paweu 27.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Podziękowania dla wszystkich gratulujących :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Podiękowania dla wszystkich gratulujących :) Dołączę się do tego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 27.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja też ,ja też kciuki trzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 27.04.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Gdzie na Zachodzie Poznania kupuje się piasek. Chodzi mi o piasek do wykonania zaprawy, a póniej do wypełnienia fundamentów. Podajcie jakie namiary i ewentualnie ceny. Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.04.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Gdzie na Zachodzie Poznania kupuje się piasek. Chodzi mi o piasek do wykonania zaprawy, a póniej do wypełnienia fundamentów. Podajcie jakie namiary i ewentualnie ceny. Please żwirownia Dolata - Dąbrowa ul Wiejska 27, tel 618944644, kom.602505707 Co do ceny wszystko zależy co chcesz - sortowany, posółkę etc. w każdym razie +/_ 200 do 380 zł za duże auto (chyba 16 t), zadzwoń też do firmy Rumcyk (Rokietnica) 604213957 (byli przynajmniej dla mnie tańsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.04.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Gdzie na Zachodzie Poznania kupuje się piasek. Chodzi mi o piasek do wykonania zaprawy, a póniej do wypełnienia fundamentów. Podajcie jakie namiary i ewentualnie ceny. Please Zadzwoń do Pana Alfreda Dorny tel. - 603-086-220. Bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 27.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Czy ktoś może polecić jakiegoś gościa z koparko-ładowarką do zdjęcia humusu i ew. wykopów fundamentów? Dot. Borówca. 24.04.2006 - dostaliśmy pozwolenie na budowę PS. Jakich opcji używać by korzystając z funkcji SZUKAJ przeglądać tylko nasze forum, a nie wszystkie znajdujące się na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burak 27.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich WielkichPolan! Powodzeniai spokoju na budowie jestem na etapie ścianek fundamentowych i powoli ale skutecznie przedzieramy się przez tę budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Gdzie na Zachodzie Poznania kupuje się piasek. Chodzi mi o piasek do wykonania zaprawy, a pó�niej do wypełnienia fundamentów. Podajcie jakie� namiary i ewentualnie ceny. Please żwirownia Dolata - Dąbrowa ul Wiejska 27, tel 618944644, kom.602505707 Co do ceny wszystko zależy co chcesz - sortowany, posółkę etc. w każdym razie +/_ 200 do 380 zł za duże auto (chyba 16 t), zadzwoń też do firmy Rumcyk (Rokietnica) 604213957 (byli przynajmniej dla mnie tańsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 28.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy ktoś z forum nadal nie przymierza się do kupna bojlera ? Mam na sprzedaż 50 l, na gwarancji, używany przez 1,5 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 28.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy ktoś może polecić jakiegoś gościa z koparko-ładowarką do zdjęcia humusu i ew. wykopów fundamentów? Dot. Borówca. 24.04.2006 - dostaliśmy pozwolenie na budowę PS. Jakich opcji używać by korzystając z funkcji SZUKAJ przeglądać tylko nasze forum, a nie wszystkie znajdujące się na serwerze Podaję kilka namiarów : 1. 887 458431, 506 567465, 8793897 2. 8171388 3. 8939841, 501 640956 4. 847 88 78,8481102,501 013 215 5. 8938003, 604 465 152 6. 695 037 317 Powodzenia. Ja miałem z tej list ze trzech, ale którzy to są to nie wiem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 28.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy może mi ktośpomóc podsyłając namiary na sensownego brukarza ( 210 m starobruku w Borówcu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy może mi ktośpomóc podsyłając namiary na sensownego brukarza ( 210 m starobruku w Borówcu) Ja też poproszę o takiego sensownego Zbieramy już namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.04.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy ktoś może polecić jakiegoś gościa z koparko-ładowarką do zdjęcia humusu i ew. wykopów fundamentów? Dot. Borówca. 24.04.2006 - dostaliśmy pozwolenie na budowę PS. Jakich opcji używać by korzystając z funkcji SZUKAJ przeglądać tylko nasze forum, a nie wszystkie znajdujące się na serwerze catepilar Maciej - 602 527 037 - ma cata i transport miałem trzech ten był najlogiczniejszy z dużym wskanikiem IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja pilnie potrzebuje namarow na firmy - lub najlepiej stolarza od drewnianych schodow. Konieczny jest wlasnie taki z dosc duzym IQ, bo schody te trzeba z pomyslunkiem zaprojektowac a przstrzen nie jest naprostsza. Chodzi o pelne schody drewniane. Napiszcie jakie macie doswiadczenie w tym temacie, bo wiele sie na forum czyta o spartlonych drewnianych schodach. Ja chcialam i mialy bym lane ale z roznych wzgledow dot. zmian w projekcie sa one nie do wykonania tak, zeby byly wygodne. Bede wdzieczna za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 28.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja pilnie potrzebuje namarow na firmy - lub najlepiej stolarza od drewnianych schodow. Konieczny jest wlasnie taki z dosc duzym IQ, bo schody te trzeba z pomyslunkiem zaprojektowac a przstrzen nie jest naprostsza. Chodzi o pelne schody drewniane. Napiszcie jakie macie doswiadczenie w tym temacie, bo wiele sie na forum czyta o spartlonych drewnianych schodach. Ja chcialam i mialy bym lane ale z roznych wzgledow dot. zmian w projekcie sa one nie do wykonania tak, zeby byly wygodne. Bede wdzieczna za szybka odpowiedz Chodzi Tobie o wolnostojące samonośne schody, wykonane w całości z drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 28.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy ktoś może polecić jakiegoś gościa z koparko-ładowarką do zdjęcia humusu i ew. wykopów fundamentów? Dot. Borówca. 24.04.2006 - dostaliśmy pozwolenie na budowę PS. Jakich opcji używać by korzystając z funkcji SZUKAJ przeglądać tylko nasze forum, a nie wszystkie znajdujące się na serwerze catepilar Maciej - 602 527 037 - ma cata i transport miałem trzech ten był najlogiczniejszy z dużym wskanikiem IQ Rezi, brałeś cata z okolic Borówca ? Ile wykasowali za dojazd ? PS. Ładne te Twoje dzieciaczki. Chyba po mamusi bo patrząc na Twój emblemacik przy nicku ( ) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 28.04.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja pilnie potrzebuje namarow na firmy - lub najlepiej stolarza od drewnianych schodow. Konieczny jest wlasnie taki z dosc duzym IQ, bo schody te trzeba z pomyslunkiem zaprojektowac a przstrzen nie jest naprostsza. Chodzi o pelne schody drewniane. Napiszcie jakie macie doswiadczenie w tym temacie, bo wiele sie na forum czyta o spartlonych drewnianych schodach. Ja chcialam i mialy bym lane ale z roznych wzgledow dot. zmian w projekcie sa one nie do wykonania tak, zeby byly wygodne. Bede wdzieczna za szybka odpowiedz Iga9, przy twoich schodach radzę raczej betonowe, tak jak w projekcie, a potem co najwyżej obłożyć drewnem. Tak jest zdecydowanie łatwiej (i mogę się założyć, że dużo taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esemi 28.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam Grupę Wielkopolską! Jestem właśnie w trakcie podpisywania umowy przedwstępnej (zakup działki w Gruszczynie ) i mam nadzieję ruszyć jesienią, po załatwieniu papierologii. Chciałbym już powoli zaklepywać sobie ekipę, ponieważ z tego co się orientowałem, to w tej chwili terminy są już gdzieś na wrzesień. W związku z tym pierwsze pytania w pierwszym poście : 1. Czy ktoś może polecić jakąś solidną ekipę (najlepiej generalny wykonawca)? 2. Czy ktoś budował (lub zna kogoś kto budował) z firmą Mytkowski - znalazłem co prawda jakieś posty ale dosyć stare i nie wiem jak to wygląda w tej chwili. Mam też namiar na firmę Janta (p. Witkowski), czy ktoś z nimi budował? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.04.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja pilnie potrzebuje namarow na firmy - lub najlepiej stolarza od drewnianych schodow. Konieczny jest wlasnie taki z dosc duzym IQ, bo schody te trzeba z pomyslunkiem zaprojektowac a przstrzen nie jest naprostsza. Chodzi o pelne schody drewniane. Napiszcie jakie macie doswiadczenie w tym temacie, bo wiele sie na forum czyta o spartlonych drewnianych schodach. Ja chcialam i mialy bym lane ale z roznych wzgledow dot. zmian w projekcie sa one nie do wykonania tak, zeby byly wygodne. Bede wdzieczna za szybka odpowiedz Chodzi Tobie o wolnostojące samonośne schody, wykonane w całości z drewna ? Tak - konstrukcja ma sie opierac na przytwierdzeniu stopni do sciany (oczewiscie "srodek" tez ). pasco ja wiem, ze betonowe sa w projekcie i ze tansze i lepsze (tez sie z ty zgadzam). Ale musialam w czesci pod schodami obnizyc wysokosc posadzki (czyli doszlo mi pare cm wys schodow) i wyrownac poziom stropu [ nie pytajcie nawet jaki pop... jest moj projekt - same roznice poziomow wszystkiego na pow. parteru 70m2 - w tym garaz!!! jakos trzeba to bylo wyrownac, bo nie daloby sie mieszkac z tymi wszystkimi stopniami wszedzie! ] i tu znowu doszlo mi pare cm. Tak, ze mam 2 stopnie wiecej i wylewane nijak nie chca sie zmiescic - chyba, ze stopien ponad 19 cm!!! A to juz niewygodne i nie spelnia polskiej normy stopnia (choc nawiasem mowic moje wylewane w projekcie tez tej normy nie spalnialy a projekt przeszeld przez Urzad - ale coz madry czlowiek po zakupie projektu). Ratuja mnie wiec tylko schody drewniane, bo dzieki temu beda troche szersze i nizsze. Prosze o jakies namiary na wykonawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts