brachol 05.10.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ja brałem beton ze Stan Budu. B 20 za 230 + 20 za pompę za m3 o ile dobrze pamiętam. Gdzie masz budowę na Krzesinach ? witam a gdzie jest ten Stan Bud? jakis telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 05.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ja brałem beton ze Stan Budu. B 20 za 230 + 20 za pompę za m3 o ile dobrze pamiętam. Gdzie masz budowę na Krzesinach ? witam a gdzie jest ten Stan Bud? jakis telefon? Stan Bud, Garby ul. Łozinowa 3, 817 30 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 05.10.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Stan Bud, Garby ul. Łozinowa 3, 817 30 36 dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 06.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 witamznacie jakis inny tatrak oprocz tego w Gadkach z tej strony Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 06.10.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 witam, poszukuje kierownika budowy , który mógłby kontrolować prace na budowie min. 1 raz w tygodniu plus ewentualnie dodatkowo na tel. Jeżeli ktoś mógłby się podzielić namiarem to będę wdzięczny. PS. Najchętniej z północnej części Poznania (Złotkowo,Suchy Las,Rokietnica itp.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 07.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Czy są tu budujący się w Pokrzywnie?Forumowicze z Krzesin: jaki macie % zabudowy? Mam na oku działkę 1100 m właśnie w Pokrzywnie, ale na innej działce z tego samego podziału jest tylko 13%.Jest sposób, żeby to zmienić? Podanie o WZ gdzie? Na Jackowskiego czy na pl. Kolegiacki?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 07.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 czy wiecie, gdzie w Poznaniu lub okolicy mozna kupic lustro na wymiar do przyklejenia na scianie? dzieki i pozdr merc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 07.10.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 czy wiecie, gdzie w Poznaniu lub okolicy mozna kupic lustro na wymiar do przyklejenia na scianie? dzieki i pozdr merc W każdym warsztacie szklarskim. Najlepiej znajdź najbliższego w książce telefonicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 07.10.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Apolodoros, witam ziomka z mojej wsi. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 07.10.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Apolodoros, witam ziomka z mojej wsi. :P Witam! Cieszę się, że nie jestem sam... pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewulka73 07.10.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam szukam taniego rzeczoznawcy z Poznania - kredyt w banku zależy corozumiesz przez pojęcie tanie.My dawaliśmy 500 zł bez vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 08.10.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 witam, poszukuje kierownika budowy , który mógłby kontrolować prace na budowie min. 1 raz w tygodniu plus ewentualnie dodatkowo na tel. Jeżeli ktoś mógłby się podzielić namiarem to będę wdzięczny. PS. Najchętniej z północnej części Poznania (Złotkowo,Suchy Las,Rokietnica itp.) Pozdrawiam Ludzie pracy !!!, czy naprawdę nikt nie jest zadowolony z pracy swojego kierownika ?? Może ktoś sie przełamie i poda namiary ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 10.10.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 W każdym warsztacie szklarskim. Najlepiej znajdź najbliższego w książce telefonicznej. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 10.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mam prośbę o polecenie mi uczciwej ekipy do wykonania posadzek betonowych. Właśnie dzisiaj po następnej ściemie gościa który miał to robić powiedziałem, zeby się nie pokazywał więcej u nas na budowie. A posadzkę ktoś musi w końcu zrobić. Jeżeli znacie kogoś to poproszę o jakieś namiary tutaj, albo na : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 10.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ludki poratujcie mnie jakąś ekipą z okolic Swarzędza, która obmuruje mi kominy systemowe klinkierem. Wykonawca mi zrezygnował i pomału jestem na lodzie, a lada chwila dachówki zjadą Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 10.10.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Gerion u mnie się murarze nie sprawdzili, mogę polecić cieśli, dekarzy i elektryka jak na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 10.10.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Drodzy Rodacy!Czy wiecie, gdzie w Poznaniu lub okolicy można najtaniej kupić granity i marmury? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedźBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 10.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Za Swarzędzem (Warszawską) po lewej stronie jest duży skład "kanmienia". Nie byłem w środku, ale się reklamują, że od 80 zł/m2 za marmur... Sprawdź też skład przy ul. Lutyckiej (zaraz za torami po prawej stronie - trzeba wjechać w wybrukowaną ulicę w stronę Wojska Polskiego), też widziałem jakieś promocje. Sorry, że nie rzucam nazwami i konkretnymi adresami ale tak tylko kojarzę zza kierownicy, jak coś załatwiam pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 10.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Czy są tu budujący się w Pokrzywnie? Forumowicze z Krzesin: jaki macie % zabudowy? Mam na oku działkę 1100 m właśnie w Pokrzywnie, ale na innej działce z tego samego podziału jest tylko 13%.Jest sposób, żeby to zmienić? Podanie o WZ gdzie? Na Jackowskiego czy na pl. Kolegiacki? pozdr W tej chwili nie pamietam jaki miałem max. procent zabudowy w Krzesinach, sprawdzę i jutro odpowiem. A Decyzję o Warunkach Zabudowy nalezy uzyskać na Placu Kolegiackim, bo to przecież miasto Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 11.10.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A ja mam do Was pytanie o kocioł, jego podłączenie do instalacji i grzejniki. Jaką firmę instalacyjną z Waszego doświedczenia możecie polecić która jest solidna a przy tym i nie droga no i chętnie dzieląca się rabatem Otrzymałem juz ofertę z Viessmanna i z Elo-gaz'u - wszystko trochę za drogo . Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts