jag_24 16.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dzwońcie koniecznie po tartakach, na pewno taniej Wam przygotują odpowiedni wymiar i odpowiednią ilość. Tardes Swarzedz Telefony: (61) 81-81-760 MB Tartak Telefony: (61) 830-63-32 IZTAR Zalasewo Telefony: (61) 818-56-93 Tartak SP.J Nekla Telefony: (61) 438-60-46 To te od "mojej" strony. pozdrawiam Gerion z góry dziękuję za telefony, po swiętach podzwonię i porównam ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Pilnie potrzebuję stemple 3 metrowe. Czy ktoś ma może do sprzedania, lub zna miejsce gdzie mogę tanio i dobrze kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 17.04.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 buduje ktos w tym roku z silikatow? moze jakis wspolny zakup ulatwiajacy negocjacje cenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 18.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Pilnie potrzebuję stemple 3 metrowe. Czy ktoś ma może do sprzedania, lub zna miejsce gdzie mogę tanio i dobrze kupic? Cholera, mam od ręki prawie setkę stempli 2,80. ZOstały mi po zeszłorocznym stropie. Spyliłbym po 2,50 sztuka - no ale są za krótkie dla Ciebie. W tartakach oferowali mi po 8 zł/szt więc poszukałem sobie właściciela prywatnego lasu i kupiłem po 5 zł + koszta transportu pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 bracholNiestety nie buduję w tym roku, ale mam pytanie: skąd będziesz brał materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Gerion!Daj namiar do siebie na priv. Jestem zainteresowany stemplami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 18.04.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Wow, , ale cisza czy ktos może mi help chodzi moze o BM Beton? jezeli tak to tel do nich to 8768054 ul. Jarominska 12 pozdrawiam Brachol, przyznam się, że nie wiem czy to ta firma od betonu z Antoninka była chwalona w Grupie Wlkp, wiem tylko, że z Antoninka Dziękuję Ci brachol za namiary. Czy ktos może potwierdzić jak współpracowało się z ta firmą oraz czy beton był OK? Witaj Alison, kupowałam beton w firmie BM 2 razy (na fundamenty i na strop) i byłam bardzo zadowolona. Punktualnie przywieźli, murarz twierdził, że dobrej jakości a do tego liczą beton z usługą na 7%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 18.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 buduje ktos w tym roku z silikatow? moze jakis wspolny zakup ulatwiajacy negocjacje cenowe? brachol, Acidtea - ja za jakieś2-3 tygodnie będę kupować bezpośrednio z Niemców, co do wspólnego zakupu - ja jak najbardziej, mam już dobre ceny w tej fabryce i bardzo miłą Panią Grażynę, która "dała" 35% rabatu, ale zawsze warto powalczyć o lepsze, coby część transportu sie zwróciła Kto przystępuje do boju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 18.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Pilnie potrzebuję stemple 3 metrowe. Czy ktoś ma może do sprzedania, lub zna miejsce gdzie mogę tanio i dobrze kupic? Cholera, mam od ręki prawie setkę stempli 2,80. ZOstały mi po zeszłorocznym stropie. Spyliłbym po 2,50 sztuka - no ale są za krótkie dla Ciebie. W tartakach oferowali mi po 8 zł/szt więc poszukałem sobie właściciela prywatnego lasu i kupiłem po 5 zł + koszta transportu pozdrawiam Gerion a grube te stemple? bo bym potrzebowal tak z 20 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.04.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 alison bardzo mi przykro, ale nie buduję się w tym roku.Tak się z ciekawości pytam, żeby ewentualnie mieć namiary na przyszłość. A mam już wybraną ekipę? Sprawdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 brachol, Acidtea - ja za jakieś2-3 tygodnie będę kupować bezpośrednio z Niemców, co do wspólnego zakupu - ja jak najbardziej, mam już dobre ceny w tej fabryce i bardzo miłą Panią Grażynę, która "dała" 35% rabatu, ale zawsze warto powalczyć o lepsze, coby część transportu sie zwróciła Kto przystępuje do boju ? a nie maja jakiegos przedstawiciela blizej? bo moze by sie zaoszczedzilo na transporcie? bo tak to duzo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 19.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Geodeta "zaśpiewał" 600 PLN za wytyczenie budynku w kształce odwróconego U. Koszt palików (22 szt), desek (44 szt) i dowóz tegoż na działkę po mojej stronie - wygodniś jeden... Dużo to czy OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 19.04.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 brachol, Acidtea - ja za jakieś2-3 tygodnie będę kupować bezpośrednio z Niemców, co do wspólnego zakupu - ja jak najbardziej, mam już dobre ceny w tej fabryce i bardzo miłą Panią Grażynę, która "dała" 35% rabatu, ale zawsze warto powalczyć o lepsze, coby część transportu sie zwróciła Kto przystępuje do boju ? a nie maja jakiegos przedstawiciela blizej? bo moze by sie zaoszczedzilo na transporcie? bo tak to duzo wychodzi Niestety, nie ma bliżej przedstawiciela fabryki z Nimców, są natomiast przedstawiciele GrupySilikatów. Faktycznie ból z tym transportem: wszystkie cegły wycenili ma na 10 k PLN, ale transport do tego to 4,5 k PLN. Jeszcze szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.04.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Niestety, nie ma bliżej przedstawiciela fabryki z Nimców, są natomiast przedstawiciele GrupySilikatów. Faktycznie ból z tym transportem: wszystkie cegły wycenili ma na 10 k PLN, ale transport do tego to 4,5 k PLN. Jeszcze szukam a to jest ich transport? tzn liczony w obie strony? moze warto poszukac tez jakis firm ktore jezdza w tamte strony i mogly by wziac ladunek wracajac? Pytalas ile wezmie taki na Raben albo jakas spedycja? Ile Cie kosztuje km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.04.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 MUREK - zgodnie z obietnicą wysłałam Ci coś e-mailem. Mam nadzieję, że doszedł. Jeśli nie, to krzycz, wyślę jeszcze raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 20.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Czy ktoś z szanownych wielkopolan kupował na dniach styropian FS20, niefrezowany? Jeśli mieliście cenę mniej niż 138/m3 to proszę o cynk: gdzie i z kim gadać. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 20.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Niestety, nie ma bliżej przedstawiciela fabryki z Nimców, są natomiast przedstawiciele GrupySilikatów. Faktycznie ból z tym transportem: wszystkie cegły wycenili ma na 10 k PLN, ale transport do tego to 4,5 k PLN. Jeszcze szukam a to jest ich transport? tzn liczony w obie strony? moze warto poszukac tez jakis firm ktore jezdza w tamte strony i mogly by wziac ladunek wracajac? Pytalas ile wezmie taki na Raben albo jakas spedycja? Ile Cie kosztuje km? brachol, to nie jest ICH transport, korzystaja właśnie ze spedycji. U mnie będą 4 transport, każdy po 1200 pln, do miejscowości Niemce jest około 600 km w 1 strone, to wychodzi jakieś 2 PLN za 1/km i to wcale nie jest jakaś wysoka cena - ot taka średnia W Rabenie nie pytałam. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 20.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Czy ktoś z szanownych wielkopolan kupował na dniach styropian FS20, niefrezowany? Jeśli mieliście cenę mniej niż 138/m3 to proszę o cynk: gdzie i z kim gadać. pozdrawiam Gerion Ja kupowałem po 140 zł producent Styropoz - Nadstaga Oborniki. Wiec chyba cenę masz OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 20.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 MUREK - zgodnie z obietnicą wysłałam Ci coś e-mailem. Mam nadzieję, że doszedł. Jeśli nie, to krzycz, wyślę jeszcze raz Pozdrawiam Dziękuje bardzo - doszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro_o 20.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam na forum Wlkp! Budować będę w Rosnówku (gm. Komorniki) za jakiś miesiąc (czekam na pozwolenie na budowę). Pozdrawiam wszystkich, Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts