alison 02.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czy ktoś z Koleżeństwa nie miałby wypożyczyć lub sprzedać agregatu prądowego na około 2-3 miesiące??? Może ktoś z Was już nie potrzebuje a ja niestety tak Szkodnik nie jestem i w razie wypożyczenia oddam w stanie niepogorszonym ENEA wprawdzie posatwiła jużskrzynki ale słyszałam, że zanim popłynie prąd to potrwa jeszce około miesiąca A JA JUZ CZEKAĆ NIE MOGĘ Pozdrawiam! PS. Co za pogoda, przez ta głupia zimę i deszcz mam miesiąc w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_kam 02.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czy ktoś z Koleżeństwa nie miałby wypożyczyć lub sprzedać agregatu prądowego na około 2-3 miesiące??? Może ktoś z Was już nie potrzebuje a ja niestety tak Szkodnik nie jestem i w razie wypożyczenia oddam w stanie niepogorszonym ENEA wprawdzie posatwiła jużskrzynki ale słyszałam, że zanim popłynie prąd to potrwa jeszce około miesiąca A JA JUZ CZEKAĆ NIE MOGĘ Pozdrawiam! PS. Co za pogoda, przez ta głupia zimę i deszcz mam miesiąc w plecy Alison, pogoda i spoźnienie to jedno ale dopiero jak zaczniesz szukać wszelakich fachowców na budowę to dopiero poczujesz "frajde budowania", ja szukam koparki do zasypania fundamentów i wszyscy z którch dotąd korzystałem proponują mi niedzielę popołudniu za extra dopłatą, koszmar, tom_kam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 02.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Alison, pogoda i spoźnienie to jedno ale dopiero jak zaczniesz szukać wszelakich fachowców na budowę to dopiero poczujesz "frajde budowania", ja szukam koparki do zasypania fundamentów i wszyscy z którch dotąd korzystałem proponują mi niedzielę popołudniu za extra dopłatą, koszmar, tom_kam Tom, pocieszam się jednak, że małą część fachmanów mam: wyporowadzenie murów, ocieplenie, tynki, dach, okna i może płytki na podłodze. Reszta w proszku ale szukam, szukam,szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_kam 02.05.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Alison, pogoda i spoźnienie to jedno ale dopiero jak zaczniesz szukać wszelakich fachowców na budowę to dopiero poczujesz "frajde budowania", ja szukam koparki do zasypania fundamentów i wszyscy z którch dotąd korzystałem proponują mi niedzielę popołudniu za extra dopłatą, koszmar, tom_kam Tom, pocieszam się jednak, że małą część fachmanów mam: wyporowadzenie murów, ocieplenie, tynki, dach, okna i może płytki na podłodze. Reszta w proszku ale szukam, szukam,szukam... Alison, a gdzie w Poznaniu konkretne budujesz? ja w Umultowie i fajnie by było miec kogoś z okolicy, zawsze raźniej, ja też myślałem że mam budowę obstawioną a widzę jednak że logostycznie kuleję, następnym razem już nie będę budował system gospodarczym bo potem wszystko na mojej głowie, ekipę mam spoza Poznania więc po hurtowniach biegam ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 poszukuje z 30 zsztuk stepli o dlugosci kolo 2,5 m jakby ktos mial i chcial sie pozbyc to ja chetnie stane sie nowym ich posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 02.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Wielkopolanie, Mieliście kontakt z firmą stolarską Huberta Szymczaka z Szamotuł (a w zasadzie z Gaju Małego)? Robią drzwi wewnętrzne a przede wszystkim schody (w tym piękne gięte). pozdrawiam tomasz tomjot masz jakieś konkretne namiary (telefon adres) na tego gościa? tom_kam Mam konkretne namiary - w tym sęk, że nie mogę go polecić - znalazłem na swojej budowie jego folderek reklamowy - zadzwoniłem, przyjechał, wycenił - wypadło nie tak tragicznie... widziałem w jego firmie schody, które zrobił - rewelacja! Nie rozmawiałem natomiast jeszcze, z żadnym z jego zadowolonych klientów. Chcesz te namiary - mogę wysłać na priva. t; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 równiez poproszę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 03.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 denes ja mialam bdb ceny w Pimarze i w Wenie (dokladnie takie same). Sirus wcale nei wyszedl tak drogo - ok. 1.500 drozej niz Braas celtycka w powłoce cisar. Dzieki, chyba sie jutro wybiore na rekonesans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 04.05.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam! Poszukuję dostawcy żwiru (takiego co się nadaje na wysypanie wzdłuż płotu dla ozdoby) w moich okolicach - mieszkam w Kamionkach. Za wszelkie informację z góry serdecznie dziękuję. zwirownia Krzesiny tel 664 35 47 maja rozny zwir w roanych granulacjach Dziękuję za info. A czy Ktoś orientuje się ile metrów kw powierzchni można uzyskać z 1 tony takiego żwiru? a może kora jest lepsza/praktyczniejsza? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 04.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Gdzie w okolicach Poznania najlepiej (najtaniej) mozna kupić deski szalunkowe, a póniej więbę dachowš. Obdzwoniłem pobliskie tartaki i cena za deski to ok. 550 zł brutto za m3, a za więbę ok.790 zł brutto za m3. Kdzie kupowaliscie drewno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 04.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Gdzie w okolicach Poznania najlepiej (najtaniej) mozna kupić deski szalunkowe, a pó�niej wię�bę dachowš. Obdzwoniłem pobliskie tartaki i cena za deski to ok. 550 zł brutto za m3, a za wię�bę ok.790 zł brutto za m3. Kdzie kupowaliscie drewno ?? Ceny w tartakach w okolicy Poznania są zbliżone - być może gdzieś dalej będzie można kupić taniej. Ja najniższe ceny znalazłem w Komornikach, ale jakość drewna też była średnia (zwłaszcza impregnacja). Chyba gdybym kupował drugi raz zbankrutowałbym się na impregnację ciśnieniową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 04.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 A ja pilnie potrzebuje namarow na firmy - lub najlepiej stolarza od drewnianych schodow. Konieczny jest wlasnie taki z dosc duzym IQ, bo schody te trzeba z pomyslunkiem zaprojektowac a przstrzen nie jest naprostsza. Chodzi o pelne schody drewniane. Napiszcie jakie macie doswiadczenie w tym temacie, bo wiele sie na forum czyta o spartlonych drewnianych schodach. Ja chcialam i mialy bym lane ale z roznych wzgledow dot. zmian w projekcie sa one nie do wykonania tak, zeby byly wygodne. Bede wdzieczna za szybka odpowiedz Jestem szcęśliwą posiadaczką drewnianych schodów- sa niewątpliwie ozdobą domu, nie zgadzam się, że betonowe lepsze, może tańsze. Moje schody wykonał stolarz z Borówca tel. 601643187 - ceny ani wysokie ani niskie, schody bardzo ładne, jak wspomniałam ( prawda,że byłam upierdliwą klientką i sporo poprawiał i ulepszał) Minusem wykonawcy są terminy - generalnie nie dotrzymuje, ale tak to bywa z wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 04.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Gdzie w okolicach Poznania najlepiej (najtaniej) mozna kupić deski szalunkowe, a póniej więbę dachowš. Obdzwoniłem pobliskie tartaki i cena za deski to ok. 550 zł brutto za m3, a za więbę ok.790 zł brutto za m3. Kdzie kupowaliscie drewno ?? moze jest ktos z okolic Puszczy Noteckiej jest szansa ze tam bedzie taniej tylko ze transport dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzieki Pingwin - zadzwonie i wycenie tomjot na tego twojego stolarza tez poprosze o namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_kam 04.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam,z ta imregnacją ciśnieniową jest tak że wszyscy kupujący to chcą a dostarcza to niewiele tartaków i cena wtedy szybuje wysoko możesz spróbować na http://www.tartak.pl to jest adres do tartaku w Kiszkowie koło Gniezna, impregnacja ciśnieniowa dostępna Pozdrawiam Tom_kam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja 2 tygodnie temy brałem z tartaku w Piotrkowicach. Cena 700 z impergnacją i dowozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promiseland 04.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Własnie dołączyłam do forum. Niestety powinnam już dawno to zrobić. Mój dom jest w fazie kończenia deweloperki. Mam tynki wewnętrzne i pierwsze wylewki. I właśnie zrezygnowaliśmy z wykonawcy:(((((( Mieliśmy jednego na całość. Jestem w kropce. Będę wdzięczna za każdą pomoc. A pierwszy gwałt to CO. Czy ktoś ma jakiegoś sprawdzonego i przyzwoitego wykonawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 04.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witamgdzie kupowaliscie prety gwintowane gwozdzie sruy i ego typu rzeczy? generalnie gdzie najtaniej?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 04.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam. Mam ofertę dla rozpoczynających budowę. Ponieważ nieco mi się zmieniły plany dotyczące zagospodarowania ogrodu przy domu (chciałem na robić na jesień,żona zapragnęła już teraz:) ) mam do sprzedania za niewielkie pieniądze barakowóz bez kół w przyzwoitym stanie. Do niego mogę gratis oddać ok.180 pustaków wentylacyjnych i z 2 kubiki drewna szalunkowego..byleby mi zniknął jak najszybciej z działki bo wkrótce wjeżdża spycharka i będziem ogródek równać Po reszte informacji zainteresowanych proszę pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam gdzie kupowaliscie prety gwintowane gwozdzie sruy i ego typu rzeczy? generalnie gdzie najtaniej? pozdrawiam Nova Stal na Lutyckiej. W miarę tanio wyszło. Jakby co to mam do odsprzedania paręnaście kotew, fi16 gwintowane, dlugie (cięte z pręta 2 metrowego na 3 sztuki, już zagięte w fajki). Po 3,50 złotego sztuka. Mieszczą się w bagazniku więc podrzucę na tereniw Poznania gdziekolwiek Tylko muszę policzyć ile mi zostało (ale tak z 15-20 ?) pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts