Śliwiok 31.01.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No ! To mi się podoba. Byle tak dalej, byle tak dalej. BTW, ile kosztuje wszycie esperalu i czy można bez skierowania. Pozdrówka dla wszystkich teraźniejszych i przyszłych mieszkańcow Borówca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 31.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 bagat Co do Borówca to zapomniała koleżanka jeszcze dodać samoloty a co samoloty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 31.01.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 feyrusNo samoloty stanowią też pewien element krajobrazu Borówca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 31.01.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 no to witamy w klubie , bo u mnie też ( na Ławicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 no to witamy w klubie , bo u mnie też ( na Ławicy) To i ja dołączę - też na razie Ławica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 01.02.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 feyrus No samoloty stanowią też pewien element krajobrazu Borówca. Ale tylko na poczatku kazdego miesiaca. Potem koncza im sie limity i jest spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 01.02.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 tym na Ławicy nie kończą się ale są fajne , duuuuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 01.02.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ale tylko na poczatku kazdego miesiaca. Potem koncza im sie limity i jest spokoj przyjda F 16 to sie limity zwieksza tym bardziej ze tam chyba ma byc szkleniowe lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 tym na Ławicy nie kończą się ale są fajne , duuuuuże Po tyyylu latach pewne widoki przestają poruszać, tak samo jak dźwięków pewnych się już nie słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 01.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Dokladnie tak jak mówisz. My na Ławicy i na Bajkowym właściwie ich nie słyszymy, ale gorzej mają mieszkańcy Przeźmierowa, którym praktycznie startują nad głowami. Ale samoloty i pociągi to nie jest taki problem jak np. bardzo ruchliwa ulica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 01.02.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Widzę, że populacja borówcowa na niniejszym forum rosnie w siłę, co mnie niewątpliwie cieszy. Pozdrawiam nowych potencjalnych sąsiadów i życzę wytrwałosci. A samolotami się nie przejmujcie, ja je traktuje wręcz jak atrakcję krajobrazową . Tak rzadko latają i to tylko od poniedziałku do piatku w godzinach 9:00-14:00. Niesądzę żeby się to zmieniło po dostawie F-16 na lotnisko na Głuszynie. Moze będą częściej latały, ale za to promień skrętu tych samolotów jest o wiele mnieszy więc najprawdopodobniej trzeci nawrót do prostej naprowadzającej nad płytę lotniska znacznie oddali się od Borówca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 01.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Skoro już o Borówcu mowa, to mam niedyskretne pytanie do świeżo wybudowanych Borówek. Jak spełnić warunek, by powierzchnia zabudowy działki nie przekraczała 20% powierzchni działki (zapis z MPZP)? Jeżeli mam działkę 892m2 to mogę postawić dom o powierzchni zabudowy do 178m2. Przeglądając projekty (np. mały KWARC, pow. użytkowa 100m2), powierzchnia zabudowy zbliża się do tych czarodziejskich 178m2 (a co dopiero zamiana 1 na 2stanowiskowy garaż). Przecież pobudowane w Borówcu domy bardzo często zajmują prawie połowę działki, a nie przepisowe 20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dokladnie tak jak mówisz. My na Ławicy i na Bajkowym właściwie ich nie słyszymy, ale gorzej mają mieszkańcy Przeźmierowa, którym praktycznie startują nad głowami. Ale samoloty i pociągi to nie jest taki problem jak np. bardzo ruchliwa ulica. Nad kuzynki domem przelatują zaraz po starcie koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.02.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 tym na Ławicy nie kończą się ale są fajne , duuuuuże Po tyyylu latach pewne widoki przestają poruszać, tak samo jak dźwięków pewnych się już nie słyszy a komary, w piwnicy do grudnia mieliśmy komary powiedziałabym , bardzo dużo komarów ? czy to normalne w tej okolicy? ktos mi mówił ,że one z ogródków działkowycch przeprowadziły się do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Komary to te krwiożercze stwory??? u nas było spoko a gdzie konkretnie mieszkasz na tej Ławicy? jeśli moge wiedzieć oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.02.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 02.02.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 U nas była za to tego lata inwazja much wielkich jak (prawie) fasola. Fuj! A ty na Wieczorynki przynajmniej możesz spać spokojnie, bo ja na głównej ulicy tego osiedla to nie bardzo. Ale "spowolnaczy" podobno nie można założyc, bo autobus jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Wieczorynki na Wieczorynki są roje komarów A ja na Fedrusa bardzo blisko - no proszę jak ładnie A mieszkasz w tych nowych ślicznych domkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Kika to współczuję - tej lokalizacji, czasami nawet u nas słychać co się na Brzechwy dzieje, a raczej co tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 w nowych a na Brzechwy to nie mozna z podporządkowanej włączyć się do ruchu ale przecież to miejscowi śmigają, taki lajf. A gdzie chodzicie po bułki rano i gazetkę ? Bo gdzie sklep z rybami i gwoździami to już wiem Przepraszam innych ,że takie moze banalne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts