ktos z wielopolan buduje "Nowy Świat" z pracowni apa domy?? pozdowienia dla pracowitych Wielkopolan Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 04.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 jak to kobiet nie ma a ja to co, droga imienniczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 05.10.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Witamszukam taniego rzeczoznawcy z Poznania - kredyt w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts