paweu 12.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 chyba ze na same betony my spokojnie sobie wykonczymy bo mamy gdzie mieszkać wiec jeszcze nie tak predko a Wy? A my już od końca listopada siedzimy w nowym domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 12.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witaj!! A ja mam pytanie ?? Gdzie kupowałeś pręty zbrojeniowe zarówno na fundamenty jak i strop?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witaj!! A ja mam pytanie ?? Gdzie kupowałeś pręty zbrojeniowe zarówno na fundamenty jak i strop?? Pozdrawiam!! Ja kupowalem w Romosie na Torowej ale jak na razie tylko na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 13.04.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam, Rozgladam sie za materialem, bo ekipe juz (tfu tfu odpukać) chyba mam. Polecicie Ziomkowie jakąś hurtownię lub cegielnie. Interesuje mnie 25 cm - max itp... Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wesołych świąt wszystkim z grupy wielkopolskiej, I pytanie - szukam stolarza niedrogiego są tacy? w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 13.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam WIELKOPOLAN Mam uprzejmę pytanie czy ktoś z was stawia domek " SAGA " z pracowni APA. Chetnie bym porozmawiał i wmienił doświadczenia z realizacji tego domku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wesołych świąt wszystkim z grupy wielkopolskiej, I pytanie - szukam stolarza niedrogiego są tacy? w naszej okolicy. tani fachowcy to teraz w Anglii siedza a u nas zostali sami drodzy i niedlugo ceny robocizny beda zblizone niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 13.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 13.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Wow, , ale cisza czy ktos może mi help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Wow, , ale cisza czy ktos może mi help chodzi moze o BM Beton? jezeli tak to tel do nich to 8768054 ul. Jarominska 12 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wszystkim z grupy wielkopolskiej składam serdeczne życzenia wielkanocne, aby były pogodne, radosne, spokojne i zdrowe P.S. Właśnie piekę ciasto na toffi MNIAM MNIAM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 14.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wszystkim z grupy wielkopolskiej składam serdeczne życzenia wielkanocne, aby były pogodne, radosne, spokojne i zdrowe P.S. Właśnie piekę ciasto na toffi MNIAM MNIAM:D W sprawie ciasta chciałem zabrać głos : możesz podac swój adres , bo napewno będę przejeżdżał koło Ciebie i moge ewentualnie potwierdzić czy jest mniam, mniam ! Życzę również wszystkim Koleżankom i Kolegom z Grupy Wlkp. zdrowych i wesołych Świąt , smacznego jajka i mokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 14.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 mam pytanko do forumowiczów. Chcemy postawić z mężem płot-działka 360m, wczoraj dowiedzieliśmy się od ( polecanego z resztą na tym forum), że za jedną sztachetkę 1,80 m wysokości zapłacimy 6,90zł za sztukę ( potrzebujemy 1500sztachetek) , przyznam się że według nas to dużo-żeby nie powiedzieć za dużo...a może się mylimy? Może macie namiary na firmę, która oferuje sztachetki drewniane w niższej cenie? Z góry dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. Nagli nas czas, dzisiaj musimy dać odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 14.04.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Wow, , ale cisza czy ktos może mi help chodzi moze o BM Beton? jezeli tak to tel do nich to 8768054 ul. Jarominska 12 pozdrawiam Brachol, przyznam się, że nie wiem czy to ta firma od betonu z Antoninka była chwalona w Grupie Wlkp, wiem tylko, że z Antoninka Dziękuję Ci brachol za namiary. Czy ktos może potwierdzić jak współpracowało się z ta firmą oraz czy beton był OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 14.04.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wszystkim z grupy wielkopolskiej składam serdeczne życzenia wielkanocne, aby były pogodne, radosne, spokojne i zdrowe P.S. Właśnie piekę ciasto na toffi MNIAM MNIAM:D Dziękuję !! Tobie i innym budującym Wielkopolanom życzę Spokojnych Świąt i bezstresowego budowania-o ile to możliwe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.04.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wszystkim z grupy wielkopolskiej składam serdeczne życzenia wielkanocne, aby były pogodne, radosne, spokojne i zdrowe P.S. Właśnie piekę ciasto na toffi MNIAM MNIAM:D W sprawie ciasta chciałem zabrać głos : możesz podac swój adres , bo napewno będę przejeżdżał koło Ciebie i moge ewentualnie potwierdzić czy jest mniam, mniam ! Życzę również wszystkim Koleżankom i Kolegom z Grupy Wlkp. zdrowych i wesołych Świąt , smacznego jajka i mokrego Dyngusa Murek a może chcesz przepis? Upieczesz, podasz swój adres, a my przyjedziemy skosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 14.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 mam pytanko do forumowiczów. Chcemy postawić z mężem płot-działka 360m, wczoraj dowiedzieliśmy się od ( polecanego z resztą na tym forum), że za jedną sztachetkę 1,80 m wysokości zapłacimy 6,90zł za sztukę ( potrzebujemy 1500sztachetek) , przyznam się że według nas to dużo-żeby nie powiedzieć za dużo...a może się mylimy? Może macie namiary na firmę, która oferuje sztachetki drewniane w niższej cenie? Z góry dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. Nagli nas czas, dzisiaj musimy dać odpowiedż Dzwońcie koniecznie po tartakach, na pewno taniej Wam przygotują odpowiedni wymiar i odpowiednią ilość. Tardes Swarzedz Telefony: (61) 81-81-760 MB Tartak Telefony: (61) 830-63-32 IZTAR Zalasewo Telefony: (61) 818-56-93 Tartak SP.J Nekla Telefony: (61) 438-60-46 To te od "mojej" strony. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 14.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 wszystkim budującym i już wybudowanym, a także całym ich rodzinom: zdrowych , spokojnych, radosnych Świąt http://i78.photobucket.com/albums/j100/bagat/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.04.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 dla wszystkich zdrowych i spokojnych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 14.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zanim dołączę do "GW" najpierw się z Wami przywitam: Piękne Dzień Dobry!!! :D A teraz składam wszystkim najlepsze życzenia Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajeczka i obfitego Śmigusa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts