SławekD 11.10.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Drodzy Rodacy! Czy wiecie, gdzie w Poznaniu lub okolicy można najtaniej kupić granity i marmury? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Beata My kupiliśmy na ul. Kotowo ok. 500m jadąc od Głogowskiej w strone Lubonia po prawej stronie. Jesli dobrze pamiętam marmur zaczynał się od 4xx netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 11.10.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Murek, agri_dagi -wysłałam wam na priv namiary na swojego kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amaranta 11.10.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Amaranta budujemy w Biskupicach Wielkopolskich zobacz na mapke http://republika.pl/grupawielkopolska/ no i moze tez byś sie na niej pojwila?? zgłoś się w tej sprawie do wpsaniałego psaco ktory Cie na niej umiesci jesli ładnie go poprosisz :D :D :) Jeśli mundzia tak miło zaprasza, to w takim razie dołączam. Proszę ładnie o wpisanie na mapkę - Dąbrówka Kościelna k/Kiszkowa (ależ mi sie kiszkowata gmina trafiła ) Od maja trochę czasu minęło i wszystko wskazywało na to, że nie znajdziemy ekipy i nie rozpoczniemy budowy w tym roku, ale wraz z jesienią odnowiliśmy kontakty z geodetą i jak po sznureczku ekipa za ekipą zaczęła się znajdować Plan na ten rok: ogrodzenie i odnalezienie zarysów działki wśród zarośli chwastów (już wykonane) oraz stan zerowy. Dzisiaj miał wjechać CAT i ściągnąć humus, w środę geodeta ustawia paliki, w czwartek wchodzi ekipa od fundamentów i zaczynają kopać. Wielkie nadzieje pokładam w pogodzie Przyłącze wody zrobione, elektryczne...., papiery na razie w ENEA leżą. W nich też pokładam nadzieję Czy o czymś ważnym mam pamiętać na tym etapie? Pozdrawiam bliźnich na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 11.10.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ja teraz z własnego doświadczenia wiem, że należy cisnąć dostawców mediów o jakiekolwiek działanie. Mi to najbardziej napsuło krwi. Chata już dawno stoi a Enea, Aquanet i Gaz też stoi, ale w polu, heh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 11.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 a bral ktos moze beton z firmy Warta Beton z ul Chrzanowskiej? To taka betoniarnia w Splawiu kolo autostrady tak sie pytam bo nie wiem czy robia dobry beton a mam do nich najblizej z dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agri_dagi 11.10.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Dziękuję Poznanianko, swoja odpowiedzią przywracasz wiarę w budujących (a właściwie w ich dobrą wolę).PozdrawiamA.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 12.10.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Arkadly i Zbyś dzięki za namiary. Hmmm, rozglądam się teraz za płytkarzem w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Amaranta - my się znamy w realu również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 12.10.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Paweu na jakiej ulicy jesteś wybudowany w Pokrzywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 12.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Paweu na jakiej ulicy jesteś wybudowany w Pokrzywnie? Hej. Nie jestem w Pokrzywnie, tylko Krzesiny, ale niestety dziś znowu zapomniałem zajrzeć do decyzji jaki miałem dopuszczalny procent zabudowy. Na pewno nie 13 %, bo mam działkę 589m2, a zabudowę ponad 80 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 13.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Paweu na jakiej ulicy jesteś wybudowany w Pokrzywnie? Hej. Nie jestem w Pokrzywnie, tylko Krzesiny, ale niestety dziś znowu zapomniałem zajrzeć do decyzji jaki miałem dopuszczalny procent zabudowy. Na pewno nie 13 %, bo mam działkę 589m2, a zabudowę ponad 80 m2 Dzisiaj sprawdziłem, mam maksymalną powierzchnię zabudowy 25% pow. działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 13.10.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 czy ktoś ma doświadczenie z tynkiem min. Knauffana wełnę 12 cmdzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 13.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Drodzy Rodacy! Czy wiecie, gdzie w Poznaniu lub okolicy można najtaniej kupić granity i marmury? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Beata nie wiem czy tabi, ale ja brałem w Poznaniu na ul. Miętowej - Naramowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 13.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A ja mam do Was pytanie o kocioł, jego podłączenie do instalacji i grzejniki. Jaką firmę instalacyjną z Waszego doświedczenia możecie polecić która jest solidna a przy tym i nie droga no i chętnie dzieląca się rabatem Otrzymałem juz ofertę z Viessmanna i z Elo-gaz'u - wszystko trochę za drogo . Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Czy nikt z wielkopolan nie kupował kotła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 14.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Czy nikt z wielkopolan nie kupował kotła ??? No pewnie że nie. Kto w Poznaniu wydałby tyle bejmów lekką ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 A ja mam do Was pytanie o kocioł, jego podłączenie do instalacji i grzejniki. Jaką firmę instalacyjną z Waszego doświedczenia możecie polecić która jest solidna a przy tym i nie droga no i chętnie dzieląca się rabatem Otrzymałem juz ofertę z Viessmanna i z Elo-gaz'u - wszystko trochę za drogo . Za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Czy nikt z wielkopolan nie kupował kotła ??? Zobacz na Obornickiej - zaraz za rondem, jest tam teraz siedziba Pharmgazu (tych z ul. Północnej), oni handlujš najróżniejszymi kotłami z nazwijmy to dolnej i redniej półki. Nie polecam francuzów sš kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 a bral ktos moze beton z firmy Warta Beton z ul Chrzanowskiej? To taka betoniarnia w Splawiu kolo autostrady tak sie pytam bo nie wiem czy robia dobry beton a mam do nich najblizej z dzialki Ja bralem od nich beton w maju. Czy dobry? Nikt nie mial zastrzezen, do kazdej gruchy byl protokol ze skladem mieszanki. na razie dom stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 14.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Drodzy Rodacy! Czy wiecie, gdzie w Poznaniu lub okolicy można najtaniej kupić granity i marmury? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Beata nie wiem czy tabi, ale ja brałem w Poznaniu na ul. Miętowej - Naramowice Ja też będę brał z Miętowej, kominek również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.10.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ja bralem od nich beton w maju. Czy dobry? Nikt nie mial zastrzezen, do kazdej gruchy byl protokol ze skladem mieszanki. na razie dom stoi juz zamowilem u nich wiec tez bede testowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar 14.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 hej wielkopolanie moze ktoś z Was skończył juz budowe i ma niepotrzebne stemple pozyczyc lub odsprzedac .Jesli tak to prosze o kontakt tel 0609070033 lub tutaj lub e mail [email protected] pozdrawiam Mam około 80 szt. Długość 2,8-3. Do odbioru Kostrzyn WLKP (swoim transportem niestety). Po 3,5zł sztuka. pozdrawiam Gerion dzięki ale juz załatwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts